Pulvinal

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Pulvinal kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Pulvinal is een middel dat gebruikt wordt om problemen met de luchtwegen aan te pakken. Het is een verwijder van de luchtwegen. Dit is te danken aan de werkzame stof die in het middel zit. Het is goed om te weten dat het medicijn in de vorm van een inhalatiemiddel komt. Dit is immers belangrijk met het oog op de manier van gebruiken. Wanneer dit op de juiste wijze gebeurt, dan kunnen bijvoorbeeld patiënten die flinke hinder van astma of COPD-klachten hebben hier veel baat bij hebben. Het kan dus in veel opzichten goed dienstdoen.

  • Dosering: Pulvinal 200 microgram salbutamol
  • Prijs Pulvinal (incl. online consult): 1 inhalator – vanaf € 98,60

Bijwerkingen van de inhalatie

Wanneer inhalatiemiddelen zoals Pulvinal worden gebruikt, dan is het altijd zo dat goed rekening moet worden gehouden met twee belangrijke soorten bijwerkingen. In de eerste plaats gaat het om de ontwikkeling van schimmelinfecties in de mond en keel. Deze moeten voorkomen worden door altijd wat water te nemen om te spoelen, direct na het inhaleren. De andere is overgevoeligheid voor de werkzame stof. Dit kan tot flinke gezondheidsproblemen leiden. Daarom moet dit altijd direct aan een arts worden voorgelegd wanneer dit het geval blijkt. Let hier dus goed op.

Hoe is Pulvinal te gebruiken

Pulvinal innemen gebeurt met behulp van een inhalator. Dit betekent dus ook dat eerst aangeleerd moet worden hoe het inhaleren werkt. Dit is immers niet heel gemakkelijk. Wanneer de techniek is aangeleerd, dan moet het naar behoefte worden gebruikt. Let er daarbij wel op dat het middel niet vaker gebruikt mag worden van vier pufjes per 24 uur. Het middel betreft een snelwerkende luchtwegverwijder om de astma te verlichten. Daarom kan het worden ingezet zodra de benauwdheid gaat opspelen. Het zorgt ervoor dat al binnen enkele minuten meer lucht gekregen wordt. Dit is essentieel.

Werkzame stof in Pulvinal

Pulvinal is gebaseerd op salbutamol. Deze werkzame stof pakt de luchtwegen aan. Het is echter geen ontstekingsremmer. Dat betekent dus dat de problemen in de luchtwegen zelf niet bestreden worden. Er wordt uitsluitend gezorgd dat de wegen ruimer worden zodat het gemakkelijker mogelijk wordt om goed adem te halen. Let er daarbij op dat dit alleen werkt wanneer op de juiste wijze gebruikgemaakt wordt van de inhalator.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.