Wartec kopen bij Kruidvat of Etos?

Wij laten zien:

Wilt u Wartec gaan gebruiken? Dan is het handig om te weten dat dit een geneesmiddel is dat niet vrij verkrijgbaar is. U kunt er dus voor naar een drogist zoals Etos of Kruidvat. Heeft u geen recept? Dan kan het wel mogelijk zijn om de medicatie via een online apotheek te bestellen.

Wat is Wartec?

Van een aandoening zoals genitale wratten (condylomata acuminata) wilt u natuurlijk het liefste zo snel mogelijk af. Genitale wratten zijn kleine bobbeltjes, met een bloemkoolachtige structuur, in de kleur van uw huid. Ze kunnen voorkomen op de geslachtsorganen, maar ook rond de anus. Genitale wratten zijn seksueel overdraagbaar. Heeft u last van deze aandoening? Dan is het belangrijk om bij seksueel contact een condoom te dragen, om te voorkomen dat u de besmetting overdraagt.

  • Dosering: Warticon (Wartec) PodophylloToxin
  • Prijs Wartec (incl. online consult): 1 Flacon of tube – € 64,25

> Bekijk hier alle legale aanbieders

Hoe wordt Wartec gebruikt?

De behandeling met Wartec kunt u zelf uitvoeren. Het geneesmiddel is beschikbaar als crème en als aanstipvloeistof. Beide soorten dient u maximaal drie dagen achter elkaar te gebruiken. Breng gedurende die dagen het geneesmiddel twee keer per dag aan op de wratjes. Maak de huid eerst goed schoon en dep daarna goed droog. Om de wratjes heen kunt u een vettige crème smeren, zodat de huid daar beschermd wordt. Na drie dagen gebruik is het belangrijk om vier dagen te pauzeren. Zijn de wratjes er na die wachttijd nog steeds? Start dan met een nieuwe behandeling van drie dagen. U mag dit maximaal vijf weken doen. Het kan zijn dat u na een paar dagen last krijg van een rode, pijnlijke huid rondom de wrat. Dat betekent dat de wrat verdwijnt. De werkzame stof podofyllotoxine zorgt er namelijk voor dat de groei van huidcellen geremd wordt. Ook doodt het de cellen die door het virus besmet zijn. De pijn rond de wrat moet snel verdwijnen. Is dit niet het geval? Overleg dan met uw arts of apotheker.

Kan ik Wartec kopen bij Etos, Kruidvat of drogist?

Het heeft geen zin om voor de aanschaf van Wartec langs te gaan bij een drogist zoals Kruidvat en Etos. Dit geneesmiddel is namelijk niet zonder recept verkrijgbaar. Wel kunt u via de online apotheek een medische vragenlijst invullen. Op basis van uw informatie beoordeelt een arts dan vervolgens uw aanvraag. Wanneer deze medicatie voor u geschikt is schrijft de arts alsnog een recept uit en kan er een bestelling worden geplaatst. Zo heeft u het geneesmiddel doorgaans al de eerstvolgende werkdag in huis.

Lees ook deze laatste artikelen:

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.