Adartrel

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Adartrel kopen
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Adartrel?

Adartrel heeft een aantal van dezelfde effecten als een chemische stof genaamd dopamine, die van nature in uw lichaam voorkomt. Lage dopamine niveaus in de hersenen worden geassocieerd met de ziekte van Parkinson.

Adartrel wordt gebruikt om symptomen van de ziekte van Parkinson te behandelen (stijfheid, trillingen, spierkrampen en slechte spiercontrole).

Adartral wordt ook voorgeschreven bij RLS, oftewel rustelozebenensyndroom. Alleen onmiddellijke vrijlating Adartrel (Requip) is goedgekeurd voor de behandeling van Parkinson symptomen of RLS. Extended-release Adartrel (Requip XL) is alleen goedgekeurd voor de behandeling van Parkinsonsymptomen. Dit middel is alleen op recept verkrijgbaar, maar kan ook via de online apotheek aangeschaft worden. Gebruik kan de kwaliteit van uw slaap en daardoor ook de kwaliteit van leven positief beïnvloeden.

 • Dosering: Adartrel 0.25, 0.5 & 2 mg
 • Prijs Adartrel (incl. online consult): 12 tabletten – vanaf € 36,70

Online aanschaffen via de apotheek

Adartrel is alleen verkrijgbaar op doktersvoorschrift, maar online aankoop kan mogelijk zijn via erkende online apotheken. Dit is in een paar stappen geregeld:

 1. Kies de gecertificeerde online apotheek waar u de medicatie wilt bestellen;
 2. In de meeste gevallen zal worden gevraagd om een online medische vragenlijst in te vullen. Hierin wordt onder meer informatie gevraagd over uw medische geschiedenis en uw huidige medicijngebruik. In sommige gevallen is deze medicatie namelijk niet of minder geschikt. Daarnaast kan er sprake zijn van wisselwerkingen tussen andere medicijnen. Dat kan niet alleen gebeuren bij medicatie op recept, maar ook bij vrij verkrijgbare middelen of supplementen;
 3. Een gekwalificeerd arts beoordeelt aan de hand van uw medische vragenlijst of Adartrel voor u geschikt is. Is dit het geval? Dan wordt de bestelling goedgekeurd en krijgt u de medicatie snel en discreet thuisbezorgd.

Online bestelproces Adartrel

Online prijs van Adartrel

De prijs van Adartrel kan variëren afhankelijk van de dosering en de hoeveelheid die u koopt. Online apotheken tonen meestal transparant de kosten van het medicijn en eventuele bijkomende kosten. Zo is Adartrel al beschikbaar voor een vanafprijs van 36,70 euro. Hierin zijn het medisch consult en de verzendkosten al inbegrepen, dus u weet wat betreft kosten precies waar u aan toe bent.

Veilig online medicatie bestellen

Het is veilig om medicijnen online te bestellen, mits u dit doet bij een erkende en betrouwbare online apotheek. Controleer de vergunningen, beveiligingsmaatregelen en lees gebruikersrecensies. Daarnaast kunt u checken of er een beveiligde verbinding is. U ziet dan in de browserbalk een slotje staan.

Online betalen

Online apotheken bieden verschillende betaalmethoden aan, zoals creditcards, bankoverschrijvingen (bijvoorbeeld via iDeal) of elektronische portemonnees. Kies een methode die voor u het meest geschikt is.

Betaalmethodes Adartrel

Hoe moet ik Adartrel gebruiken?

Gebruik Adartrel zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het medicijn voor exacte doseringsinstructies.

