Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Singulair

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Singulair kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Bij ontstekingen in de neus en longen kan Singulair als medicijn worden voorgeschreven. Dit betekent dat het goed kan helpen bij patiënten die met astma te maken hebben. Ook patiënten met astma die ook nog last hebben van hooikoorts kunnen veel waarde hebben van dit medicijn. Het is belangrijk om te beseffen dat de werking van het medicijn pas na enkele dagen merkbaar is. Dit betekent dus ook dat goed gebruik van het middel noodzakelijk is om zeker te zijn dat er profijt van gehad kan worden genoten.

  • Dosering: Singulair Montelukast 10 mg
  • Prijs Singulair (incl. online consult): 28 tabletten – vanaf € 133,60

Bijwerkingen van Singulair

In de meeste gevallen zullen de bijwerkingen, mits deze optreden, betrekking hebben op infecties aan de neus of keel. Het kan bijvoorbeeld gaan om bacteriën, virussen en schimmels die de kans krijgen zich te nestelen. Dit uit zich in allerlei vormen met betrekking tot last van de neus en keel, bijvoorbeeld door opgezette slijmvliezen. Vaak is het slim om de dokter hierover te raadplegen. Andere klachten zijn bijvoorbeeld buikpijn, hoofdpijn of huiduitslag. Ook een droge mond, last van de spieren, duizeligheid, meer kans op bloedingen en soms psychische klachten komen weleens voor.

Gebruiksaanwijzing Singulair

Het gebruik van Singulair is redelijk specifiek. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om het voor het slapengaan in te nemen omdat het dan beter werkt. Wanneer het kauwtabletten betreft is bovendien van belang dat dit op een lege maag gebeurt, een uur voor de maaltijd of minimaal twee uur erna. Wanneer het gaat om korrels of gewone tabletten dan is het van belang om deze als geheel in te nemen en dus niet te kauwen. Dit kan met enkele slokken water of met lauw voedsel wanneer dit beter gaat.

Actieve ingrediënten

Singulair is gebaseerd op montelukast. Deze werkzame stof remt ontstekingen. Het gaat dan specifiek om ontstekingen in de neus of de keel. Het is een langzaam werkend middel. Dat betekent dus ook dat het niet ingenomen moet worden om een snelwerkende oplossing tegen benauwdheidsklachten te zoeken. Er zal enige tijd overheen gaan voor daadwerkelijk vooruitgang in de situatie ervaren zal worden.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen