Norgeston

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Norgeston kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Norgeston is een anticonceptiemiddel. Het staat bekend als een zogenaamde minipil. Dit betekent dat de dosering anders is dan in andere anticonceptiemiddelen. Wel kunnen er dezelfde zaken mee worden bestreden. Het gaat dan om het voorkomen van zwangerschappen, maar in sommige gevallen ook om het behandelen van menstruatieproblemen. Het gebruik voor beide klachten is nagenoeg hetzelfde. Wanneer dit op de juiste manier wordt gedaan, dan is het goed mogelijk om de klachten tegen te gaan. Dit kan echter wel gepaard gaan met bijwerkingen. Let hier daarom dus wel goed op.

  • Dosering: 30 microgram levonorgestrel
  • Prijs Norgeston (incl. online consult): 3 maanden – € 53,25

Wat zijn de bijwerkingen van Norgeston?

Wanneer het gaat over de bijwerkingen van Norgeston minipil, dan zullen als eerst klachten als hoofdpijn, misselijkheid en pijnlijke of gespannen borsten genoemd moeten worden. Het is weliswaar zo dat ook deze bijwerkingen slechts in een beperkt percentage van de gevallen voorkomt. Andere klachten, die in nog zeldzamere gevallen kunnen voorkomen, zijn: spotting, het wegblijven van de menstruatie, problemen met het stollen van bloed, verandering van reuk en smaak, veranderde seksdrive of het vasthouden van vocht in de benen. Het is altijd slim om dit goed in de gaten te houden en eventueel een arts te waarschuwen.

Hoe is Norgeston te gebruiken?

Het is belangrijk om de Norgeston-pil iedere dag eenmaal per dag in te nemen. Wanneer dit vanaf de eerste dag van de menstruatie wordt gedaan, dan zal deze direct betrouwbaar zijn. Het is belangrijk om de pil in het geheel, dus zonder te kauwen, door te slikken met enkele slokken water. Wanneer meer dan drie uur na het vaste innamemoment de pil nog niet is ingenomen is het belangrijk om de instructies op de bijsluiter van het middel te volgen. De betrouwbaarheid kan dan immers dalen. Blijf de pil slikken zolang zwangerschap tegengegaan moet worden.

Wisselwerking tussen Norgeston en andere middelen

De wisselwerking van Norgeston minipil met andere medicijnen heeft betrekking op een aantal groepen. Zo gaan de pillen niet goed samen met medicijnen voor de behandeling van HIV, hoge bloeddruk, ernstig braken, epilepsie en bepaalde vormen van antibiotica. Het is dus altijd belangrijk om dit goed met de arts te overleggen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen