Cyclizine

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Cyclizine kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Cyclizine?

Cyclizine is een medicijn dat vaak wordt gebruikt om misselijkheid en braken te behandelen, met name geassocieerd met reisziekte en bepaalde medische procedures. Dit geneesmiddel is alleen op doktersvoorschrift verkrijgbaar. Wilt u het aanschaffen? Dat kan bij een lokale apotheek, maar ook via gecertificeerde online apotheken.

  • Dosering: Cyclizine antihistamine-tablet – 50 mg cyclizinehydrochloride
  • Prijs Cyclizine (incl. online consult): 100 Tabletten – € 86,99

Online kopen van Cyclizine

Cyclizine is verkrijgbaar via gecertificeerde online apotheken. Online aanschaf heeft veel voordelen. Uit ons onderzoek blijkt dan ook dat steeds meer mensen hun medicatie online kopen. Een belangrijk voordeel hiervan is dat u op een simpele wijze prijzen bij diverse aanbieders kunt vergelijken. Daarnaast is de online apotheek altijd geopend, terwijl u bij fysieke apotheken te maken hebt met specifieke openingstijden. Heel prettig is dat u voor het bestelproces de deur niet uit hoeft. En uw bestelling wordt bij u thuis aan de deur geleverd, dus ook hiervoor hoeft u niet langer naar een fysieke apotheek.

Online prijzen van Cyclizine

De prijs van Cyclizine kan variëren tussen verschillende online apotheken. Ons advies: vergelijk prijzen om de beste deal te vinden, maar wees voorzichtig met buitengewoon lage prijzen. De betrouwbaarheid kan dan zeer laag zijn. Geen zin om het uit te zoeken? Via onze partnerapotheek is het medicijn verkrijgbaar vanaf 86,99 euro.

Cyclizine bestellen? Wij adviseren dit stappenplan!

Gaat u deze medicatie online bestellen? Dan is het handig om te weten welke stappen u dient te doorlopen. Wij hebben het voor u op een rijtje gezet:

  1. Selecteer de gewenste gecertificeerde online apotheek;
  2. Selecteer de juiste dosering Cyclizine en voeg deze toe aan het winkelwagentje;
  3. Vul uw persoonlijke gegevens in;
  4. Betaal voor de medicatie;
  5. Wordt er bij afronding gevraagd om een doktersvoorschrift? Dan kunt u deze uploaden. Als u nog geen voorschrift heeft, kunt u in veel gevallen een online medische vragenlijst invullen. Hierin geeft u meer informatie over uw medicijngebruik en medische geschiedenis;
  6. Na het afronden van de bestelling beoordeelt een gekwalificeerd arts uw aanvraag;
  7. Na akkoord van de arts wordt de bestelling direct in orde gemaakt.

Online bestelproces Cyclizine

Veilig online bestellen? Zo doet u dat!

Bij online bestellen is het extra belangrijk om erop te letten dat uw persoonlijke en financiële gegevens veilig worden verzonden. Gebruik alleen websites met beveiligde betaalmethoden en versleutelde gegevensuitwisseling. Let er ook op dat de aanbieder de juiste vergunningen heeft. Die kunt u zelf checken via een website van de overheid. Klik hiervoor op het groen-witte logo op de website van de online apotheek. U komt dan vervolgens op de website van de overheid terecht, waar u alle belangrijke informatie over de apotheek kunt nakijken.

Betaalmethoden in online apotheken

Betrouwbare online apotheken accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, creditcards, bankoverschrijvingen en online betalingsplatforms. Kies een methode die voor u het meest geschikt is en waarvan u precies weet hoe u deze gebruikt.

Betaalmethodes Cyclizine

Bijwerkingen van Cyclizine

De belangrijkste bijwerkingen van Cyclizine zijn problemen zoals sufheid, draaierigheid en vermoeidheid of slaperigheid. Deze klachten kunnen flink hevig zijn en komen met enige regelmaat voor. Daarom is het ook vaak af te raden om de medicijnen in te nemen wanneer er zelf gereden moet worden of wanneer er klusjes zoals schoonmaken en dergelijke gedaan moeten worden en er op een ladder gestaan moet worden. Dit kan gevaar voor de eigen gezondheid of die van andere weggebruikers opleveren. Andere klachten zijn bijvoorbeeld maag- en darmklachten. Wanneer deze hevig zijn kan een arts worden ingeschakeld.

Cyclizine bijsluiter

Het gebruik van het medicijn

De middelen zijn in de vorm van een tablet en in de vorm van een zetpil te krijgen. De tablet kan in het geheel worden ingeslikt, de zetpil wordt in de anus ingebracht. Bij reisziekte gebeurt dit een uur tot twee uur voor de reis. Bij zwangerschapsmisselijkheid de avond ervoor voor het slapengaan. Bij behandeling van misselijkheid die bij ernstige ziektes optreedt kan het medicijn worden genomen naar behoefte. Wanneer de misselijkheid opspeelt kan dan een dosis worden ingenomen. Pas wel op met de hoeveelheid die gedurende een periode wordt ingenomen.

Actieve stoffen in Cyclizine

Cyclizine is zelf een actief bestanddeel. Het is de stof die zorgt dat misselijkheid verdwijnt. Dit komt doordat de stof het braakcentrum in de hersens minder gevoelig maakt. De prikkel die het centrum normaal gesproken krijgt waardoor braken wordt opgewekt ontbreekt daardoor. De werking van de stof is snel en houdt enkele uren aan.

Heeft u een vraag over Cyclizine? Wij geven het antwoord!

Sommige vragen over Cyclizine worden vaak gesteld. Deze hebben we daarom voor u verzameld en voorzien van antwoorden. U vindt deze in onderstaande lijst. Heeft u na het doornemen van de lijst nog vragen? Raadpleeg dan uw arts of apotheker.

De aanbevolen dosering van Cyclizine kan variëren, afhankelijk van de specifieke aandoening die wordt behandeld. Raadpleeg altijd de aanwijzingen van uw arts of de bijsluiter voor de juiste dosering.

Cyclizine begint doorgaans binnen 30 tot 60 minuten na inname effect te hebben. De snelheid van het optreden van effect kan variëren tussen individuen.

Ja, Cyclizine kan bijwerkingen hebben, waaronder slaperigheid, duizeligheid, droge mond en wazig zien. Raadpleeg een zorgverlener als bijwerkingen aanhouden of verergeren.

Het gebruik van Cyclizine tijdens de zwangerschap moet met een zorgverlener worden besproken. In sommige gevallen kan het veilig zijn, maar er zijn bepaalde overwegingen.

Ja, Cyclizine kan interageren met andere medicijnen. Informeer uw arts over alle medicijnen, inclusief recept, niet-voorgeschreven medicijnen en supplementen.

Bewaar Cyclizine op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht en buiten het bereik van kinderen. Volg de opslaginstructies op de verpakking.

Het wordt aanbevolen om alcohol te vermijden tijdens het gebruik van Cyclizine, omdat het de slaapverwekkende effecten kan versterken.

Als u een dosis Cyclizine vergeet, neem deze dan zo snel mogelijk in. Als het echter bijna tijd is voor de volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over.

Vermijd het bedienen van zware machines of deelnemen aan activiteiten die alertheid vereisen totdat u de reactie op Cyclizine kent vanwege mogelijke slaapverwekkende effecten.

Raadpleeg onmiddellijk een arts als u allergische reacties, ernstige duizeligheid, moeite met ademhalen of andere ernstige bijwerkingen ervaart.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen