Levothyroxine

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Levothyroxine kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het middel Levothyroxine is een middel dat wordt gebruikt voor de behandeling van allerlei klachten die kunnen voortkomen uit een niet goed werkende schildklier. Dit kan door een aandoening komen, maar bijvoorbeeld ook door medicijnen die de werking van de schildklier als bijwerking kunnen beïnvloeden. Het kan dus in veel verschillende gevallen een middel zijn dat een positieve werking op het lichaam kan hebben. Het kan dan ook door de dokter worden voorgeschreven wanneer eigenlijk een geheel andere klacht behandeld moet worden. In veel gevallen is het echter specifiek voor schildklieraandoeningen een oplossing.

  • Dosering: 25/50/100 microgram levothyroxine
  • Prijs Levothyroxine(incl. online consult): 28 tabletten en oplossing – € 61,49

Bijwerkingen Levothyroxine

De bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van Levothyroxine zijn een veranderde werking van de schildklier, waarbij deze trager of juist sneller gaat werken. Ook kunnen hartklachten in allerlei vormen optreden. Denk aan pijn op de borst, hartfalen, hartkloppingen en andere problemen. Het is belangrijk om hier goed op te letten en indien nodig zo snel als mogelijk de arts te waarschuwen. Dit geldt ook wanneer overgevoeligheid voor de werkzame stof blijkt te bestaan. In dat geval is het zo dat allergische reacties zoals uitslag, jeuk of pijn op te merken zijn. Stop dan ook direct met het innemen van het middel.

Gebruik Levothyroxine

Het medicijn Levothyroxine komt in drie verschillende vormen. De tabletten en capsules zijn op gelijke wijze te gebruiken. Dit gaat door middel van het innemen met enkele slokken water. In sommige gevallen zal een drank worden voorgeschreven. Dit moet worden ingenomen met behulp van een bijgeleverde spuit. Dit komt niet vaak voor. Het is belangrijk om het medicijn op een vast moment op de dag te nemen waarbij gesproken kan worden van een lege maag. Goede voorbeelden zijn een halfuur voor het ontbijt of twee tot drie uur na het avondeten.

Werkzame stoffen

Levothyroxine is ook de werkzame stof in dit middel. Het is een schildklierhormoon. Het helpt de werking van de schildklier op gang. Daarom kan het een goede oplossing zijn voor alle klachten die voortkomen uit een te traag werkende schildklier (hypothyreoïdie). Ook kan het ondersteunend werken bij medicijnen voor de behandeling van een te snel werkende schildklier.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen