Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dermestril Septem

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Dermestril Septem
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Dermestril?

Bent u op zoek naar verlichting van postmenopauzale symptomen? Dermestril Septem pleisters kunnen een effectieve oplossing zijn. Het is echter wel belangrijk dat u voor het eerste gebruik goed weet hoe u het geneesmiddel dient te gebruiken en wat mogelijke bijwerkingen zijn. Daarnaast is het handig om te weten dat Dermestril Septem ook aangeschaft kan worden bij gecertificeerde online apotheken.

  • Dosering: Dermestril Septem Estradiol
  • Prijs Dermestril Septem (incl. online consult): vanaf € 96,96

Online kopen van Dermestril

Het kopen van Dermestril Septem pleisters kan eenvoudig en handig zijn via online apotheken. Online aanschaf heeft diverse voordelen. Ten eerste is het prettig dat u voor de medicatie niet meer naar een fysieke apotheek hoeft. Het bestelproces verloopt volledig online en uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd. Die thuisbezorging is extra prettig wanneer u veel klachten heeft, waardoor het lastig is om naar buiten te gaan. Ten slotte is het ook handig dat u bij de online apotheek 24 uur per dag terecht kunt voor het plaatsen van een bestelling, terwijl u bij de fysieke apotheek afhankelijk bent van specifieke openingstijden.

Dit kost Dermestril online

De prijs van Dermestril kan variëren en is onder meer afhankelijk van de hoeveelheid pleisters in de verpakking en de apotheek waar u het koopt. Ons advies: vergelijk prijzen online om de beste deals te vinden. Houd daarbij wel rekening met het feit dat de verschillende apotheken een andere prijsweergave kunnen hebben. Sommige apotheken laten een prijs zien exclusief bijkomende kosten. Andere tonen een prijs inclusief bijvoorbeeld verzendkosten of de kosten van een medisch consult. Online kunt u Demestril Septem pleisters aanschaffen voor een totaalprijs vanaf 96,96 euro.

Online medicatie bestellen? Deze stappen adviseren wij!

Overweegt u medicatie online te bestellen? Dan adviseren wij om de volgende stappen te doorlopen, om het bestelproces zo makkelijk mogelijk te maken:

  1. Ga naar de website van de door u gekozen online apotheek;
  2. Selecteer de medicatie in de gewenste hoeveelheid en dosering;
  3. Vul uw persoonlijke gegevens in, in het bestelformulier;
  4. Betaal voor de medicatie;
  5. Wordt er gevraagd om een recept? Dan kunt u dit uploaden. Heeft u nog geen recept? In sommige gevallen is het mogelijk om een medische vragenlijst in te vullen. Hierin geeft u meer informatie over uw medische geschiedenis en uw medicijngebruik;
  6. Een gekwalificeerd arts beoordeelt daarna uw aanvraag;
  7. Is de aanvraag akkoord? Dan wordt de bestelling voor u in orde gemaakt en verzonden.Online bestelproces Dermestril Septem

Zo veilig is online medicatie bestellen

Het is veilig om online medicatie te bestellen, maar we raden aan om deze alleen aan te schaffen via gecertificeerde online apotheken. Van zo’n apotheek kunt u zelf de vergunningen controleren via een website van de overheid: aanbiedersmedicijnen.nl. Bestelt u receptplichtige medicatie? Let er dan op dat er daadwerkelijk om een recept gevraagd wordt. Gebeurt dit niet en wordt er ook niet gevraagd om het invullen van een medische vragenlijst? Dan kunt u ervan uitgaan dat de aanbieder niet bonafide is. Wees dan extra voorzichtig. Ons advies is om de medicatie dan elders te bestellen, bij een aanbieder die wel betrouwbaar is.

Online betalen voor Dermestril Septem

Gecertificeerde online apotheken accepteren altijd verschillende betalingsmethoden, zoals creditcards, iDEAL en overschrijvingen. Kies de methode die het beste bij u past, zodat u weet hoe de methode werkt. Let tijdens het betalen ook op dat dit proces via een beveiligde verbinding verloopt.

Betaalmethodes Dermestril Septem

De werking van Dermestril Septem

Tijdens de menopauze neemt de productie van oestrogeen door de eierstokken af. Dit kan leiden tot diverse symptomen, zoals opvliegers, nachtelijk zweten, stemmingswisselingen en vaginale droogheid. Dermestril Septem levert een dosis estradiol aan het lichaam om deze symptomen te verlichten. Estradiol is vergelijkbaar met het natuurlijke oestrogeen dat het lichaam produceert. Door het toedienen van estradiol kan Dermestril Septem helpen om de hormonale balans te herstellen en de symptomen van de menopauze te verminderen. Opvliegers kunnen hierdoor bijvoorbeeld verminderen en ook wordt de vaginale gezondheid verbeterd.

