Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kwells

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Kwells kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Kwells tabletten worden gemaakt om reisziekte te helpen bestrijden. Dat betekent dus dat ze worden ingenomen op het moment dat een reis moet worden ondernemen en er gebruikelijk last wordt ondervonden van de problemen van het reizen. Deze worden veroorzaakt doordat het lichaam niet om kan gaan met wat de ogen zien. Het lichaam staat stil terwijl de ogen snelle bewegingen registeren. De medicijnen kunnen helpen deze problemen te verzachten. Het remt de signalen die door de ogen via de hersenen aan het lichaam worden gegeven.

  • Dosering: 300 microgram hyoscine hydrobromide (driemaal per dag)
  • Prijs Kwells (incl. online consult): vanaf 12 tabletten – € 30,75

Bijwerkingen van het medicijn Kwells

Er zijn verschillende bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van Kwells. Het is niet goed aan te geven hoe groot de kans is. De klachten die gepaard kunnen gaan met het gebruik van dit middel zijn: wazig zicht, droge mond, verwijde pupillen, slaperigheid, duizeligheid en koorts of een verhoogde temperatuur. Het is ook slim om na te kijken of de medicijnen geen wisselwerking hebben met middelen die voor andere klachten worden ingenomen. Dit wil nog weleens voorkomen. De bijwerking is dan dat Kwells de werking van de andere medicijnen afremt.

Hoe is Kwells te gebruiken?

De tabletten van kwells moeten voor de reis begint ingenomen worden. Bij voorkeur gebeurt dit ongeveer een halfuur voor vertrek. De medicijnen kennen een lange werking. Wanneer er langer dan zes uur gereisd moet worden, dan kan na zes uur nog eens een tablet worden ingenomen. Let wel op. Er mogen niet meer dan drie tabletten per 24 uur worden geslikt als het om dit middel gaat. De manier van innemen maakt niet uit. Dit kan als geheel, door erop te kauwen of door erop te zuigen. De werking blijft in alle gevallen hetzelfde.

Actieve ingrediënten in Kwells

Hyoscine en hydrobromide zijn de werkzame stoffen die ervoor zorgen dat het lichaam in balans blijft wanneer normaal gesproken reisziekte of zeeziekte wordt ervaren. Er zit 300 mcg in de tabletten. In de medicijnen zitten ook enkele hulpstoffen om de stof in tabletvorm te krijgen. Dit zijn geen stoffen die een werking hebben op het lichaam. De stof wordt snel opgenomen in het lichaam.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen