Millinette

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Millinette kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Millinette is een medicijn dat uitsluitend werkt bij vrouwen. Het bevat synthetische varianten van vrouwelijke hormonen waardoor bepaalde processen in het lichaam op gang worden gebracht. Daarmee kan worden gezorgd dat de zwangerschap kan worden voorkomen. Deze vorm van anticonceptie wordt ook wel een combinatiepil genoemd omdat het door de gecombineerde werking van twee verschillende stoffen wordt verzorgd. Let daarom ook goed op de juiste manier van gebruik voor optimale resultaten. Daarnaast zijn er ook enkele andere zaken die zeer belangrijk zijn om in de gaten te houden bij gebruik.

  • Dosering: Ethinylestradiol/Gestodene
  • Prijs Millinette (incl. online consult): 3 maanden – € 51,99

Millinette en bijwerkingen

Onregelmatige menstruatie, gespannen borsten, misselijkheid en gewichtsschommelingen zijn de bijwerkingen die het meest voorkomen bij het gebruik van Millinette. Het gaat dan nog altijd om slechts 10 procent van de gebruikers van de pil. In een nog kleiner percentage komen klachten als stemmingswisselingen, acne, onregelmatige bloedingen, afscheiding aan de tepels, het vasthouden van vocht, buikpijn, diarree, veranderde seksdrive, angstgevoelens of duizeligheid voor. Het is wel in alle gevallen belangrijk om op te letten dat de klachten niet te lang blijven aanhouden. Wanneer dit wel het geval is, is het belangrijk om een arts te raadplegen voor onderzoek.

Hoe is Millinette te bewaren?

Het bewaren van Millinette hoeft niet moeilijk te zijn, maar het is wel van enig belang om dit op de goede manier te doen. Zo mag het middel niet op plekken liggen waar het warmer kan worden dan 25 graden Celsius. Een kast is daarom een goede optie. Daarnaast moet het er droog zijn. Ook is het slim om goed op te letten of het buiten bereik van kinderen blijft. Ook buiten het zicht van kinderen houden kan aan te raden zijn. Leg het middel niet in de vriezer. Bewaar het ook nooit langer dan de uiterste houdbaarheidsdatum. Op die manier kan er niets misgaan.

Heeft Millinette een wisselwerking met andere medicijnen?

Er zijn verschillende medicijnen die niet goed samengaan met Millinette. In de eerste plaats middelen voor de behandeling van HIV. Daarnaast medicijnen voor epilepsie, medicijnen voor hartaandoeningen en medicijnen die worden gebruikt als antibiotica. Ook is het slim om elke andere vorm van medicijngebruik in ieder geval aan te geven bij de arts.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen