Arlevert

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Arlevert kopen
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Arlevert?

Arlevert is een medicijn dat wordt voorgeschreven voor duizeligheid (vertigo) en evenwichtsstoornissen. Als u overweegt Arlevert online aan te schaffen, zijn er enkele belangrijke aspecten waarmee u rekening moet houden.

 • Dosering: Arlevert 20mg/40mg 100 tabl.
 • Prijs Arlevert (incl. online consult): 100 tabletten – € 60,00

Arlevert online kopen

Arlevert is doorgaans alleen verkrijgbaar op doktersvoorschrift. Het online aanschaffen ervan vereist meestal een recept van een gekwalificeerde arts. Er zijn gecertificeerde online apotheken waar u na het invullen van een medische vragenlijst een online consult krijgt met een arts, die uw geschiktheid voor het medicijn beoordeelt. Na goedkeuring wordt Arlevert discreet naar uw huisadres verzonden.

Prijs Arlevert online

De prijs van Arlevert kan variëren tussen verschillende online apotheken. Het is belangrijk om prijzen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u bestelt bij een betrouwbare en gecertificeerde online apotheek. Vaak laten gecertificeerde apotheken een totaalprijs zien bij het bestellen van medicatie. Dit betekent dat niet alleen de kosten voor de medicatie zelf, maar ook de verzendkosten en het eventuele medische consult bij de prijs inbegrepen zijn. Via onze partner is Arlevert verkrijgbaar vanaf 60 euro.

Online bestelproces Arlevert

Het online bestelproces voor Arlevert omvat meestal enkele stappen:

 1. Vul een online medische vragenlijst in bij de gecertificeerde online apotheek van uw keuze. In de vragenlijst vermeld u alle relevante gezondheidsinformatie;
 2. Een arts beoordeelt uw aanvraag, bekijkt uw medische geschiedenis en bepaalt of Arlevert geschikt voor u is;
 3. Bij goedkeuring van de arts wordt het recept doorgestuurd naar de apotheek, die het medicijn naar uw huisadres verzendt.

Online bestelproces Arlevert

Zo veilig is online bestellen van Arlevert

Het is belangrijk om online medicijnen alleen bij gecertificeerde apotheken te kopen. Controleer de betrouwbaarheid van de website, lees eventueel recensies en let erop dat de online apotheek aan de vereiste medische normen voldoet. Een online consult met een arts is een belangrijke stap om de veiligheid te waarborgen. Op de website kunt u een wit-groen logo vinden, waarop u kunt klikken. U komt dan terecht op een website van de overheid, waarop u de vergunningen van de desbetreffende apotheek kunt controleren.

Betalingsopties als u Arlevert aankoopt

Bij het online bestellen van Arlevert kunt u gebruikmaken van verschillende betalingsopties, zoals iDeal, creditcards, betaalpassen of andere elektronische betalingsmethoden. Zorg ervoor dat de website een veilige betalingsgateway gebruikt om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te waarborgen. Dit kunt u checken door te bekijken of er voor de websitenaam in de adresbalk ‘https’ staat.

Betaalmethodes Arlevert

Hoe werkt Arlevert?

Arlevert tabletten bevatten twee werkzame bestanddelen, cinnarizine en dimendrinaat, beide zijn antihistaminemedicijnen. Arlevert tabletten worden gebruikt voor de behandeling van symptomen van verschillende soorten duizeligheid.

Vertigo wordt beschreven als een draaiend of slingerend gevoel bij stilstand. Het wordt vaak veroorzaakt door een probleem met het vestibulaire apparaat in het middenoor. Het vestibulaire apparaat geeft voortdurend feedback aan de hersenen over onze lichaamshouding. Wanneer iets het verstoort, worden er zenuwsignalen van het vestibulaire apparaat naar het braakcentrum in de hersenen gestuurd. Dit kan leiden tot gevoelens zoals misselijkheid, duizeligheid, duizeligheid of spinnende sensaties (vertigo) en de reflex van braken.