De gebruiksaanwijzing van Dermestril Septem

Dermestril Septem wordt meestal geleverd in de vorm van een pleister die op de huid wordt aangebracht. De pleister levert een constante, gecontroleerde dosis estradiol af aan het lichaam. Deze pleister moet doorgaans twee keer per week worden vervangen. Doe dit bij voorkeur op dezelfde dagen in de week. De pleister moet op een schone, droge en intacte huid worden aangebracht, meestal op een plaats onder de taille, zoals de billen of de buik. Het is belangrijk om de medicatie niet steeds op dezelfde plaats aan te brengen om huidirritatie te voorkomen. De gebruiksaanwijzing van Dermestril Septem moet nauwkeurig worden gevolgd om ervoor te zorgen dat de juiste dosis estradiol wordt toegediend. Volg hierbij ook altijd de instructies van uw arts goed op.

Heeft u vragen over het gebruik? Raadpleeg dan uw arts of apotheker. Omdat medicijnen een ongewenste wisselwerking met elkaar kunnen hebben, is het belangrijk dat u uw arts meldt welke medicatie u verder gebruikt. Dit is niet alleen van belang bij voorgeschreven medicatie, maar ook bij medicijnen die vrij verkrijgbaar zijn. Zorg er daarnaast voor dat uw arts uw medische historie kent. In sommige gevallen kan dit middel niet of minder geschikt zijn.

Mogelijke bijwerkingen

Dermestril Septem kan dus effectief zijn bij het verlichten van klachten door de menopauze, maar kan daarnaast ook bijwerkingen geven. Niet iedereen zal deze bijwerkingen ervaren en sommige bijwerkingen kunnen slechts tijdelijk zijn. Veelvoorkomende bijwerkingen van Dermestril Septem zijn onder andere gevoelige borsten en huidirritatie. Huidirritatie uit zich op de plek waar de pleister geplakt zit, in de vorm van roodheid, een branderig gevoel of jeuk. Door iedere pleister op een andere plek te plakken worden deze symptomen zoveel mogelijk voorkomen.

Ook hoofdpijn en misselijkheid worden genoemd als mogelijke bijwerkingen. Daarnaast komen veranderingen in vaginale afscheiding en stemmingswisselingen voor. Hoewel hormoonvervangingstherapie de stemming kan verbeteren, kunnen stemmingswisselingen toch optreden als bijwerking. Ervaart u veel hinder van deze of een andere bijwerking? Overleg dan met uw arts. Daarnaast is het belangrijk om eventuele veranderingen in uw gezondheidstoestand aan de arts te melden. Sommige bijwerkingen kunnen bijvoorbeeld ernstig zijn en medische hulp noodzakelijk maken.

Dermestril Septem bijsluiter

Veelgestelde vragen en antwoorden over Dermestril Septem

Heeft u nog vragen over dit geneesmiddel? Wij geven u antwoord op de veelgestelde vragen in de lijst hieronder. Heeft u nog andere vragen? Raadpleeg dan uw apotheker of arts. Handig om te weten: in de bijsluiter vindt u ook alle informatie terug, van gebruiksinstructies tot een overzicht van mogelijke bijwerkingen.

De aanbevolen dosering kan variëren, maar meestal wordt één pleister per week gebruikt. Volg de instructies van uw arts nauwkeurig op.

De resultaten kunnen verschillen, maar sommige vrouwen ervaren verlichting van symptomen binnen enkele weken.

Mogelijke bijwerkingen kunnen hoofdpijn, misselijkheid en borstgevoeligheid omvatten. Raadpleeg uw arts als deze aanhouden. Ervaart u ernstige bijwerkingen? Zoek dan direct medische hulp.

Nee, Dermestril is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Het is belangrijk om uw arts te informeren over alle medicijnen die u gebruikt, omdat sommige geneesmiddelen de effectiviteit van Dermestril kunnen beïnvloeden.

Dermestril wordt meestal ’s avonds aangebracht op een schone, droge huid, bij voorkeur op de buik of bil.

Als u een dosis vergeet, breng dan de pleister zo snel mogelijk aan en ga verder met uw normale schema. Sla geen doses over en plak geen dubbele pleisters.

Het is over het algemeen veilig om alcohol te drinken tijdens het gebruik van Dermestril, maar matigheid wordt aanbevolen.

Bewaar Dermestril op kamertemperatuur, buiten het bereik van kinderen en uit de buurt van vocht en direct zonlicht.

Wij adviseren u om uw arts te raadplegen als u ernstige bijwerkingen ervaart, zoals kortademigheid, pijn op de borst, of zwelling van het gezicht, lippen of tong.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen

Dermestril Septem