Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Colchicine

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Wij laten zien:

Wat is Colchicine?

Colchicine is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van jicht en andere aandoeningen. Als u overweegt Colchicine online te kopen, is het van belang om goed geïnformeerd te zijn over het aankoopproces, prijzen, veiligheid, en eventuele vragen over dit geneesmiddel. Wij informeren u er graag over.

  • Dosering: 500 mcg 100 tabletten
  • Prijs Colchicine (incl. online consult): 100 tabletten – vanaf € 120,50

Colchicine: online te koop

Veel mensen zijn gewend om voor hun medicatie naar een fysieke apotheek te gaan. Dit is op zich prima, maar het kan makkelijker. Tegenwoordig zijn de meeste medicijnen namelijk ook gewoon online verkrijgbaar en aan te schaffen via betrouwbare online apotheken. Dit kan veel tijd en moeite schelen. Stelt u eens voor: u hoeft niet eens de deur uit om uw medicijnen te verkrijgen, want u krijgt de bestelling gewoon thuisgestuurd. Ook is het niet nodig om tijdens kantooruren tijd vrij te maken om naar een fysieke apotheek te gaan, want de online apotheek is altijd beschikbaar. Volgens ons zijn er dus voldoende redenen om medicatie online aan te schaffen.

Online Colchicine kopen – dit is ons eenvoudige stappenplan

Heeft u nog niet eerder online medicatie gekocht? Dan kan het lastig zijn om te bepalen waar u het beste kunt starten. Online medicatie kopen is echter heel eenvoudig, wanneer u de volgende stappen uit ons stappenplan doorloopt:

  1. Betrouwbare websites zoeken. Zoek gerenommeerde online apotheken of medische platforms waar deze medicatie verkrijgbaar is;
  2. Plaats de juiste dosering en hoeveelheid Colchicine in het winkelmandje;
  3. Rond de bestelling af door uw persoonlijke gegevens in te vullen en te betalen;
  4. Bij receptplichtige medicatie zoals Colchicine wordt gevraagd op een recept. Dit kunt u uploaden. Heeft u nog geen recept? Dan is het meestal mogelijk om een online medische vragenlijst in te vullen;
  5. Uw bestelling wordt gecontroleerd door een gekwalificeerd arts;
  6. Is de arts akkoord? Uw bestelling wordt in orde gemaakt en discreet en snel naar u verzonden.

Online bestelproces Colchicine

Veiligheid online apotheek controleren

Overweegt u medicatie online aan te schaffen? Let er dan op dat u dit alleen doet bij gecertificeerde online apotheken. Deze certificatie kunt u zelf nakijken, door te klikken op groen-witte logo op de webpagina. U komt dan terecht op een website van de overheid, waar u de vergunningen van de betreffende apotheek direct kunt controleren. Het kan ook de moeite waard zijn om reviews van andere gebruikers door te nemen, om een beeld te krijgen van de betrouwbaarheid van de aanbieder.

Dit kost Colchicine online

Online verkrijgbaar vanaf 120,50 euro.

Een voordeel van online medicijnen zoeken is het feit dat u makkelijk verschillende prijzen op diverse platforms kunt vergelijken. We adviseren u wel om daarbij rekening te houden met verschil in opbouw van de weergegeven prijzen. Bij sommige apotheken wordt een prijs gegeven voor alleen de medicatie en komen later in het bestelproces nog extra kosten naar voren. Bij andere apotheken wordt de totaalprijs al direct weergegeven, zodat u direct ziet wat de medicatie kost inclusief verzendkosten en een eventueel medisch consult. Colchicine is online verkrijgbaar voor een totaalprijs vanaf 93,95 euro.

Online betalen voor Colchicine

Erkende online apotheken bieden vaak meerdere veilige betaalmethoden, zodat u altijd kunt kiezen welke het beste bij u past. Kies bijvoorbeeld voor betaling met creditcard, via bankoverschrijving, of via iDeal. Houd wel in de gaten of er bij betaling ook sprake blijft van een beveiligde verbinding, omdat zonder die verbinding uw persoonlijke gegevens in vreemde handen kunnen vallen.

Betaalmethodes Colchicine

Bijwerkingen van het medicijn

Het is belangrijk om voorop te stellen dat een aantal bijwerkingen van Colchicine aanleiding zijn om direct te stoppen met het medicijn. Het betreft een branderig gevoel in de keel, misselijkheid, buikkrampen en hevige diarree die soms gepaard gaat met bloed. Wanneer deze klachten optreden is er sprake van overdosering. Andere bijwerkingen kunnen zijn huiduitslag of jeuk, haaruitval, menstruatieklachten bij vrouwen, zaadklachten bij mannen, gevoelloosheid, last van spier- en gewrichtspijn in verschillende vormen zoals pijn of zwakte en bloedarmoede. Houd al deze klachten goed in de gaten. Bel bij aanhoudende problemen de arts.

Hoe is Colchicine te gebruiken?

Over het algemeen wordt Colchicine gebruikt bij het opspelen van een jichtaanval. Dan moet het medicijn zo snel als mogelijk worden ingenomen. Hoe sneller wordt begonnen, hoe sterker het effect. Gebruik het middel bij voorkeur één keer bij een aanval. Wanneer binnen drie dagen een nieuwe aanval optreedt, betekent dat dat het medicijn onvoldoende aanslaat. In dat geval moet er een andere oplossing worden gezocht. Het is belangrijk om geen overdosering te nemen. Het gebruik van het medicijn mag ook niet lang duren meestal slechts enkele maanden. Een uitzondering hierop is de familiare mediterrane koorts.

Colchicine bijsluiter

Stoffen in Colchicine

Colchicine heeft als actief bestanddeel een stof die dezelfde naam draagt. Het is een ontstekingsremmend middel dat gebruikt kan worden bij jicht en bij klachten die slechts zeldzaam voorkomen. De werking van deze stof is over het algemeen zeer sterk waardoor al snel de kans op overdosering bestaat. Het is daarom dus ook belangrijk om hier goed op te letten als patiënt.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Colchicine

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over het gebruik of de aanschaf van Colchicine. Daarom raden we u aan om in onderstaande vragenlijst te kijken. Heeft u nog andere vragen? Raadpleeg dan uw apotheker of arts. Ook is het raadzaam om voor het eerste gebruik de bijsluiter goed door te lezen, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Raadpleeg uw arts voor de juiste dosering, aangepast aan uw behoeften. Start zo snel mogelijk met deze medicatie. Het liefst binnen een paar uur na de start van een jichtaanval.

Ja, bijwerkingen kunnen voorkomen. Gemeld zijn onder andere jeuk, huiduitslag, haaruitval en spierpijn. Bij vrouwen kunnen menstruatieklachten voorkomen en bij mannen minder zaadvloeistof of zaadcellen die in kwaliteit verminderd zijn. Lees de bijsluiter of raadpleeg uw arts voor meer informatie.

Bespreek dit met uw arts, vooral als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Er is namelijk nog weinig bekend over de effecten van dit middel op de ongeboren baby. Wel is bekend dat het bij borstvoeding in de moedermelk terecht komt. Ons advies is om met de arts te overleggen over mogelijke alternatieven.

De snelheid van resultaten kan per individu variëren. Overleg met uw arts voor verwachtingen.

Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt. De arts kan zo goed beoordelen of er sprake kan zijn van een ongewenste wisselwerking.

Wij adviseren Colchicine alleen te gebruiken zoals voorgeschreven door uw arts. Denkt u dat dit middel ook voor andere aandoeningen gebruikt kan worden? Bespreek dit dan met uw arts.

Volg de bewaarinstructies op de verpakking, of vraag het uw arts of uw apotheker.

Over het algemeen is het advies om de gemiste dosis zo snel mogelijk alsnog te nemen, behalve als het bijna tijd is voor de volgende dosering. Sla de vergeten dosering dan over.

Bespreek eventuele zorgen met uw arts en volg de voorgeschreven instructies op. Overleg ook met de arts als u een verminderde nier- of leverfunctie heeft.

Wij adviseren om bij vragen uw arts te raadplegen, uw apotheker of betrouwbare medische bronnen, zoals de bijsluiter.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen