Proctosedyl

Online Apotheek

Nederland

Proctosedyl kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het middel Proctosedyl is een bacteriëndodend medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van aambeien. Het medicijn bestaat uit meerdere werkzame stoffen. Zo worden er direct al verbeteringen in de situatie gemerkt, maar zal ook op lange termijn de gezondheid in dit gebied sterk verbeteren. Het gaat de pijn, jeuk en ontstekingen die bij dit probleem komen tegen. Wel is het belangrijk om het aanbrengen op de juiste wijze te doen. Zo wordt gezorgd dat de werking ook daadwerkelijk optimaal is. Dit is zeer belangrijk.

  • Dosering: 5 mg. hydrocortison en 5 mg. cinchocaïne hydrochloride
  • Prijs Proctosedyl (incl. online consult): zetpil en zalf – vanaf € 51,99

Bijwerkingen van Proctosedyl

Wanneer het gaat over de bijwerkingen van Proctosedyl dan gaat het eigenlijk over slechts twee dingen. In de eerste plaats kunnen er bepaalde klachten optreden direct na het aanbrengen. Dit zijn klachten zoals irritatie, jeuk en een branderig gevoel. In de meeste gevallen trekt dit snel weg. Wanneer dit niet het geval is, of de klachten zijn zeer hevig, dan kan het ook zo zijn dat er een allergische reactie opgetreden is. In dat geval is het essentieel om het gebruik direct te stoppen en de arts te raadplegen. Mogelijk is er dan nood aan een ander middel dan dit medicijn.

Gebruik en dosering Proctosedyl

Het gebruik van Proctosedyl is flink specifiek. Zo moet het driemaal per dag, gelijk verdeeld over de dag, worden aangebracht. Ook moet het na de ontlasting opnieuw worden aangebracht, maar niet vaker dan eenmaal per dag. Het is vooraf belangrijk om de anus goed schoon te maken. Ook de handen wassen is aan te raden. Zo kan worden voorkomen dat de gebieden sterker geïnfecteerd raken. Het medicijn is in principe te gebruiken zolang als dit nodig is. Wanneer na drie weken de klachten echter nog niet verminderd zijn, dan kan het slim zijn om de arts in te schakelen.

  • Proctosedyl 5mg. – 12 Zetpillen – € 51,99
  • Proctosedyl Zalf0.005 – 1 Tube – € 58,49

Ingrediënten in Proctosedyl

Proctosedyl bestaat uit een aantal werkzame stoffen. In de eerste plaats het antibioticum Framycetine dat verschillende soorten bacteriën bestrijdt. Hydrocortison is een bijnierschorshormoon dat de ontsteking remt. Cinchocaïne wordt gebruikt ter verdoving. Zo kunnen dus zowel op de korte als lange termijneffecten verwacht worden.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.