Diane-35

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Diane-35 kopen
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Diane-35?

Diane-35 is een anticonceptiemiddel. Het is één van de medicijnen die ook wel bekendstaan als de pil. Gebruik van dit middel zorgt ervoor dat zwangerschappen uitgesteld kunnen worden. Het is echter zo dat dit middel meer bijwerkingen dan andere middelen kent wanneer het om deze reden wordt gebruikt. Daarnaast is er nog een reeks aan andere werkingen die een reden kunnen zijn om dit middel te gebruiken. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer vrouwen veel last hebben van acne of overmatige haargroei. In zulke gevallen wordt vaak gekozen voor dit middel als de oplossing.

In dit artikel behandelen we belangrijke aspecten met betrekking tot het online kopen van dit medicijn, de prijs ervan, het proces van online bestellen, de veiligheid van online bestellen, betaalmethoden. Ook beantwoorden we tien veelgestelde vragen over Diane-35.

  • Dosering Diane-35: 2 mg cyproteronacetaat en and 35 microgram ethinylestradiol – 2 mg/35 µg
  • Prijs Diane-35 (incl. online consult): vanaf 3 strippen – vanaf € 62,60

Diane-35 bijwerkingen

Zoals eerder aangegeven zijn de bijwerkingen van Diane-35 een reden om het niet als anticonceptiemiddel te gebruiken. Het gaat dan om de mate waarin het trombose kan veroorzaken. Andere klachten zijn het vasthouden van vocht in de benen en voeten en veel last van de buik wat zich uit in misselijkheid, diarree en eventueel ook braken. Ook hoofdpijn of migraine kan worden ervaren. Daarnaast is het mogelijk dat de menstruatie wegblijft. Al deze zaken zijn het gevolg van de werking van de actieve stoffen in het middel. Het kan verstandig zijn om met de arts te overleggen.

Hoe wordt het medicijn gebruikt

Dat het medicijn niet meer als anticonceptiemiddel wordt voorgeschreven heeft niets veranderd aan de manier van gebruik van Diane-35. Dat betekent dat er gedurende 21 dagen dagelijks een pil genomen moet worden. Vervolgens moet zeven dagen worden gestopt. Daarna begint een nieuwe cyclus en moet alles weer opnieuw op gelijke wijze worden gedaan. Regelmaat is wel belangrijk voor de werking van het middel. Het is aan te raden om het niet langer dan drie tot vier maanden achtereen te gebruiken en daarna te stoppen.

Actieve bestanddelen

Het oestrogeen-hormoon ethinylestradiol en het progestageen-hormoon cyproteron zijn de actieve bestanddelen die in Diane-35 zijn opgenomen. Deze stoffen zijn ook in het vrouwelijk lichaam van nature terug te vinden. Dit betekent dus ook dat de werking die de stoffen normaal gesproken hebben worden versterkt door het gebruik van dit medicijn. Om die reden wordt het vaak pas voorgeschreven wanneer is gebleken dat andere middelen niet voldoende hun werk hebben kunnen doen.

Diane-35 bijsluiter

Diane-35 online kopen?

Diane-35 is verkrijgbaar bij verschillende online apotheken. Het is wel belangrijk om Diane-35 alleen te kopen van betrouwbare en gecertificeerde online apotheken om de kwaliteit en veiligheid van het product te waarborgen. Als u bij de juiste online apotheken koopt, zitten er veel voordelen aan online aanschaf. Wij vinden het een belangrijk voordeel dat u voor de medicatie de deur niet uit hoeft. Waar u in het verleden altijd naar een fysieke apotheek moest, kunt u de bestelling nu gewoon thuis doen. De medicatie wordt vervolgens thuisbezorgd, dus ook hiervoor hoeft u niet naar buiten. Een ander voordeel is dat u bij online bestellen niet afhankelijk bent van openingstijden, doordat apotheken online 24 uur per dag en 7 dagen per week open zijn. U kunt dus op elk gewenst moment een bestelling plaatsen.

Dit kost Diane-35 online

Hoeveel Diane-35 kost is van verschillende zaken afhankelijk, waardoor het aantal pillen, de soort verpakking en de apotheek waar u de aanschaf doet. Het is dus de moeite waard om de prijzen van de diverse aanbieders te vergelijken. We adviseren wel om daarbij goed te letten op de prijsopbouw. Bij sommige aanbieders worden namelijk prijzen voor alleen de medicatie genoemd en komen pas aan het eind van het bestelproces de totale kosten naar voren. Andere aanbieders laten een totaalprijs zien, inclusief verzendkosten en eventuele kosten voor een medisch consult.

