Noriday

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Noriday kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het medicijn Noriday minipil is een anticonceptiemiddel. Daarom is het ook alleen bruikbaar voor vrouwen. Het gebruik van dit middel wijkt wel wat af van veel andere anticonceptiemiddelen. Dat neemt niet weg dat dezelfde zaken ermee behandeld kunnen worden. Denk dan aan het voorkomen van zwangerschappen, maar ook het behandelen van menstruatieproblemen. Het is daarom ook van belang om te weten hoe dit middel op de juiste manier gebruik kan worden om optimaal resultaat te bereiken. Dit is vooral bij het voorkomen van zwangerschap natuurlijk van belang.

  • Dosering: 350 microgram norethisterone
  • Prijs Noriday (incl. online consult): 3 tabletten – € 47,75

Heeft Noriday bijwerkingen?

Noriday heeft een aantal bijwerkingen die in sommige gevallen kunnen voorkomen. De bekendste klachten zijn hoofdpijn, vermoeidheid en maagpijn of buikpijn. Er zijn echter ook andere klachten die weleens kunnen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan uitslag, een gevoel van depressie, een veranderde seksdrive, gewichtsveranderingen, het vasthouden van vocht in de benen, pijnlijke of gespannen borsten of een verhoging van de bloeddruk. Het is vaak zo dat wanneer er bijwerkingen worden ervaren, deze ook weer wegtrekken. Wanneer echter over langere periode hinder ondervonden wordt is het belangrijk om de arts te waarschuwen.

Noriday gebruik en dosering

Noriday moet dagelijks worden ingenomen. 1 pil per dag is voldoende, een dubbele dosis werkt niet beter. Dit geldt zowel voor het voorkomen van zwangerschap als het tegengaan van menstruatieproblemen. Er geldt voor deze pil geen stopweek. Het moet dus 28 dagen achtereen worden ingenomen. Na een jaar van gebruik is het belangrijk om een pauze in te lassen. Zo zal de uitgestelde menstruatie op gang kunnen komen. Neem de pil iedere dag op een vast tijdstip in en zorg dat deze niet vergeten wordt. Bij een vergeten dosis is de betrouwbaarheid voor tenminste zeven dagen minder hoog. Dit is belangrijk om te onthouden.

Actieve componenten Noriday

Noriday heeft als werkzame stof een kunstmatige vorm van progesteron. Het is daarentegen echter ook zo dat er geen oestrogeen in te vinden is. Dit is dan ook de reden waarom het gebruik enigszins afwijkt van de meest andere anticonceptiepillen. Let wel goed op dat alles op de juiste wijze gebeurt. In dat geval is zwangerschap goed te voorkomen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen