Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ultraproct

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Ultraproct kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het medicijn Ultraproct is een zalf die wordt ingezet om aambeien mee te bestrijden. Het is ook te krijgen in de vorm van een zetpil. Doordat er verschillende werkzame stoffen in het middel zijn verwerkt is er zo wel op korte termijn als op de wat langere termijn een werking te onderscheiden. Er is directe verlichting van de klachten en er is genezing op de lange termijn. Wel is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de bijwerkingen van de medicijnen. Zo kan het op de juiste manier worden gebruikt.

 • Dosering: fluocortolonpivalaat – fluocortolonhexanoaat – cinchocainehydrochloride
 • Prijs Ultraproct (incl. online consult): zetpil en zalf – € 47,75

Ultraproct bijwerkingen

De bijwerkingen die het gebruik van Ultraproct met zich meebrengen kunnen heviger zijn wanneer niet goed op de dosis wordt gelet, overdosering werkt de bijwerkingen in de hand. Het gaat om klachten zoals een branderig gevoel, irritatie, jeuk of uitslag op de plek waar de middelen worden aangebracht. Dit is vooral bij de zalf van toepassing. Was ook altijd de handen goed voor het aanbrengen. Dit helpt bij het voorkomen van infecties van zowel de aambeien als andere delen van het lichaam. Let op of de bijwerkingen wegtrekken. Hevige of aanhoudende klachten kunnen op overgevoeligheid wijzen.

Hoe is Ultraproct te gebruiken?

Het is belangrijk om te weten dat er een verschil bestaat tussen het bewaren van de zetpillen en het bewaren van de zalf. De zetpillen moeten in een koelkast tussen 2 en 8 graden Celsius worden bewaard. De zalf kan op kamertemperatuur, maar pas wel op dat er geen verwarming door direct zonlicht kan ontstaan. Leg het dus uit de zon. Het is ook altijd belangrijk om het buiten bereik, en het liefst het zicht, van kinderen te houden en het middel in de originele verpakking te houden. Dit is veiliger.

Dosering

 • Ultraproct 1 mg. – zetpil 0,61 mg fluocortolonpivalaat, 0,63 mg fluocortolonhexanoaat en 1 mg cinchocainehydrochloride
 • Ultraproct zalf 005 – 0,92 mg fluocortolonpivalaat, 0,95 mg fluocortolonhexanoaat en 5 mg cinchocainehydrochloride

Prijs

 • 12 Zetpillen – € 47,75
 • 1 Tube – € 47,75

Wisselwerking tussen Ultraproct en andere middelen

Wisselwerking tussen Ultraproct en andere medicijnen is niet eerder aangetoond. Dat betekent dus dat het altijd veilig gebruikt kan worden. Wel is het verstandig om de arts op de hoogte te stellen van het gebruik van verschillende medicijnen. Ook wanneer hier recentelijk sprake van is geweest. Dit voorkomt dat er onnodige problemen kunnen ontstaan.

Vergelijkbare medicijnen aambeien

 • Proctosedyl
 • Xyloproct
 • Proctofoam HC
 • Scheriproct
 • Anusol

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.