Eloine

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Eloine kopen
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Eloine?

Eloine is een anticonceptiepil die wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen. Hieronder geven we u belangrijke informatie over het online kopen van Eloine en het proces van veilig online bestellen. Ook beantwoorden we veelgestelde vragen over dit geneesmiddel en over de online aanschaf ervan.

  • Dosering: Eloine 200 microgram ethinylestradiol en 3 mg drospirenon
  • Prijs Eloine (incl. online consult): 3 maanden – vanaf € 78,49

Eloine online kopen

Eloine is op recept verkrijgbaar en kan worden gekocht bij verschillende online apotheken. Online aanschaf heeft diverse voordelen ten opzichte van aanschaf via een lokale aanbieder. Zo is het niet langer noodzakelijk om voor medicatie naar de aanbieder toe te gaan. Bij online aanschaf wordt de medicatie na bestelling gewoon bij u thuisbezorgd. Online aanschaf kan ook veel tijd besparen en u hoeft er geen rekening te houden met openingstijden, want online aanbieders staan dag en nacht tot uw beschikking.

Online prijzen Eloine

Wanneer u online op zoek gaat naar Eloine, zal snel duidelijk worden dat er prijsverschillen kunnen zitten tussen verschillende aanbieders. Het is dus de moeite waard om prijzen te vergelijken, al zijn ook zaken zoals klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid van groot belang. Gaat u prijzen vergelijken? Let er dan op dat de opbouw van de weergegeven prijs per aanbieder kan verschillen. Sommige online apotheken tonen eerst een prijs voor alleen de medicatie, waarna bijkomende kosten pas tijdens het bestelproces naar voren komen. Andere apotheken laten direct een totaalprijs zien, waardoor u direct weet wat de kosten zijn.

Stappenplan om Eloine online te bestellen

Het proces van online bestellen van Eloine is over het algemeen eenvoudig, maar als u dit nog niet (vaak) heeft gedaan is het volgende stappenplan erg praktisch:

  1. U selecteert de gewenste dosering en hoeveelheid pillen;
  2. U voegt het product toe aan uw winkelwagen en volgt de instructies om uw bestelling af te ronden;
  3. U moet mogelijk uw verzendgegevens invoeren en een recept uploaden voordat u uw bestelling plaatst. Heeft u nog geen recept? Dan is het in sommige gevallen mogelijk om in plaats daarvan een medische vragenlijst in te vullen. Er worden dan vragen gesteld over uw medicijngebruik en uw medische historie, zodat een arts kan beoordelen of deze medicatie geschikt voor is;
  4. Na beoordeling van de arts wordt de bestelling in orde gemaakt en naar u verzonden.

Online bestelproces Eloine

Veilig online bestellen? Wij adviseren om hier op te letten!

Online Eloine aanschaffen heeft veel voordelen, maar het is belangrijk om Eloine alleen te kopen bij erkende online apotheken om de authenticiteit en kwaliteit van het geneesmiddel te waarborgen. Of een apotheek de juiste vergunningen heeft om deze medicatie te verkopen, kunt u eenvoudig controleren. Ga hiervoor naar de overheidswebsite aanbiedersmedicijnen.nl. Verder adviseren we om bij een eerste aankoop eerst de ervaringen van andere klanten door te lezen. Zo krijgt u een beeld van de klantvriendelijkheid en de betrouwbaarheid van de betreffende aanbieder.

Betalen voor uw online bestelling

Gecertificeerde online aanbieders accepteren doorgaans verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, betaalpassen, PayPal en soms bankoverschrijvingen. Kies waar mogelijk voor een betaalmethode waar u goed bekend mee bent, zodat u weet hoe het proces in zijn werk gaat.

Betaalmethodes Eloine

Eloine bijwerkingen

De bijwerkingen van Eloine zijn als het goed is minder sterk dan die van veel andere anticonceptiemiddelen. Dat neemt niet weg dat er wel bijwerkingen kunnen zijn. Het gaat om klachten zoals stemmingswisselingen, hoofdpijn, misselijkheid, buikpijn, diarree, het vasthouden van vocht in de benen en voeten en problemen met de menstruatie die uitblijft of onregelmatig wordt. In enkele gevallen kan het ook gaan om depressie, nervositeit of slaperigheid. Wanneer de klachten hevig worden, is het slim om contact op te nemen met een arts voor overleg over het vervolg.