Medicatie bestellen in een paar stappen

Het proces van online bestellen van Diane-35 is over het algemeen eenvoudig:

  1. Selecteer de gewenste verpakking en hoeveelheid in de apotheek van uw keuze;
  2. Voeg het product toe aan uw winkelwagen en volg de instructies om uw bestelling af te ronden;
  3. U moet mogelijk uw verzendgegevens invoeren en een betaalmethode kiezen voordat u uw bestelling plaatst;
  4. Als u medicatie aanschaft waar een recept voor nodig is, zal worden gevraagd om een recept. Dit kunt u dan uploaden. Heeft u nog geen recept? Dan is het soms mogelijk om daarvoor een medische vragenlijst in te vullen, waarin u informatie kunt verstrekken over uw medische geschiedenis en uw medicijngebruik;
  5. Na het controleren van uw bestelling door een arts, wordt de medicatie naar u toegestuurd.

Online bestelproces Diane-35

Veilig online medicatie bestellen? Dit adviseren wij!

Het is over het algemeen veilig om Diane-35 online te bestellen, als u de volgende adviezen opvolgt:

  • Bestel alleen bij een betrouwbare en gecertificeerde online apotheek. Controleer altijd de legitimiteit van de website. U kunt dit doen door de vergunningen van de desbetreffende apotheek te controleren via een overheidswebsite (aanbiedersmedicijnen.nl);
  • Lees beoordelingen van andere klanten om een beeld te vormen van ervaringen van anderen;
  • Check of de website beveiligd is voordat u persoonlijke informatie invoert.

Zo betaalt u voor Diane-35

Online apotheken die gecertificeerd zijn, accepteren meestal verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, betaalpassen, PayPal en soms zelfs bankoverschrijvingen. Kies de betaalmethode die u het beste kent en volg de instructies om de betaling te voltooien. Ook hier geldt: let erop dat er sprake is van een beveiligde verbinding.

Betaalmethodes Diane-35

Vragen over Diane-35? Wij leggen het graag uit!

Wanneer u medicatie gebruikt, kan het gebeuren dat u vragen heeft. Raadpleeg in zo’n geval de apotheker of arts. Daarnaast is het belangrijk om voor het eerste gebruik de bijsluiter door te lezen, zodat u op de hoogte bent van de juiste gebruiksinstructies en mogelijke bijwerkingen.

Diane-35 is een combinatiepil die ethinylestradiol en cyproteronacetaat bevat. Het voorkomt zwangerschap door ovulatie te remmen en veranderingen in het baarmoederslijmvlies en cervixslijmvlies te veroorzaken.

Diane-35 wordt gebruikt als anticonceptiemiddel en voor de behandeling van acne bij vrouwen.

In de bijsluiter vindt u een volledig overzicht van mogelijke bijwerkingen. Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer misselijkheid, hoofdpijn, stemmingswisselingen, borstspanning, doorbraakbloedingen en veranderingen in libido.

Neem Diane-35 precies zoals voorgeschreven door uw arts. Volg de instructies op de bijsluiter nauwkeurig op.

Nee, Diane-35 mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Overleg met uw arts over mogelijke alternatieven.

Diane-35 kan een wisselwerking met bepaalde medicijnen, waaronder sommige antibiotica en anticonvulsiva. Raadpleeg uw arts voor gebruik.

Diane-35 begint meestal binnen enkele dagen effectief te zijn, maar het kan enige tijd duren voordat het volledige effect wordt bereikt.

Ja, vrouwen die Diane-35 gebruiken, moeten zich bewust zijn van de risico’s van trombose en regelmatig worden gecontroleerd door een arts.

Raadpleeg de bijsluiter van Diane-35 voor specifieke instructies over wat te doen als u een pil hebt gemist.

Ja, er zijn verschillende andere anticonceptiemethoden beschikbaar, waaronder andere combinatiepillen, progestageen-only pillen, anticonceptiepleisters, intra-uteriene apparaten (IUD’s) en meer. Wij adviseren om met uw arts te bespreken welke methode het meest geschikt is voor u.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.