Lisinopril

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Lisinopril kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wie het medicijn Lisinopril krijgt voorgeschreven heeft last van één van de volgende klachten. Het gaat om een hoge bloeddruk, hartfalen, nierziekten of de nasleep van een hartinfarct. Dit komt omdat dit medicijn werking heeft op de bloeddruk en op de pompkracht van het hart. Door deze combinatie kunnen klachten worden bestreden die tot ernstige gezondheidsklachten leiden wanneer dit niet goed behandeld wordt. Omdat het werking heeft op het hart is het wel van groot belang goede kennis te hebben van alles rondom het middel. Dit zorgt voor veilig gebruik.

  • Dosering:  Lisinopril 2,5 mg – 5 mg – 10 mg – 20 mg
  • Prijs Lisinopril (incl. online consult): 28 Tabletten – € 51,99

Nevenwerking Lisinopril

Lisinopril gaat niet vaak gepaard met bijwerkingen. Wanneer dit wel het geval is, dan kan het gaan om kriebelhoest, duizeligheid, hoofdpijn of maag- en darmklachten in de vorm van misselijkheid, diarree of braken. Dit zijn allemaal klachten die in de meeste gevallen snel weer wegtrekken. Is dit niet het geval, licht dan de dokter hierover in. Wanneer het medicijn langere tijd gebruikt moet worden, dan is het van belang om de nierwerking goed te blijven controleren. Deze kan verslechteren door langdurig gebruik van het medicijn. Ook klachten zoals allergie en het ervaren van hallucinaties vereisen actie.

Hoe is lisinopril te gebruiken?

Er is geen vaste methode van gebruik voor lisinopril, buiten het dagelijks innemen van de tabletten. Om te zorgen dat dit een dagelijkse gewoonte wordt, kan het slim zijn om een vast tijdstip op de dag te kiezen, bijvoorbeeld rondom de maaltijd. Wanneer veel last van duizeligheid wordt ervaren kan er ook voor worden gekozen om het vaste tijdstip vlak voor het slapen gaan te kiezen. Het is wel goed om te weten dat het vaak gaat om langdurige gebruik van dit medicijn.

Actieve componenten

Lisinopril is niet alleen de naam van het medicijn, het is ook de naam van het actieve bestanddeel. Dit is de stof die zorgt dat de pompkracht van het hart wordt beïnvloed. Het is goed om te weten dat deze stof geleidelijk aan beter gaat werken. Zo is het bijvoorbeeld vanaf het moment van gebruik pas na zes weken goed merkbaar wat de echte effecten van het middel zijn. Let goed op, deze werkzame stof heeft wisselwerkingen met andere stoffen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.