Jentadueto

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Jentadueto kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het middel Jentadueto zorgt ervoor dat een te hoog bloedsuikergehalte kan worden teruggebracht. Het is daarom een middel dat wordt ingezet bij de behandeling van suikerziekte, ook wel bekend als diabetes. Het is een medicijn dat is gebaseerd op meerdere stoffen. Om die reden wordt het over het algemeen pas ingezet wanneer andere, enkelvoudige middelen niet goed blijken te werken bij de behandeling. Wel is het dan van groot belang om te weten hoe het medicijn goed gebruikt kan worden. Ook is het belangrijk om goede kennis van de bijwerkingen te hebben. Dit maakt veel verschil.

  • Dosering: 2,5 / 5 mg. linagliptine en 850 mg. metformine
  • Prijs Jentadueto (incl. online consult): 56 pillen – € 113,49

Jentadueto en bijwerkingen

Jentadueto kent vele mogelijke bijwerkingen. Er zijn er echter slechts enkele die in grote mate voorkomen. Het gaat dan bijvoorbeeld om maag-darmklachten zoals misselijkheid, buikpijn, diarree, of juist verstopping. Ook hoofdpijn, vermoeidheid en slaperigheid willen nog weleens voorkomen als klachten om op te letten. Het is in ieder geval altijd van belang om in de gaten te houden of deze klachten na enkele dagen weer wegtrekken. Wanneer dit niet het geval is moet de dokter worden gewaarschuwd. Ook geldt dit voor allerlei bijwerkingen die zeer zeldzaam zijn, maar wel voor kunnen komen.

Hoe is Jentadueto te gebruiken?

Het innemen van Jentadueto gebeurt door middel van tabletten. Per dag moet op twee momenten een tablet worden ingenomen. Dit is vaak bij het ontbijt en bij het diner. Doe dit altijd door de tabletten in het geheel in te slikken met behulp van enkele slokken water. Door dit te doen tijdens het eten verteren de tabletten beter. Dit komt de werking van de medicijnen sterk ten goede. Daardoor is binnen enkele dagen al te merken dat uitingen van de klachten, zoals bijvoorbeeld een droge mond, verdwijnen. Dit maakt het aangenamer.

Werkzame stoffen in Jentadueto

Linagliptine en metformine zijn de werkzame stoffen in deze medicijnen. Dit zijn beide stoffen die een uitwerking hebben op de mate waarin het bloedsuikergehalte kan worden teruggebracht. Bijvoorbeeld door de aanmaak van insuline te bevorderen. Dit kan sterk helpen bij het verbeteren van de gezondheid. De stoffen gaan niet altijd goed samen met andere medicijnen, let hier op.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen