Diflucan

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Wij laten zien:

Wat is Diflucan?

Diflucan, ook bekend onder de generieke naam fluconazol, is een antischimmelmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties zoals spruw, vaginale schimmelinfecties en systemische schimmelinfecties. Hieronder behandelen we belangrijke aspecten met betrekking tot het online kopen van dit medicijn, de prijzen, het proces van online bestellen, de veiligheid van online bestellen en betaalmethoden. Ook beantwoorden we tien veelgestelde vragen over Diflucan.
  • Dosering: Diflucan 150 mg capsules
  • Prijs Diflucan (incl. online consult): capsules – vanaf € 53,00

Bijwerkingen van het medicijn Diflucan

Maag-darmklachten zijn een veel gehoorde bijwerking van Diflucan. Dit kan zich op verschillende manieren uiten. Vooral buikpijn, misselijkheid en diarree komen voor. Andere klachten die met enige regelmaat voorkomen zijn hoofdpijn, huiduitslag, jeuk en galbulten. Daarnaast is er nog een aantal klachten te noemen die eigenlijk bijna nooit voorkomen, maar wel kunnen optreden. Van deze klachten is vooral het optreden van hartritmestoornissen een reden om de dokter in te lichten. Pas altijd goed op wanneer dit zou gebeuren. Ook allergie door overgevoeligheid moet direct aan de arts worden voorgelegd.

Hoe is Diflucan te gebruiken?

Diflucan kan in het ziekenhuis per infuus worden toegediend. Voor thuisgebruik is dit echter anders. Dank kan het gaan om capsules of een drank. Het wordt altijd in de vorm van een kuur voorgeschreven. Al kan het wel zijn dat het middel slechts om de twee à drie dagen gebruikt moet worden. Dat neemt niet weg dat de kuur altijd in het geheel moet worden afgemaakt. Dit is nodig om er zeker van te zijn dat alle schimmels en bacteriën gedood worden door de medicijnen. Ook wanneer dit al het geval lijkt voor het einde van de kuur.

Actieve componenten Diflucan

Fluconazol is de werkzame stof die in Diflucan is terug te vinden. Dit is een antischimmelmiddel. Deze stof is allerlei medicijnen terug te vinden waarmee schimmels worden bestreden. Daarom is het wel altijd slim om goed te bekijken of het betreffende medicijn geschikt is om de klachten die ervaren worden te bestrijden. De stof zal na enkele dagen beter gaan werken, dit is ook de reden van de kuurvorm.Diflucan bijsluiter

Diflucan online kopen

Online aanschaf van Diflucan heeft diverse voordelen. Het is bijvoorbeeld erg prettig dat u voor medicatie niet langer de deur uit hoeft. U plaatst uw bestelling simpelweg online en de bestelling wordt snel en discreet bij u thuis afgeleverd. Verder is het prettig dat u niet langer rekening hoeft te houden met spreekuren van artsen, of met openingstijden van fysieke apotheken. De online apotheken staan namelijk 24 uur per dag tot uw beschikking. U kunt uw bestelling dus echt plaatsen op elk gewenst moment. En dan kunt u de prijzen van de verschillende online aanbieders ook nog eens gemakkelijk met elkaar vergelijken.

Online prijzen van Diflucan

De prijzen van Diflucan kunnen variëren. Deze hangen onder meer af van de dosering, de hoeveelheid tabletten die u wilt bestellen en van de specifieke online apotheek waar u gaat bestellen. Wilt u prijzen vergelijken? Let er dan op dat de prijzen niet altijd op dezelfde wijze worden weergegeven. Bij sommige online apotheken wordt eerst alleen een prijs voor de medicatie getoond, waarna eventuele extra kosten pas later in het bestelproces duidelijk worden. Bij andere aanbieders wordt direct een totaalprijs getoond, waardoor u direct weet met welke kosten u rekening dient te houden.

