Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vitaros crème

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Vitaros crème kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het medicijn Vitaros crème is geschikt om een erectiestoornis op te lossen. Door dit middel te nemen kan binnen dertig minuten tot een uur een erectie worden gekregen. Dit is te danken aan het feit dat de werkzame stoffen een uitwerking hebben op de bloedvaten. Wel is het belangrijk om te weten dat het inbrengen met specifieke technieken in de penis moet worden gedaan. Dit moet door een arts op de juiste veilige wijze worden aangeleerd om schade te kunnen voorkomen. Dit is een erg belangrijk deel van het geheel. Let hier daarom goed op.

  • Dosering: 3mg/5 Alprostadil
  • Prijs Vitaros (incl. online consult): 4 plunjers – vanaf € 153,75

Vitaros en bijwerkingen

Een gevaarlijke bijwerking kan een langdurige erectie zijn. Wanneer de erectie langer dan vier uur aanhoudt is het verstandig om er een arts bij te halen. Ook is dit slim wanneer hartklachten of overgevoeligheid optreden. Dit kan zich op allerlei manieren uiten, bijvoorbeeld door jeuk, roodheid, zwellingen of uitslag. Let verder op met hoofdpijn en duizeligheid. Mogelijk is het voor bijwerkingen zo dat dit komt doordat de dosering te hoog is. De arts kan dan besluiten deze te verlagen om te kijken of het dan wel beter afloopt. Pleeg hier overleg over.

Het bewaren van Vitaros crème

Vitaros crème blijft het best wanneer dit in een koelkast wordt bewaard. De temperatuur moet tussen de 2 en 8 graden Celsius zijn. Let wel op dat in de vriezer bewaren juist weer niet de bedoeling is. Het is wel mogelijk om een zakje tot 3 dagen voor gebruik buiten de koelkast op kamertemperatuur te bewaren. Leg het dan nooit in de zon. Ook moet het buiten bereik van kinderen blijven. Een ander belangrijk punt is het bewaren van het middel op de juiste tijd. Wanneer de uiterste houdbaarheidsdatum is verstreken is het van belang om dit direct weg te gooien.

Informatie over de verpakking

In een verpakking Vitaros zal een container met een aanbrenggereedschap worden gevonden. Daarnaast is het middel er zelf in te vinden. In het totaal bestaat het uit meerdere zakjes. Ook is de bijsluiter in de verpakking te vinden. Het is van groot belang om de medicijnen in de eigen verpakking te bewaren voor gebruikt.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.