Invicorp

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Invicorp kopen
Categorie
Wij laten zien:

Bijna de helft van de mannen boven de 40 kampt met erectieproblemen en onder de 40 is dit zo´n 25%. Grote kans dus dat u op een zeker moment in uw leven ook te maken gaat krijgen met moeilijkheden omtrent uw erectie. Een erectiestoornis kent vele oorzaken en kan zowel in het lichaam als de geest worden gezocht. Het is altijd zaak om de psychische of fysieke oorzaak van het probleem te achterhalen maar er zijn gelukkig goede middelen op de markt die u weer aan een prima erectie kunnen helpen.

  • Dosering: Invicorp – 25 microgram aviptadil en 2mg fentolamine mesilate
  • Prijs Invicorp (incl. online consult): 5 injecties – vanaf € 191,86

Invicorp is een erectiemedicatie

Invicorp is een erectiemedicatie met daarin 25mcg Aviptadil en 2mg fentolamine mesilaat. Dit medicijn dient door middel van injecties ingebracht worden. Heeft u last heeft van een erectiestoornis? Dan kunt u door het gebruik van dit middel weer erecties krijgen. Evolan Pharma is de producent van Invicorp en de eerder genoemde werkzame ingrediënten zorgen er voor dat de bloedtoevoer naar uw penis verbeterd.

Injectie in de zwellichamen

Het middel wordt toegediend door een injectie in de zwellichamen van de penis en het is altijd zaak om goed te bijsluiter te lezen zodat u goed op de hoogte bent van alle informatie. Ook is het essentieel dat een arts u heeft gedemonstreerd hoe Invicorp gebruikt dient te worden. De werkzame stoffen zorgen er voor dat de bloedtoevoer naar uw penis tijdelijk gestimuleerd word en dat bloedt minder snel wegvloeit. Invicorp is vaak het juiste middel wanneer u medicatie met alprostadil heeft geprobeerd en dit voor u niet goed werkte.

Om Invicorp te verkrijgen is het nodig korte vragenlijst in te vullen. Een geregistreerd arts kan naar aanleiding van deze lijst beoordelen of u Invicorp veilig kunt gebruiken. Indien u het middel mag gebruiken, kunt u deze snel bestellen en is een discrete levering vaak de volgende dag al mogelijk.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.