Online bestellen? We leggen u uit hoe!

Het proces van online bestellen van Diflucan is over het algemeen eenvoudig. In de meeste gevallen volstaat het doorlopen van de volgende stappen:
  1. Selecteer in de online apotheek de gewenste dosering en hoeveelheid Diflucan;
  2. Voeg de bestelling toe aan uw winkelwagen en volg de instructies om uw bestelling af te ronden;
  3. U moet mogelijk uw verzendgegevens invoeren voordat u uw bestelling plaatst. Ook kan er worden gevraagd om een recept. Dit kunt u uploaden. Heeft u nog geen recept? Dan is het soms mogelijk om een online medische vragenlijst in te vullen. Op basis van de door u gegeven informatie kan een gekwalificeerd arts dan beoordelen of de medicatie voor u geschikt is;
  4. Na akkoord van de arts wordt de bestelling direct voor u in orde gemaakt.
Online bestelproces Diflucan

Is het veilig om online te bestellen? Dit is ons advies

Het is over het algemeen veilig om Diflucan online te bestellen, zolang u dit doet bij een betrouwbare en gecertificeerde online apotheek. Zorg ervoor dat u een geldig recept heeft en controleer de legitimiteit van de website. Dit kan heel gemakkelijk via aanbiedersmedicijnen.nl. Dit is een website van de overheid, met meer informatie over afgegeven vergunningen voor medicijnaanbieders. Lees ook beoordelingen van andere klanten en let erop dat de website beveiligd is voordat u persoonlijke informatie invoert. Kijk bijvoorbeeld of er een slotje in de adresbalk staat.

Betaalmethoden voor uw bestelling Diflucan

Online apotheken accepteren bijna altijd verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, betaalpassen, PayPal en soms zelfs bankoverschrijvingen. We adviseren u om te kiezen voor een betaalmethode waar u goed bekend mee bent. Zo verkleint u de kans op het maken van fouten.Betaalmethodes Diflucan

Vragen over Diflucan? Wij geven u de antwoorden!

Heeft u vragen over het gebruik van deze medicatie, of wilt u bijvoorbeeld meer weten over de mogelijke bijwerkingen? Lees hiervoor de bijsluiter goed door, of raadpleeg uw arts of apotheker. Volg altijd de aanwijzingen van uw arts goed op. Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen voor u verzameld, met daarbij de juiste beantwoording.

Diflucan is een antischimmelmiddel dat de groei van schimmels remt door hun celwanden te beschadigen.

Diflucan wordt gebruikt voor de behandeling van schimmelinfecties zoals spruw, vaginale schimmelinfecties en systemische schimmelinfecties.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer misselijkheid, braken, buikpijn, diarree, huiduitslag en hoofdpijn.

Neem Diflucan precies zoals voorgeschreven door uw arts. Volg de instructies op het etiket van uw medicatie nauwkeurig op.

Wij raden aan uw arts te raadplegen voordat u Diflucan gebruikt als u zwanger bent, van plan bent zwanger te worden of borstvoeding geeft.

Diflucan kan interageren met bepaalde medicijnen, dus raadpleeg uw arts of apotheker voordat u andere medicijnen gebruikt. Stel hem of haar op de hoogte van alle medicatie die u verder gebruikt. Dus niet alleen medicatie op recept, maar ook vrij verkrijgbare medicatie en supplementen.

Diflucan begint meestal binnen 24 uur effectief te zijn, maar de volledige kuur moet worden voltooid zoals voorgeschreven door uw arts.

Ja, vermijd alcohol tijdens het gebruik van Diflucan en houd rekening met mogelijke interacties met andere medicijnen.

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk in, maar sla de gemiste dosis over als het bijna tijd is voor uw volgende dosis.

Ja, er zijn verschillende andere antischimmelmiddelen beschikbaar die kunnen worden voorgeschreven door uw arts, afhankelijk van uw specifieke situatie.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen