Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Anusol

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Anusol kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Anusol?

Anusol wordt als medicijn gebruikt om aambeien mee te behandelen. Er zijn verschillende varianten van dit medicijn te krijgen. Zo is er een zalf en een zetpil. De middelen zijn vooral bedoeld om de pijn en irritatie de met de klachten komen enigszins te verlichten. Er zijn verschillende bestanddelen in de medicijnen te vinden die samen zorgen dat de klachten minder hevig worden en uiteindelijk zelfs in het geheel verdwijnen. Het is wel belangrijk om goed te weten hoe het middel gebruikt moet worden. Dit zorgt voor een optimaal resultaat.

Voor degenen die overwegen Anusol online aan te schaffen, zijn hier enkele belangrijke aspecten om te overwegen.

  • Dosering: zetpillen of zalf met 7 verschillende bestanddelen
  • Prijs Anusol (incl. online consult): 12 zetpillen of zalf – vanaf € 39,25

Online kopen van Anusol

Anusol is beschikbaar bij verschillende online apotheken. Het online aankopen van medicijnen kan handig zijn, vooral als u de privacy van uw huis wilt behouden. Gecertificeerde online apotheken bieden vaak een eenvoudig proces om Anusol en andere medicijnen te bestellen. Let er wel op dat u een apotheek kies die gecertificeerd is, omdat u dan zeker weet dat het goed zit met de betrouwbaarheid.

Kosten Anusol online kopen

De prijs van Anusol kan verschillen tussen de online apotheken. Het is aan te raden om prijzen te vergelijken voordat u aankoopt om de beste deal te krijgen. Houd er rekening mee dat de prijs ook kan verschillen op basis van de dosering en de hoeveelheid die u koopt. Daarnaast is het handig om te weten dat bij online apotheken vaak kosten bij de prijs inbegrepen zijn. Denk dan aan verzendkosten en de kosten van een medisch consult. Via onze partnerapotheek betaal je € 39,25.

Online bestelprocedure Anusol

Het online bestellen van Anusol omvat meestal slechts een paar simpele stappen:

  1. U selecteert de gewenste dosering en hoeveelheid, voegt het toe aan uw winkelwagen en voltooit het bestelproces;
  2. Het bestelproces omvat vaak het invullen van een medische vragenlijst en het verstrekken van relevante informatie. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd naar andere medicatie die u momenteel gebruikt en naar uw medische geschiedenis. Bij sommige aandoeningen is Anusol namelijk mogelijk niet of minder geschikt;
  3. Een gekwalificeerd arts beoordeelt uw aanvraag. Is hij of zij akkoord, op basis van de door u gegeven informatie? Dan kan het bestelproces verder gaan. De medicatie wordt dan zo snel mogelijk op uw thuisadres bezorgd.

Online bestelproces Anusol

Let op veiligheid bij online medicatie bestellen

Het is belangrijk om Anusol alleen te kopen bij gecertificeerde online apotheken om ervoor te zorgen dat u een legitiem en veilig product ontvangt. Controleer de licenties en beoordelingen van de online apotheek om de betrouwbaarheid te verifiëren. Klik bijvoorbeeld op het keurmerk met de tekst ‘klik om te controleren of deze website legaal handelt’. Vaak staat dit in de footer van de online apotheek. Als u hierop klikt komt u op een website van de overheid, waarop meer informatie staat over de licentie van de betreffende apotheek.

Betalingsopties bij online Anusol bestellen

Online apotheken bieden vaak verschillende betalingsopties aan. Populaire opties zijn creditcards, betaalpassen en elektronische overboekingen. Let er bij het betalen op dat de website een beveiligde betalingsgateway heeft om uw financiële informatie te beschermen. Dit kunt u onder meer zien door het slotje dat bovenin de browserbalk verschijnt. Het online kopen van Anusol is handig, maar het is cruciaal om voorzorgsmaatregelen te nemen om de veiligheid en effectiviteit van het medicijn te waarborgen. Bij twijfel of bijwerkingen dient u onmiddellijk uw arts te raadplegen.

Betaalmethodes Anusol

Bijwerkingen van Anusol

Anusol heeft een helende werking, maar het kent ook een aantal bijwerkingen. De bekendste bijwerkingen hebben te maken met de effecten van het helen. Daardoor kunnen gevoelens zoals een branderig gevoel, jeuk, uitslag en irritatie ontstaan. Het is wel belangrijk om goed op te letten. Dit hoort slechts van tijdelijke aard te zijn. Wanneer de klachten hevig zijn, of niet verdwijnen, dan is er sprake van overgevoeligheid met een allergische reactie als gevolg. Dan is het belangrijk om direct een arts in te schakelen die naar dit probleem kan kijken.

Hoe is Anusol te gebruiken?

Gebruikmaken van Anusol hangt dus onder andere af van de vorm van het medicijn. In de meeste gevallen gaat het om de zalf. Het is belangrijk dat voor het aanbrengen en direct na het aanbrengen de handen goed gewassen worden. Zo kunnen de aambeien niet geïnfecteerd raken. Het is de bedoeling om een dun laagje te smeren, tweemaal per dag. Dit moet in de ochtenduren en in de avonduren gebeuren. De dosis mag niet te hoog zijn omdat dit de bijwerkingen sterk in de hand kan werken. Probeer dit dus altijd te voorkomen wanneer de zalf wordt aangebracht. Gebruik het middel niet langer dan 7 dagen achtereen.

Anusol bijsluiter

Doseringen

  • Anusol HC10 mg (10 mg hydrocortisonacetaat, 296 mg zinkoxide, 59 bismut subgalaat, 49 perubalsem, 24 mg bismut oxide en 33 mg benzylbenzoaat).
  • Anusol HC zalf 25% (0,25 g hydrocortisonacetaat, 10,75 g zinkoxide, 2,25 g bismut subgallaat, 1,875 g perubalsem, 0,875 g bismut oxide en 1,25 g benzylbenzoaat).

Actieve bestanddelen in Anusol

Anusol bestaat uit verschillende actieve bestanddelen: zinkoxide, perubalsem en bismut oxide. Dit zijn alle drie antiseptica. De middelen zijn onder andere bacterieremmend, maar ook werken ze tegen bijvoorbeeld de zwellingen die aambeien veroorzaken. Zo kan er zowel op de korte als lange termijn verlichting worden ervaren.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Anusol

Overweegt u Anusol online te bestellen, of heeft u het inmiddels al in huis? Dan kan het zijn dat u nog vragen heeft, bijvoorbeeld over het bestelproces of over het gebruik. U bent niet de enige met vragen. We hebben hieronder veelgestelde vragen verzameld, inclusief beantwoording. Blijft u vragen houden? Raadpleeg dan uw arts of apotheek, of kijk in de bijsluiter voor meer informatie.

Anusol is een geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van aandoeningen in het anale gebied, zoals aambeien. Het verlicht symptomen zoals pijn, jeuk en zwelling.

Volg de instructies op het etiket of zoals voorgeschreven door uw arts. Meestal wordt Anusol aangebracht op het getroffen gebied na reiniging. Dit mag doorgaans meerdere keren per dag.

Ja, Anusol is beschikbaar bij verschillende online apotheken. Zorg er wel voor dat u koopt bij betrouwbare en gecertificeerde verkopers, zodat u zeker weet dat u goede medicatie koopt.

De dosering kan variëren. Volg hierin de aanbevelingen van uw arts of de instructies op de verpakking. Pas nooit op eigen initiatief de dosering aan, zonder dit eerst te overleggen met de arts.

Ja, net als bij andere medicijnen kunt u ook bij Anusol last krijgen van bijwerkingen. Bijwerkingen zijn over het algemeen mild, maar kunnen bestaan uit irritatie of allergische reacties. Raadpleeg uw arts als er ernstige of langdurige reacties optreden.

De snelheid van verbetering kan variëren. Sommige mensen ervaren snel verlichting, terwijl het voor anderen langer kan duren.

Zwangere vrouwen moeten altijd medisch advies inwinnen voordat ze Anusol gebruiken, om ervoor te zorgen dat het veilig is voor de zwangerschap.

Als u een dosis Anusol mist, gebruik dan de volgende dosis volgens uw normale schema. Gebruik geen dubbele dosis om een vergeten dosering in te halen.

Informeer uw arts over alle medicijnen die u verder gebruikt. Dan gaat het niet alleen om medicatie op recept, maar ook om vrij verkrijgbare middelen en supplementen. Uw arts kan vervolgens beoordelen of een wisselwerking mogelijk is.

Raadpleeg uw arts voordat u Anusol bij kinderen gebruikt. De dosering kan anders zijn en moet worden afgestemd op hun leeftijd en gewicht. Lees de bijsluiter van Anusol voor gedetailleerde informatie over het geneesmiddel.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.