Hoe te gebruiken?

Het middel moet ingenomen worden zoals gebruikelijk is bij anticonceptiemiddelen. Dat betekent dat er op dagelijkse basis één pil met de actieve bestanddelen moet worden genomen. Het is aan te raden om dit elke dag rond hetzelfde tijdstip te doen. Een belangrijk verschil met andere middelen is dat de strips van Eloine 24 pillen met werkzame stof bevatten en vier pillen zonder werkzame stof. Neem deze allemaal op volgorde dag na dag in en begin de dag nadat de strip op is direct aan een nieuwe strip.

Eloine bijsluiter

Actieve bestanddelen Eloine

De actieve bestanddelen van Eloine zijn een progestageen en een synthetische vorm van oestrogeen. Dit zijn stoffen die te vergelijken zijn met lichaamseigen stoffen die vrouwen aanmaken. Door het innemen van de pillen wordt dus gezorgd dat de hormonen op ene bepaald niveau gehouden worden waardoor het lichaam niet in een staat raakt die het mogelijk maakt om zwanger te worden. Zo kunnen dus met dit middel zwangerschappen worden voorkomen. Het is daarbij belangrijk dat de gebruikswijze wordt nageleefd om de bestanddelen hun werk te laten doen.

Heeft u een vraag over Eloine? Bekijk onze lijst met veelgestelde vragen!

Wanneer de arts u medicatie voorschrijft, zal hij of zij ook uitleggen hoe u het middel dient te gebruiken. Bij vragen over het gebruik kunt u bij de apotheker of arts terecht. Daarnaast vindt u veel informatie terug in de bijsluiter. We raden dan ook aan om deze voor het eerste gebruik goed door te nemen. Daarnaast hebben we voor u een lijst met veelgestelde vragen over Eloine verzameld, inclusief de beantwoording.

Eloine is een combinatiepil die twee hormonen bevat, een oestrogeen en een progestageen, die samenwerken om zwangerschap te voorkomen door de eisprong te onderdrukken. Neem één pil dagelijks in, bij voorkeur op hetzelfde tijdstip, zonder onderbrekingen.

Kijk in de bijsluiter voor een volledig overzicht van bekende bijwerkingen. Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer hoofdpijn, misselijkheid, stemmingswisselingen en gevoelige borsten.

Ja, u kunt dit geneesmiddel aanschaffen via diverse online aanbieders.

Online medicatie aanschaffen is veilig wanneer u dit doet bij een gecertificeerde aanbieder. Komt u op een website terecht waar bij het kopen van receptplichtige medicatie niet om een recept of het invullen van een medische vragenlijst wordt gevraagd? Wees dan voorzichtig, want dan heeft u waarschijnlijk te maken met een aanbieder die niet gecertificeerd en dus ook niet gecontroleerd is.

Online medicatie aanschaffen is veilig wanneer u dit doet bij een gecertificeerde aanbieder. Komt u op een website terecht waar bij het kopen van receptplichtige medicatie niet om een recept of het invullen van een medische vragenlijst wordt gevraagd? Wees dan voorzichtig, want dan heeft u waarschijnlijk te maken met een aanbieder die niet gecertificeerd en dus ook niet gecontroleerd is.

Doorgaans heeft u de bestelde medicatie binnen enkele werkdagen in huis. Levertijden kunnen per aanbieder en per geneesmiddel verschillen, dus voor specifieke informatie kunt u het beste informeren bij de betreffende aanbieder.

Voor het bestellen van Eloine heeft u een recept nodig, maar in sommige gevallen is het mogelijk om een medische vragenlijst in te vullen als u nog geen recept heeft.

Eloine is mogelijk niet geschikt voor vrouwen met bepaalde medische aandoeningen of risicofactoren, dus bespreek uw medische geschiedenis altijd met uw arts voordat u Eloine gebruikt.

Eloine begint meestal direct te werken als u begint met het innemen van de pillen op de eerste dag van uw menstruatie.

Raadpleeg de bijsluiter voor specifieke instructies, maar in het algemeen moet u de gemiste pil zo snel mogelijk innemen en de volgende pil op het normale tijdstip innemen.

Vertel uw arts over alle geneesmiddelen en supplementen die u gebruikt, omdat sommige geneesmiddelen de werkzaamheid van Eloine kunnen verminderen.

Raadpleeg uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart of als bijwerkingen aanhouden.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.