 • Bij Adartrel is een extra bijsluiter verkrijgbaar. Praat met uw apotheker als u vragen heeft over deze informatie.
 • Neem Adartrel via de mond met of zonder voedsel. Als er maagklachten ontstaan, neem dan met voedsel om maagirritatie te verminderen.
 • Slik Adartrel in zijn geheel in. Niet breken, pletten of kauwen voor het inslikken.
 • Stop niet plotseling met het innemen van Adartrel of verander uw dosis niet zonder overleg met uw arts. Bepaalde ernstige bijwerkingen (bijvoorbeeld piekeren, verwarring, koorts, stijve spieren) kunnen optreden. Als u Adartrel moet stoppen of een nieuw geneesmiddel moet toevoegen, zal uw arts uw dosis geleidelijk verlagen.
 • Neem Adartrel regelmatig in om er het meeste voordeel uit te halen. Het nemen van Adartrel op hetzelfde moment elke dag zal u helpen herinneren om het in te nemen.
 • Als u een dosis Adartrel mist, neem deze dan zo snel mogelijk in. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem geen 2 doses in één keer. Als u meerdere doses Adartrel mist, neem dan contact op met uw arts voor instructies.

Adartrel bijsluiter

Actieve bestanddelen

Elke tablet met verlengde afgifte bevat Adartrelhydrochloride dat overeenkomt met Adartrel 2, 4 of 8 mg (vrije base). Adartrel bevat ook de volgende hulpstoffen: Tabletkern: Hypromellose 2208, gehydrogeneerde ricinusolie, karmellose natrium, povidon, maltodextrine, magnesiumstearaat, lactosemonohydraat, watervrij colloïdaal silica, mannitol, geel ijzeroxide, glyceryldibehenaat. Filmcoating: Hypromellose 2910, titaandioxide, polyethyleenglycol/macrogol 400, geel ijzeroxide (alleen 2- en 8 mg), zwart ijzeroxide (alleen 8 mg), rood ijzeroxide (alleen 2- en 8 mg), aluminium lake sunset yellow FCF (alleen 4 mg) en indigokarmijn (alleen 4 mg).

Veelgestelde vragen en antwoorden over Adartrel

Overweegt u Adartrel te gaan gebruiken, of gebruikt u het al maar heeft u nog vragen? In de bijsluiter vindt u een compleet overzicht van alle gebruiksinstructies. Ook kunt u altijd een arts of apotheker raadplegen. Hieronder staat een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden over dit geneesmiddel.

Adartrel is een medicijn dat wordt voorgeschreven voor specifieke aandoeningen, meestal gerelateerd aan het zenuwstelsel, zoals het restless legs syndroom. De werkzame stof in het middel is ropinirol.

Adartrel is meestal alleen verkrijgbaar op doktersvoorschrift, maar sommige erkende online apotheken bieden de mogelijkheid om het online aan te schaffen na het invullen van een medische vragenlijst.

De prijs van Adartrel online kan variëren op basis van dosering en hoeveelheid. Online apotheken tonen meestal duidelijk de kosten van het medicijn en eventuele extra kosten. Dit middel is al beschikbaar voor een prijs vanaf 36,70 euro, inclusief medisch consult en verzendkosten.

Nadat u bij de online apotheek een medische vragenlijst hebt ingevuld, wordt deze beoordeeld door een arts. Bij goedkeuring wordt het recept uitgeschreven en wordt het medicijn discreet naar uw huisadres verzonden.

Ja, het is veilig om medicijnen online te bestellen, maar alleen als u kiest voor een erkende en betrouwbare online apotheek. Check vooraf of de apotheek vergunningen heeft, beveiligde betalingsmethoden biedt en positieve gebruikersrecensies heeft.

Online apotheken bieden verschillende betaalmethoden aan, waaronder creditcards, bankoverschrijvingen en elektronische portemonnees. Ook iDeal behoort soms tot de mogelijkheden. Kies de methode die voor u het meest geschikt is.

Ja, zoals bij elk medicijn kunnen er bijwerkingen optreden. Adartrel kan bijvoorbeeld zorgen voor een slaperig gevoel. Raadpleeg de bijsluiter of uw arts voor een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen.

Het is belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen, ook vrij verkrijgbare, die u gebruikt. Sommige medicijnen kunnen namelijk een wisselwerking hebben met Adartrel. Uw arts kan controleren of dit in uw geval ook kan gebeuren.

Zwangere vrouwen dienen hun arts raadplegen voordat ze Adartrel gebruiken, omdat sommige medicijnen schadelijk kunnen zijn voor de foetus. Uw arts kan controleren of daar in dit geval sprake van kan zijn.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen