Levitra

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Levitra kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het medicijn Levtira is geschikt om te gebruiken bij erectieproblemen. Het is een medicijn dat er voor zorgt dat de penis hard wordt en hard blijft. Dit moet wel gepaard gaan met een seksuele prikkeling. In andere gevallen zal geen erectie optreden na inname. Pas er wel op dat het middel lange tijd kan werken. Dit kan tot wel 4 of 5 uur duren nadat het middel is ingenomen. De juiste wijze van inname is dan ook zeer belangrijk als het om dit medicijn gaat. Zo kunnen problemen worden voorkomen. Let hier goed op.

  • Dosering: 5 mg. – 10 mg. – 20 mg. – 10 mg. smelttablet
  • Prijs Levitra (incl. online consult): 4 pillen – vanaf € 92,25

Bijwerkingen van het medicijn Levitra

Een bijwerking die relatief vaak voorkomt bij het gebruik van Levitra is het krijgen van hoofdpijn. Soms kunnen ook opvliegers en blozen dan optreden. Dit komt doordat niet alleen de bloedvaten in de penis wijder worden, maar ook dit in het hoofd. Misselijkheid, buikpijn, duizeligheid en een verstopte neus komen ook heel zelden voor. Nog minder vaak, maar wel in een enkel geval, blijkt dat er een allergie bestaat voor de werkzame stof in het medicijn. In dat geval zullen allerlei klachten zoals roodheid, jeuk en uitslag te zien zijn. Neem het middel niet meer en raadpleeg de dokter.

Hoe is Levitra te gebruiken?

Een tablet kan gewoon worden ingenomen met water. Wie misselijkheid als bijwerking ervaart, kan ervoor kiezen erbij te eten. Doe dit een halfuur tot een uur voor de seksuele activiteit voor optimaal effect. De werking zal daarna zo’n 4 tot 5 uur aanhouden. Het is belangrijk om dit niet vaker dan eenmaal per dag te doen. Mocht er geen erectie ontstaan, probeer dan niet nog een dosis te nemen. Dit kan de bloedvaten in het lichaam aantasten en bijwerkingen met zich meebrengen die gezondheidsgevaar kunnen opleveren. Pas hier altijd mee op.

Vardenafil en Levitra

Vardenafil is een stof die een erectie bevordert, oftewel een erectiestoornis tegengaat. Dit is de stof waarop het medicijn Levitra is gebaseerd. De stof is nodig om de afbraak van bloedvatverwijdende stoffen in het lichaam tegen te gaan. Door deze afbraak af te remmen kan worden gezorgd dat de bloedvaten wijder worden waardoor meer bloed in de penis kan stromen. Zo ontstaat de erectie.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.