Dit geneesmiddel werkt door histamine en muscarine receptoren in het braakcentrum in de hersenen te blokkeren. Dit voorkomt dat het braakcentrum de zenuwboodschappen van het vestibulaire apparaat in het middenoor ontvangt. Dit voorkomt op zijn beurt dat verstoringen in het middenoor het braakcentrum activeren en vertigo, misselijkheid en braken veroorzaken.

Arlevert tabletten worden meestal maximaal vier weken ingenomen.

Bijsluiter Arlevert

Bijwerkingen

Geneesmiddelen en hun mogelijke bijwerkingen kunnen individuele mensen op verschillende manieren beïnvloeden. Hieronder volgen enkele van de bijwerkingen waarvan bekend is dat ze in verband worden gebracht met dit geneesmiddel. Alleen omdat hier een bijwerking wordt vermeld, betekent dit niet dat alle mensen die dit geneesmiddel gebruiken dat of enige bijwerking zullen ervaren.

Veelvoorkomend (effect tussen 1 op de 10 en 1 op de 100 mensen)

 • Vermoeidheid.
 • Hoofdpijn.
 • Droge mond.
 • Buikpijn.

Soms (bij 1 op de 100 tot 1 op de 1000 mensen)

 • Verlies van geheugen (geheugenverlies).
 • Gevoel van rinkelen of ander geluid in de oren (tinnitus).
 • Tremor.
 • Convulsies.
 • Zenuwachtighei.
 • Storingen in de darm, zoals misselijkheid, diarree en indigestie.
 • Zweten.
 • Uitbarstingen.
 • Spelden en naalden sensaties (paresthesie).

Veelgestelde vragen en antwoorden over Arlevert

Het is essentieel om alleen medicijnen op recept te kopen en te gebruiken onder toezicht van een arts. Raadpleeg altijd een professionele zorgverlener voor advies en begeleiding met betrekking tot uw gezondheid en medicatie, bijvoorbeeld via een gecertificeerde online apotheek. Heeft u vragen over dit geneesmiddel? Raadpleeg uw arts of apotheker, kijk in de bijsluiter, of bekijk de veelgestelde vragen in onderstaande lijst.

Arlevert is een medicijn dat wordt voorgeschreven voor duizeligheid en evenwichtsstoornissen. Het bevat de actieve ingrediënten cinnarizine en dimenhydrinaat.

De combinatie van cinnarizine en dimenhydrinaat helpt bij het verbeteren van de bloedtoevoer naar de hersenen en heeft een stabiliserend effect op het evenwichtsorgaan.

Arlevert wordt voorgeschreven bij duizeligheid en evenwichtsstoornissen die verband houden met verschillende oorzaken, zoals de ziekte van Ménière.

Ja, Arlevert is vaak online verkrijgbaar bij gecertificeerde apotheken, maar een recept is meestal vereist. Soms is het mogelijk om een recept te verkrijgen via een online medisch consult bij de online apotheek.

De dosering van dit geneesmiddel kan variëren, afhankelijk van de specifieke situatie van de patiënt. Volg altijd het voorschrift van de voorschrijvende arts.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer slaperigheid, droge mond, en gastro-intestinale klachten. Raadpleeg een arts als deze bijwerkingen aanhouden.

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, moeten hun arts raadplegen voordat ze Arlevert gebruiken.

Het is belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen, supplementen of kruidenpreparaten die u gebruikt. Uw arts kan dan beoordelen of er sprake kan zijn van een wisselwerking.

Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals leverproblemen, moeten hun arts informeren voordat ze Arlevert gebruiken. Mogelijk is het middel dan niet of minder geschikt.

De snelheid waarmee Arlevert effect heeft, kan variëren. Sommige mensen ervaren verbetering na korte tijd, terwijl anderen mogelijk langer nodig hebben. Raadpleeg uw arts voor individueel advies.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen