Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Cerelle

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Cerelle kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Cerelle?

Cerelle is een voorbehoedsmiddel dat behoort tot de categorie van progestageen-only pillen (POP), ook wel bekend onder de term ‘minipillen’. Het actieve ingrediënt is desogestrel, een synthetische vorm van progestageen. Cerelle wordt voorgeschreven om zwangerschap te voorkomen, omdat het de eisprong onderdrukt.

  • Dosering: 75 microgram 28 pillen per strip
  • Prijs Cerelle (incl. online consult): 3 maanden – € 42,49

Cerelle online kopen

Wanneer u medicijnen gebruikt, kan het best lastig zijn om de tijd te vinden om nieuwe medicatie op te halen bij de fysieke apotheek. In zo’n geval is de online apotheek een uitkomst. U bestelt op het moment dat u dit uitkomt, de bestelling wordt voor u in orde gemaakt en vervolgens bij u thuis afgeleverd. U hoeft er dus niet eens de deur voor uit.

De prijs van Cerelle online

Cerelle is verkrijgbaar via online gecertificeerde apotheken. De prijs van Cerelle kan verschillen afhankelijk van de dosering, de verpakkingsgrootte en de online apotheek. Het is wel belangrijk om medicijnen alleen bij erkende apotheken te kopen om de kwaliteit en juiste dosering te waarborgen. Ziet u de medicatie voor een lage prijs, maar wordt er niet gevraagd om een recept of het volgen van een medisch consult? Houd er dan rekening mee dat u op een niet-gecertificeerde website terecht bent gekomen. Afgeraden wordt om daar te bestellen. Via onze partnerapotheek kunt u dit medicijn aanschaffen vanaf 42,49 euro.

Cerelle bestellen: stappenplan

Wilt u dit geneesmiddel bestellen via een gecertificeerde online apotheek? Doorloop dan het volgende korte proces:

  1. Selecteer een betrouwbare online apotheek;
  2. Plaats uw bestelling;
  3. Vul uw medische gegeven is. Sommige online apotheken vragen mogelijk een online consult;
  4. Betaal uw medicatie;
  5. Na akkoord van een gekwalificeerd arts krijgt u de medicatie toegestuurd.

Online bestelproces Cerelle

Veilig bestellen op internet

Handig om te weten: u kunt zelf nakijken of de apotheek van uw voorkeur de juiste certificering heeft. Gecertificeerde apotheken hebben op hun website een groen-wit logo staan. Als u hierop klikt, wordt u doorgestuurd naar een website van de overheid. Op deze website kunt u de vergunningen van de betreffende apotheek bekijken. Zo weet u zeker dat de gekozen apotheek de medicatie mag verkopen.

Beveiligde verbinding bij betaling

Voor uw veiligheid is het dus belangrijk dat u alleen medicatie besteld via gecertificeerde online apotheken. Let ook bij de betaling van uw bestelling op de veiligheid. Het is essentieel dat de betaling verloopt via een beveiligde verbinding. Als er sprake is van zo’n beveiligde verbinding ziet u een slotje in de adresbalk staan. Online apotheken bieden vaak diverse betaalopties aan, zoals creditcard, PayPal of bankoverschrijving. Zo kunt u kiezen voor de methode waar u het meest vertrouwd mee bent.

Betaalmethodes Cerelle

Bijwerkingen van Cerelle

Stemmingswisselingen, meer of minder zin in seks, hoofdpijn, misselijkheid, braken, acne, pijn of spanning in de borsten, veranderingen in het ritme van de menstruatie en gewichtstoename zijn bekende klachten die kunnen opspelen bij het gebruik van Cerelle. Andere klachten, die in mindere mate voorkomen, zijn: vaginale infecties, haaruitval, menstruatiepijn, cystes en vermoeidheid. Ook uitslag, bultjes of verkleuring van de huid kan voorkomen bij het gebruik van dit middel. In vrijwel alle gevallen trekt dit snel weg. Is dit niet het geval raadpleeg dan de arts voor advies. Mogelijk moet er een verandering plaatsvinden.

Hoe is Cerelle te bewaren

Cerelle moet weliswaar op kamertemperatuur bewaard worden, maar dan wel bij voorkeur in een kast. Het medicijn werkt beter wanneer het op een droge, donkere plek wordt bewaard. Het moet niet worden gekoeld, maar het mag ook niet warmer worden dan 25 graden Celsius. Bovendien is het ook belangrijk om de pillen buiten het zicht en het bereik van kinderen te houden. Een kast in de keuken is daarom bijvoorbeeld aan te raden als plek om de middelen te bewaren zolang deze gebruikt worden.

Cerelle bijsluiter

Wisselwerking tussen Cerelle en andere medicijnen

Cerelle kent wisselwerkingen met andere medicijnen. De belangrijkste daarvan zijn bepaalde soorten antibiotica. Wanneer de arts deze voorschrijft is het belangrijk om te melden dat het anticonceptiemiddel ook wordt gebruikt. Andere middelen die een rol kunnen spelen zijn medicijnen tegen hoge bloeddruk, epilepsie, of tuberculose. Pas ook op wanneer in het geval er behandelingen tegen kanker gaande zijn en bij diabetes.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Cerelle

Uw arts zal uitleggen hoe u dit middel dient te gebruiken op het moment dat hij of zij u het recept uitschrijft. Lees voor het eerste gebruik ook de bijsluiter goed door, zodat u weet welke bijwerkingen u eventueel kunt verwachten en wat de mogelijke bijwerkingen zijn. Het is daarnaast handig om onderstaande lijst met veelgestelde vragen en antwoorden over Cerelle door te lezen.

Cerelle is zeer effectief bij het voorkomen van zwangerschap wanneer het correct wordt ingenomen.

Raadpleeg de bijsluiter of neem contact op met uw arts voor advies over het omgaan met gemiste pillen. Het kan zijn dat u tijdelijk een extra voorbehoedsmiddel dient te gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen zijn hoofdpijn, stemmingswisselingen en onregelmatige menstruatie. Bespreek eventuele zorgen met uw arts. Kijk in de bijsluiter voor een volledig overzicht van gemelde bijwerkingen.

Cerelle kan worden gebruikt tijdens het geven van borstvoeding, maar overleg met uw arts voor individueel advies.

Cerelle begint onmiddellijk na de eerste pil te werken, maar het duurt enkele dagen voordat het volledig effectief is. Extra anticonceptie kan eerst nog nodig zijn.

Roken kan het risico op bijwerkingen verhogen. Bespreek rookgewoonten met uw arts.

Sommige medicijnen kunnen de effectiviteit verminderen. Informeer uw arts over alle medicijnen (dus ook die zonder doktersvoorschrift) die u gebruikt.

Ja, Cerelle kan de menstruatiepijn verminderen bij sommige vrouwen.

Bespreek de duur van het gebruik met uw arts. Sommige vrouwen gebruiken Cerelle langdurig.

Gewichtsveranderingen zijn zelden gemeld. Bespreek eventuele zorgen over gewicht met uw arts.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen