Condyline kopen bij Kruidvat of Etos

Wij laten zien:

Wilt u Condyline kopen? Houd er dan rekening mee dat dit middel niet verkrijgbaar is bij de drogist. Gelukkig is het wel mogelijk om het online aan te schaffen, via een online apotheek.

Wat is Condyline?

Het geneesmiddel Condyline is een vloeistof, gefabriceerd door farmaceutisch bedrijf Takeda. De werkzame stof in het middel is podofyllotoxine, dat wordt gewonnen uit de plant podophyllum. Tegenwoordig zijn er ook synthetische varianten van de stof, die dezelfde werking hebben. Deze stof werkt goed als behandeling van genitale wratten. Door het aanbrengen van Condyline raken de cellen van de wratten beschadigd, waardoor de groei geremd wordt. Gevolg hiervan is dat de cellen van de wratjes uiteindelijk afsterven, waarna er nieuwe huid voor in de plaats komt.

  • Dosering: 1 flacon Condyline oplossing met 0,5% podofyllotoxine.
  • Prijs Condyline (incl. online consult): € 79,65

 Hoe wordt Condyline gebruikt?

Het seksueel overdraagbare virus HPV kan genitale wratjes veroorzaken, die zichtbaar worden rondom penis, anus of vagina. HPV is niet te genezen. Eenmaal besmet blijft het virus in het lichaam. De symptomen die het kan geven kunnen echter wel aangepakt worden. Om genitale wratten te behandelen dient de Condyline vloeistof gedurende drie dagen twee keer per dag op het aangedane gebied aangebracht worden. Na die drie dagen last u een rustperiode in van vier dagen. Zijn er na die vier dagen nog wratjes? Dan herhaalt u de behandeling.

Kan ik Condyline kopen bij Kruidvat, Etos of drogist?

Om Condyline aan te kunnen schaffen heeft u een recept nodig. Dit betekent dat het middel niet vrij verkrijgbaar is bij drogisterijen zoals Kruidvat en Etos. Het is echter wel mogelijk om het middel via een online apotheek aan te vragen, zonder dat u een recept nodig heeft. Door het invullen van een medische vragenlijst kan een gekwalificeerd arts beoordelen of u in aanmerking komt voor gebruik van dit middel. Na goedkeuring van uw aanvraag kunt u de medicatie de eerstvolgende werkdag al bij u thuisbezorgd krijgen.

Lees ook deze laatste artikelen:

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.