Prestim

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Prestim kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het middel Prestim wordt ingezet wanneer problemen met de bloeddruk worden ondervonden. Wanneer deze licht tot matig verhoogd is, dan kan met behulp van dit middel worden gezorgd dat deze weer terug naar normaal niveau gebracht wordt. Dit is te danken aan twee bestanddelen in het middel die ervoor zorgen dat het lichaam de druk verlaagt. Het is belangrijk om voorzichtig om te gaan met de manier waarop dit medicijn gebruikt wordt. Zo kunnen belangrijke bijwerkingen worden voorkomen. Het is goed om hier meer informatie over te hebben.

  • Dosering Prestim: 10 mg timolol en 2,5 mg bendroflumethiazide
  • Prijs Prestim (incl. online consult): 30 Tabletten – € 42,49

Bijwerkingen van Prestim

Prestim gaat gepaard met een aantal mogelijke bijwerkingen. In de eerste plaats gaat het om misselijkheid die zich kan uiten in braken of diarree. Wanneer dit flink hevig is, tot wel meerdere malen per dag, dan kan het slim zijn om een arts om advies te vragen. Dit geldt ook wanneer een allergische reactie door overgevoeligheid optreedt. Andere bijwerkingen die minder gevaar opleveren zijn: duizeligheid, vermoeidheid, pijnlijke spieren, meer dorst, erectieproblemen, last van de gewrichten en verschillende klachten met betrekking tot een veranderde bloedsomloop. Wanneer deze klachten aanhouden kan overleg mogelijk helpen.

Het gebruik van het medicijn

Prestim wordt geleverd in tabletvorm. Dat betekent dus dat inslikken met behulp van enkele slokken water altijd de beste manier is. De arts zal aangeven hoe vaak per dag dit moet gebeuren. In de meeste gevallen varieert dit van één tot vier tabletten op een dag. Soms moeten alle tabletten gelijktijdig worden ingenomen, maar in andere gevallen wordt geopteerd voor een innamemoment in de ochtenduren en één in de avonduren voor een betere verdeling en betere werking. Het is belangrijk om deze methode strikt te volgen voor goede resultaten.

Actieve bestanddelen

Prestim bestaat uit twee actieve bestanddelen, namelijk een diureticum genaamd bendroflumethiazide en een bètablokker genaamd timololmaleaat. Het diureticum zorgt ervoor dat in de nieren meer urineproductie plaatsvindt. De bètablokker heeft een uitwerking op het hart, dat door deze werkzame stof minder krachtig het bloed door het lichaam zal pompen. Zo kan de bloeddruk worden teruggebracht tot normaal niveau.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.