Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Levitra smelttablet

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Levitra smelttablet kopen
Categorie
Wij laten zien:

Als u last heeft van een erectiestoornis, is de kans groot dat u deze op een subtiele manier wilt aanpakken en behandelen. Oorzaken kunnen zeer divers zijn en zowel mentaal als fysiek beperkingen opleveren. Naast dat het zeer belangrijk is om de oorzaak van het probleem te achterhalen, zijn er voldoende middelen op de markt die u ondersteunen bij het krijgen en behouden van uw erectie.

  • Dosering: Levitra smelttablet – 10 mg. vardenafil
  • Prijs Levitra smelttablet (incl. online consult): 4 pillen – vanaf € 84,99

Behandelen van uw erectiestoornis

De Levitra smelttabletten zijn ideaal voor het behandelen van uw erectiestoornis. Perefect als u geen fan bent van het doorslikken van pillen. De smelttabletten van Levitra bevatten het werkzame bestanddeel vardenafil en zijn verkrijgbaar in de dosering van 10mg. De producent is het bekende bedrijf Bayer. Artsen raden Levitra vaak aan als u van andere medicatie tegen erectieproblemen bijwerkingen ervaart. Door uw erectieprobleem aan te pakken kunt u alsnog langdurige en stijve erecties krijgen. Uiteraard zijn de Levitra smelttabletten goedgekeurd voor verkoop binnen de Europese Unie.

PDE5-remmers

Vardenafil valt onder PDE5-remmers. PDE5 is een stof die normaliter vrijgegeven wordt ná een erectie, uw penis bereikt hierdoor weer de slappe toestand. Mogelijk heeft u last van een erectiestoornis waarbij PDE5 te vroeg wordt vrijgegeven en het niet mogelijk is om de erectie te behouden. De smelttabletten zijn subtiel te gebruiken zonder water en u hoeft hiervoor niet uw seksuele activiteit te stoppen. De werkzame stoffen hebben al na 25 minuten effect waardoor er meer bloed richting uw penis kan stromen.

Levitra smelttabletten bestellen

Als u Levitra wilt bestellen is het noodzakelijk een korte vragenlijst in te vullen ter beoordeling van een arts. Na goedkeuring kunt u de smelttabletten direct bestellen en worden ze binnen 24 uur discreet geleverd bij u thuis of een afhaalpunt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een opzichtige verpakking en te tabletten hoeven ook niet per se thuis afgeleverd te worden.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Levitra smelttablet