Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Artelac

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Artelac
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Artelac?

Artelac is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van oogirritaties en droge ogen. Het bevat ingrediënten die helpen bij het bevochtigen en smeren van de ogen, waardoor verlichting wordt geboden aan mensen met droge ogen. Wilt u deze medicatie gaan gebruiken? Dan is het goed om te weten dat het via de gecertificeerde online apotheek veilig te bestellen is.

 • Dosering: 1 druppel in het oog 3 tot 5 keer per dag
 • Prijs Artelac (incl. online consult): druppels – vanaf € 58,50

Online kopen van Artelac

Artelac is verkrijgbaar bij verschillende online apotheken. Bij het online kopen van Artelac is het belangrijk om dit alleen te doen via erkende en betrouwbare online apotheken of websites. Deze apotheken vragen vaak om een recept, aangezien Artelac een medicijn is dat zorgvuldig moet worden gebruikt volgens de instructies van een arts.

Online prijzen van Artelac

De prijs van Artelac kan variëren afhankelijk van de dosering, de hoeveelheid en de online apotheek. Het is raadzaam om prijzen te vergelijken bij verschillende online apotheken om de beste deal te krijgen. Let bij het vergelijken op wat er precies wordt meegenomen in de prijzen. Sommige apotheken geven een vast bedrag weer, inclusief verzendkosten en de kosten voor een eventueel noodzakelijk medisch consult. Zo weet u precies wat u kunt verwachten wat betreft de prijs. Vanaf 58,50 euro verkrijgbaar via onze partnerapotheek.

In een paar stappen Artelac bestellen

Het online bestelproces van Artelac is over het algemeen eenvoudig. Hier zijn enkele algemene stappen die u kunt verwachten:

 1. Selecteer Artelac op de website van de online apotheek van uw keuze en geef aan in welke dosering en hoeveelheid u wilt bestellen;
 2. Voeg het product toe aan de winkelwagen;
 3. Heeft u al een recept? Dan kunt u deze uploaden;
 4. Heeft u nog geen recept? Dan is een online medisch consult noodzakelijk. Dit bestaat uit een vragenlijst met onder meer vragen over uw medische geschiedenis en over welke medicijnen u nog meer gebruikt. Het gaat dan niet alleen om medicatie op recept, maar ook om vrij verkrijgbare middelen en supplementen;
 5. Een gekwalificeerd arts beoordeelt vervolgens uw aanvraag;
 6. Als de aanvraag akkoord is, wordt de bestelling direct voor u in orde gemaakt.

Online bestelproces Artelac

Zo bestelt u Artelac veilig online

Het is van vitaal belang om de veiligheid van online bestellen te waarborgen. Zorg ervoor dat u alleen bestelt bij gecertificeerde online apotheken. Controleer de beveiligingsmaatregelen op de website, zoals versleutelde betalingen, om ervoor te zorgen dat u persoonlijke en financiële informatie veilig is. Online apotheken bieden verschillende betaalmethoden aan, waaronder:

 • Veel online apotheken accepteren creditcards zoals Visa, MasterCard, en American Express;
 • Sommige apotheken bieden de optie om via een bankoverschrijving te betalen;
 • iDEAL of andere lokale betaalmethoden. Afhankelijk van uw locatie kan de online apotheek lokale betaalmethoden aanbieden.

Zorg ervoor dat de betaalmethode die u kiest veilig en betrouwbaar is.

Betaalmethodes Artelac

Waar wordt Artelac voor gebruikt?

Droge ogen kunnen verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen het bindvlies en hoornvlies uitdrogen door problemen met de traanproductie. Dit heeft vaak een achterliggende oorzaak, zoals bijvoorbeeld een bepaalde ziekte, door vermoeidheid, of door het feit dat de ogen niet helemaal gesloten kunnen worden. Om de symptomen van droge ogen te verminderen kunt u dan Artelac gebruiken. Deze kunsttranen zorgen ervoor dat de droogheid afneemt.

Zo gebruikt u Artelac

Uw arts of apotheker kan u vertellen hoe u Artelac kunt gebruiken. Over het algemeen is de aanbevolen dagelijkse dosering 1 druppel per oog, 3 tot 5 keer op een dag. Dien de oogdruppels als volgt toe:

 • Was voor gebruik eerst goed de handen;
 • Maak uw ogen schoon;
 • Haal het dopje van de verpakking en check of de druppelaar schoon is;
 • Houd het hoofd achteruit;
 • Duw het onderste ooglid zachtjes een stukje naar beneden en knijp een druppel aan de binnenkant van het ooglid;
 • Knipper vervolgens een paar keer, om de vloeistof goed te verdelen;
 • Doe ditzelfde bij het andere oog;
 • Sluit de flacon weer goed af.

Bewaar het geneesmiddel op een donkere, niet te warme plek. Let bij gebruik ook altijd op de uiterste houdbaarheidsdatum. Die datum staat op de doos, achter de afkorting ‘EXP’. Gebruik het middel ook niet meer als het langer dan zes weken geleden is dat u de flacon voor het eerst opende.

Mogelijke bijwerkingen van Artelac

Dit geneesmiddel geeft zeer zelden bijwerkingen, maar de volgende bijwerkingen kunnen optreden:

 • Minder goed kunnen ruiken;
 • Last hebben van wazig zien, rode ogen, gevoeligheid voor fel licht, oogpijn of een licht stekend gevoel in de ogen;
 • Jeuk of zwelling van de huid.

In uitzonderlijke gevallen kan dit geneesmiddel vlekken op het hoornvlies veroorzaken.

Vermoed u een ernstige allergische reactie of heeft u veel last van bijwerkingen? Overleg dan direct met uw arts.

Artelac bijsluiter

Veelgestelde vragen en antwoorden over Artelac

Raadpleeg altijd een arts voordat u Artelac gebruikt, en volg de voorgeschreven dosering en instructies nauwkeurig op voor een effectieve behandeling. Heeft u vragen over het gebruik? Kijk in onderstaande lijst voor een aantal veelgestelde vragen, inclusief beantwoording.

Artelac is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van oogirritaties en droge ogen. Het bevat ingrediënten die helpen bij het bevochtigen en smeren van de ogen.

Volg de instructies van uw arts nauwkeurig op. Over het algemeen wordt Artelac aangebracht met druppels in het oog, volgens de aanbevolen dosering.

Nee, Artelac is meestal alleen verkrijgbaar op recept. Het is belangrijk om een arts te raadplegen voordat u dit medicijn gebruikt.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere irritatie van de ogen, roodheid of een branderig gevoel. Raadpleeg uw arts als bijwerkingen aanhouden.

Ja, Artelac is online verkrijgbaar bij erkende apotheken. Zorg ervoor dat u bestelt bij betrouwbare bronnen.

Als u een dosis vergeet, gebruik dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Sla de vergeten dosis over als het bijna tijd is voor de volgende dosis.

Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft voordat u Artelac gebruikt. Mogelijk is dit middel nu niet of minder geschikt.

Benoem alle medicijnen die u gebruikt, zodat uw arts op de hoogte is van medicatie met en zonder recept en eventuele (kruiden)supplementen die u gebruikt. Uw arts kan dan beoordelen of er sprake kan zijn van een interactie.

Volg de bewaarvoorschriften op de verpakking. Bewaar het medicijn op een koele, droge plaats, beschermd tegen direct zonlicht.

Artelac heeft meestal geen invloed op het vermogen om auto te rijden. Als u echter merkt dat u wazig ziet na het gebruik van Artelac, wacht dan tot uw zicht normaal is voordat u gaat rijden. Raadpleeg altijd uw arts voor persoonlijk advies en volg de voorgeschreven instructies voor een veilig en effectief gebruik van Artelac.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen