Mildison

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Mildison kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Mildison is een crème die op de huid wordt aangebracht. Het is een medicijn dat wordt voorgeschreven door artsen wanneer huidaandoeningen behandeld moeten worden. Goede voorbeelden zijn psoriasis en eczeem. Het aanbrengen kan helpen de ontstekingsreacties te verminderen. Op die manier kan ook de klacht zelf herstellen. Daarbij is het belangrijk om goed te weten wat er nodig is om dit op de juiste wijze te doen. Ook is het goed om voldoende kennis over het medicijn zelf te hebben. Dit bevordert de juiste wijze van gebruik.

  • Dosering: 1% hydrocortisone crème
  • Prijs Mildison (incl. online consult): 30 gram – € 69,99

Mildison en bijwerkingen

Mildison smeren kan betekenen dat er ook bijwerkingen optreden. Dit hoeft echter natuurlijk lang niet altijd het geval te zijn. Het belangrijkste probleem is dat andere klachten, zoals ontstekingen, vrij spel kunnen krijgen omdat het gebruik van dit medicijn de klachten maskeert. Ook kunnen huidproblemen zoals roodheid, irritatie, jeuk, puistjes, striae of het dunner worden van de huid optreden. Let ook op dat er geen allergische reactie optreedt. Wanneer dit wel het geval is, dan is het zeer belangrijk om de behandeling te onderbreken. Vaak is het dan nodig om een ander medicijn te gaan gebruiken.

Hoe is Mildison te gebruiken?

Mildison wordt op de plek die is aangetast gesmeerd. Dit moet worden gedaan met niet meer dan een vingertop van het middel. Was de handen vooraf wel goed en maak ook de aangetaste plekken voorzichtig schoon. Smeer het middel goed in en was daarna direct de handen. Afhankelijk van de voorschriften moet het twee- of driemaal per dag worden gebruikt gedurende een bepaalde periode. Kies dan voor momenten die zo goed als mogelijk over de dag gespreid zijn. Op die manier wordt gezorgd voor een optimale werking van de medicijnen. De klachten zullen geleidelijk verdwijnen, maar de eerste werking is al snel merkbaar.

Corticosteroïde

Mildison heeft een corticosteroïde als actief bestanddeel. Het gaat om hydrocortison. Dit middel is een bijnierschorshormoon en bestrijdt de stoffen die vrijkomen wanneer er een ontstekingsreactie in het lichaam optreedt. Door deze stoffen tegen te gaan kunnen de klachten worden verlicht met als gevolg dat de aandoening kan herstellen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.