Muse

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Muse kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Muse is een medicijn dat vaak door artsen zelf wordt gebruikt om bepaalde vaststellingen te kunnen doen. Zo wordt bijvoorbeeld gekeken of er impotentie aan de orde is. Het kan ook een medicijn zijn dat mannen helpt om een erectie te krijgen. Het is een medicijn dat moet worden ingebracht op een specifieke manier. Daardoor wordt het wat minder vaak voorgeschreven dan sommige andere erectiemiddelen. Juist wanneer deze niet helpen kan Muse mogelijk uitkomst bieden. Het is dan wel belangrijk goede kennis van de middelen en de manier van gebruiken te hebben.[/et_pb_text]

  • Dosering: 250 mcg. – 500 mcg. – 1 mg. Alprostadil
  • Prijs Muse (incl. online consult): per dosering – vanaf € 71,10

Bijwerkingen van Muse

Een gevaarlijke bijwerking van Muse is een aanhoudende erectie. In sommige gevallen zal de erectie blijven voortduren voorbij vier uur. Dan moet direct een arts worden ingeschakeld. Ook wanneer de penis en de omgeving vreemde vormen aannemen is het belangrijk de arts te raadplegen. Andere klachten die kunnen optreden zijn een branderig gevoel, hoofdpijn, duizeligheid, spierproblemen, lage bloeddruk, bloeding in de plasbuis, pijn in de ballen of blauwe plekken op de penis. In sommige gevallen kan het om flauwvallen of hartproblemen gaan. Pas in alle gevallen goed op met de klachten. Raadpleeg een arts bij wantrouwen.

Hoe is Muse te gebruiken?

Een dosis Muse omvat 500 microgram. Deze dosis mag niet veranderd worden zonder toestemming van een dokter. In een etmaal mogen maximaal 2 doses worden gebruikt maar in een week maximaal 7. Het middel moet worden ingebracht met een inbrengbuis in de penis. Het is daarom ook belangrijk dat de arts dit voor doet om er voor te zorgen dat dit op de juiste veilige manier gebeurt. Pas bijvoorbeeld op dat de inbrengbuis steriel moet blijven en niet beetgepakt mag worden. Dit is zeer belangrijk voor de werking en tegen bijwerkingen.

Actieve bestanddelen

In Muse is alprostadil de werkzame stof tegen een erectiestoornis. Dit is een stof die helpt de bloedvaten in de penis te verwijden. Dat doet het door de stoffen die hiervoor zorgen te beschermen. De afbraak van deze stoffen gaat soms te snel in het lichaam waardoor een erectie vasthouden lastig wordt. Met deze werkzame stoffen is dat te voorkomen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.