Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bendroflumethiazide

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Bendroflumethiazide
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Bendroflumethiazide?

Bendroflumethiazide is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk. Met de opkomst van online apotheken overwegen veel mensen om hun medicijnen online aan te schaffen. Overweegt u dit ook? Dan is het handig om op een paar zaken te letten.

 • Dosering: zoals de arts voorschrijft
 • Prijs Bendroflumethiazide (incl. online consult): vanaf € 39,25

Bendroflumethiazide online kopen

Het online kopen van Bendroflumethiazide biedt u het gemak om uw medicijnen vanuit huis te bestellen. Dat is handig, bijvoorbeeld wanneer u het huis niet uit kunt, of wanneer u simpelweg geen tijd heeft om binnen de openingstijden bij de arts of apotheker langs te gaan. Bendroflumethiazide is bij diverse online apotheken verkrijgbaar.

Online prijzen Bendroflumethiazide

De kosten van Bendroflumethiazide kunnen variëren tussen verschillende online apotheken. Het is verstandig om prijzen te vergelijken en eventuele kortingen of aanbiedingen te onderzoeken. Via onze partner is dit medicijn verkrijgbaar vanaf 39,25 euro.

Besteld in een paar stappen

Wilt u dit geneesmiddel online bestellen? Dan hoeft u slechts een paar stappen te doorlopen en u heeft binnen de kortste keren de medicatie in huis:

 1. Selecteer in de apotheek van uw keuze Bendroflumethiazide en de juiste dosering daarvan;
 2. Vul uw persoonlijke informatie in;
 3. Wordt er gevraagd om het uploaden van een recept? Dan kan dit bij deze stap. Heeft u nog geen recept? Dan kunt u een medische vragenlijst invullen;
 4. Op basis van de medische vragenlijst beoordeelt een arts uw aanvraag;
 5. Is de arts akkoord? Dan wordt de bestelling voor u in orde gemaakt.

Online bestelproces Bendroflumethiazide

Veilig online Bendroflumethiazide online bestellen

Veiligheid is van het grootste belang bij het online kopen van medicijnen. Kies daarom voor erkende online apotheken die voldoen aan de nodige regelgeving. Dit kunt u zelf checken via een website van de overheid. Controleer verder ook de beveiliging van de website (begint het adres met https?) en lees eventueel beoordelingen van andere gebruikers om de betrouwbaarheid te verifiëren.

Betalingsmiddelen online

Online apotheken bieden meestal betaalmethoden aan, zoals creditcards, bankoverschrijvingen en elektronische portefeuilles. Ook iDeal behoort soms tot de mogelijkheden. Kies een veilige betaalmethode en let erop dat persoonlijke gegevens tijdens het betalingsproces worden beschermd door een beveiligde verbinding.

Betaalmethodes Bendroflumethiazide

De werking van Bendroflumethiazide

Dit middel behoort tot de zogenoemde diuretica. Deze medicijnen zorgen ervoor dat het lichaam meer urine uitscheidt. Dit type medicatie is daarom ook wel bekend onder de naam plastablet. Doordat er minder vocht in het lichaam wordt vastgehouden neemt oedeem af. Daarnaast kost het het hart hierdoor minder moeite om het bloed door het lichaam te laten stromen. Het is belangrijk dat uw arts bij het voorschrijven van dit middel op de hoogte is van uw medische historie en huidig medicijngebruik. In sommige gevallen is dit middel namelijk minder geschikt. Zo kan het een ongewenste wisselwerking hebben met andere medicatie.

De gebruiksaanwijzing van Bendroflumethiazide

Bij het voorschrijven van dit middel zal de arts u uitleggen hoe het dient te gebruiken. Volg de voorschriften van de arts altijd goed op. Raadpleeg de arts of de apotheker als u nog vragen hierover heeft. Lees voor het eerste gebruik ook goed de bijsluiter door, want hierin vindt u meer informatie over de juiste wijze van gebruik. Over het algemeen gelden voor dit geneesmiddel de volgende voorschriften:

 • Bendroflumethiazide is in verschillende doseringen verkrijgbaar;
 • De standaard dosering is een tablet per etmaal, maar het kan zijn dat uw arts een andere frequentie of dosering voorschrijft;
 • Het wordt aangeraden om deze medicatie ’s ochtends in te nemen, omdat u anders ’s nachts vaker uit bed moet om te plassen;
 • Vergeet u een tablet? Als u de medicatie doorgaans ’s ochtends inneemt, mag u de vergeten tablet nog innemen aan het eind van de dag waarop u deze bent vergeten. Is het langer geleden? Sla dan de vergeten dosering over en ga verder volgens uw vaste schema;
 • Heeft u te veel van dit middel gebruikt? Raadpleeg dan direct uw arts.

Bendroflumethiazide bijsluiter

Bijwerkingen van dit middel

Gebruik van dit middel kan leiden tot bijwerkingen. Zorg ervoor dat u voor het eerste gebruik op de hoogte bent van deze mogelijke bijwerkingen. Schakel direct een arts in als u kenmerken van een allergische reactie herkent, zoals ademhalingsproblemen of huiduitslag. Bijwerkingen die vaak voorkomen zijn duizeligheid, maag- en darmklachten en hartkloppingen.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Bendroflumethiazide

Wanneer u medicatie gaat gebruiken, kunnen er vragen opkomen. U kunt bij uw arts of apotheker terecht voor de antwoorden. Volg ook altijd de aanwijzingen van uw arts over het gebruik en de dosering goed op. Hieronder vindt u een handig overzicht van veelgestelde vragen, inclusief beantwoording.

Bendroflumethiazide is een diureticum dat wordt gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk.

De tijd voordat de effecten merkbaar zijn, kan variëren. Raadpleeg uw arts voor specifieke informatie.

Mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel zijn duizeligheid, uitdroging en elektrolytenonbalans. Raadpleeg uw arts bij ernstige bijwerkingen.

Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft voordat u Bendroflumethiazide gebruikt, zodat u zeker weet of u het wel of niet kunt gebruiken.

De duur van de behandeling wordt bepaald door uw arts. Het is belangrijk om de voorgeschreven dosering te volgen.

Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt om mogelijke interacties te voorkomen. Dit geldt niet alleen voor medicatie op recept, maar ook voor vrij verkrijgbare medicatie en kruidensupplementen.

Het is raadzaam om alcoholgebruik te beperken tijdens de behandeling. Raadpleeg uw arts voor persoonlijk advies.

Volg de bewaarvoorschriften op de verpakking en bewaar het medicijn altijd buiten het bereik van kinderen.

Nee, Bendroflumethiazide is een geneesmiddel dat alleen op recept verkrijgbaar is. Heeft u nog geen recept? Dan kunt u via de gecertificeerde online apotheek een medisch consult volgen. Een arts beoordeelt dan uw aanvraag.

Lees de bijsluiter zorgvuldig door en volg alle instructies van uw arts op. Raadpleeg uw arts bij twijfel of vragen.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen

Bendroflumethiazide