EllaOne

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

EllaOne kopen
Categorie
Wij laten zien:

Wat is EllaOne?

EllaOne is een noodanticonceptiemiddel dat effectief is tot 5 dagen (120 uur) na onbeschermde geslachtsgemeenschap of een anticonceptiefout. Wij geven u belangrijke informatie over het online kopen van EllaOne, de prijs ervan, het proces van online bestellen, beschikbare betaalmethoden en antwoorden op veelgestelde vragen over dit geneesmiddel en over de online aanschaf ervan.

 • Dosering: 30 mg ulipristalacetaat
 • Prijs EllaOne (incl. online consult): 1 pil – € 86,95

EllaOne online kopen

Online medicatie aanschaffen heeft diverse voordelen. Een belangrijk voordeel is dat u voor de medicatie de deur niet meer uit hoeft: u bestelt online en krijgt de medicatie vervolgens thuisbezorgd. Dit kan ook veel tijd besparen, want u hoeft niet langer naar de lokale apotheek. Zelfs een artsconsult is niet altijd meer noodzakelijk, want soms kunt u receptplichtige medicatie bestellen op basis van een online medische vragenlijst. En dan kunt u online ook nog eens zeer gemakkelijk de prijzen van diverse aanbieders vergelijken.

Dit kost EllaOne online

Als u online prijzen gaat vergelijken, is het belangrijk dat u de juiste prijzen vergelijkt. De weergave kan namelijk per aanbieder verschillen. De ene aanbieder toont een basisprijs voor alleen de medicatie, waarna aanvullende kosten pas tijdens het bestelproces worden toegevoegd. De andere aanbieder laat direct een totaalprijs zien, inclusief verzendkosten en eventuele kosten voor een medisch consult. EllaOne is online beschikbaar voor een totaalprijs vanaf 86,95 euro.

Online EllaOne bestellen in een paar stappen

Het proces van online bestellen van EllaOne is over het algemeen eenvoudig. Uit ons onderzoek blijkt dat het proces meestal volgens de volgende vaste stappen verloopt:

 1. U selecteert de gewenste hoeveelheid pillen, voegt het product toe aan uw winkelwagen en volgt de instructies om uw bestelling af te ronden;
 2. U moet mogelijk uw verzendgegevens invoeren en een recept uploaden voordat u uw bestelling plaatst. Heeft u nog geen recept? Dan is het soms mogelijk om een online medische vragenlijst in te vullen. Hierin wordt bijvoorbeeld gevraagd naar uw medische geschiedenis en uw huidige medicijngebruik;
 3. Na betaling van uw bestelling checkt een gekwalificeerd arts uw aanvraag;
 4. Na akkoord wordt de medicatie direct naar u verzonden.

Online bestelproces EllaOne

Is het veilig om EllaOne online te bestellen?

Het is belangrijk om EllaOne alleen te kopen bij erkende online apotheken om de authenticiteit en kwaliteit van het geneesmiddel te waarborgen. Controleer de legitimiteit van de website, lees beoordelingen van andere klanten en check of de website beveiligd is voordat u persoonlijke informatie invoert. Komt u op een website terecht waar bij receptplichtige medicatie niet om een recept wordt gevraagd, of wordt verwezen naar het invullen van een medische vragenlijst? Dan raden we u af om hier de medicatie te bestellen, omdat de betrouwbaarheid en kwaliteit niet verzekerd zijn.

Betalen voor uw aankoop

Gecertificeerde online apotheken accepteren in de meeste gevallen verschillende betaalmethoden. Betaal bijvoorbeeld via iDeal, met creditcard, PayPal of bankoverschrijving. Kies altijd de betaalmethode die het beste bij u past en volg de instructies om de betaling te voltooien.

Betaalmethodes EllaOne

Wat is de juiste dosering van EllaOne?

Vraag altijd eerst uw arts hoe EllaOne gebruikt en gedoseerd moet worden. Zijn of haar informatie heeft prioriteit. Als er geen andere informatie beschikbaar is, gebruik dan de informatie van de fabrikant:

Neem EllaOne één keer in, binnen 120 uur na het ongeval/onbeschermde geslachtsgemeenschap.

Artsen raden af ​​om EllaOne vaker in één menstruatiecyclus te gebruiken. Het is namelijk geen normale anticonceptiepil. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter van de fabrikant.

Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van de Morning After Pil – EllaOne?

Een volledige lijst is verkrijgbaar bij de fabrikant. U vindt de informatie in de bijsluiter. Niet iedere patiënt zal last hebben van bijwerkingen. Elk menselijk organisme reageert anders op bepaalde actieve ingrediënten. De volgende bijwerkingen kunnen optreden:

 • buikpijn
 • hoofdpijn
 • Menstruatiestoornissen, waaronder onregelmatige, zware bloedingen
 • vermoeidheid
 • braaksel
 • duizeligheid
 • misselijkheid
 • pijnlijke of gevoelige borsten

Als u andere bijwerkingen opmerkt of als de bijwerkingen zeer ernstig zijn, neem dan contact op met uw arts.

Wanneer mag u als patiënt EllaOne, de morning-afterpil, niet gebruiken?

Niet alle medicijnen worden door iedereen even goed verdragen. Daarom zijn er enkele uitzonderingen als het om EllaOne gaat.

 • EllaOne is in principe alleen bedoeld voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Mannen en jonge of oudere vrouwen moeten het gebruik ervan vermijden.
 • Weet u dat u allergisch of gevoelig bent voor de werkzame stof ulipristal? Gebruik alstublieft een ander middel.
 • Weet u dat u allergisch of gevoelig bent voor één van de andere ingrediënten? Gebruik alstublieft een ander middel.
 • Lijdt u momenteel aan een ernstige leverziekte? Vraag uw arts of u EllaOne kunt gebruiken.
 • Heeft u last van ernstige astma? Bespreek met uw arts of het voor u veilig is om EllaOne te gebruiken. Vraagt ​​u om een ​​alternatief?
 • Heeft u last van andere gezondheidsproblemen? Bespreek met uw arts of EllaOne een veilige optie voor u is.
 • Gebruikt u al regelmatig medicijnen? Onder bepaalde omstandigheden kunnen interacties optreden. Praat met uw arts over mogelijke risico’s. Lees ook de bijsluiter. Daar vindt u een gedetailleerde lijst van alle medicijnen die interacties kunnen veroorzaken.

Bijsluiter EllaOne

Vragen over EllaOne? Wij hebben de antwoorden!

Als u medicatie gebruikt, is het belangrijk dat u dit op de juiste wijze doet. Juist gebruik zorgt er namelijk voor dat de medicatie een maximaal effect kan bereiken en dat de kans op het krijgen van bijwerkingen wordt verkleind. Volg daarom altijd de aanwijzingen van de arts of apotheker goed op. Heeft u vragen over EllaOne? Kijk dan ook eens in onderstaande lijst, waarin we veelgestelde vragen beantwoorden.

EllaOne is een noodanticonceptiemiddel dat de eisprong vertraagt of remt om zwangerschap te voorkomen.

EllaOne is zeer effectief als noodanticonceptiemiddel, vooral wanneer het zo snel mogelijk na onbeschermde geslachtsgemeenschap wordt ingenomen.

Nee, EllaOne is niet effectief als je al zwanger bent. Het is bedoeld als noodanticonceptiemiddel om zwangerschap te voorkomen.

Mogelijke bijwerkingen zijn misselijkheid, buikpijn, hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid.

EllaOne is effectief tot 5 dagen (120 uur) na onbeschermde geslachtsgemeenschap, maar het is het meest effectief wanneer het zo snel mogelijk wordt ingenomen.

Ja, EllaOne is zonder recept verkrijgbaar. Wel raden we aan om bij onduidelijkheid de arts of apotheker te raadplegen.

Raadpleeg uw arts voordat u EllaOne gebruikt als u allergisch bent voor een van de ingrediënten of als u bepaalde medische aandoeningen heeft.

Doorgaans wordt de medicatie snel naar het door u opgegeven adres verzonden en heeft u de medicatie binnen een paar werkdagen in huis.

Ja, uw bestelling wordt in discrete verpakking verzonden, waardoor van buitenaf niet te zien is wat u heeft aangeschaft.

Ja, EllaOne beschermt alleen tegen zwangerschap na één incident van onbeschermde seks. U moet andere vormen van anticonceptie gebruiken voor verdere seksuele activiteit.

Neem onmiddellijk contact op met uw arts of apotheker. Het kan zijn dat u een nieuwe dosis moet innemen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen