Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Condyline ervaring

Wij laten zien:

Ervaring 1

“Hé jongens en meisjes. Ik heb met deze man geslapen en hij vertelde me niet wat hij had. Ik was dom genoeg om het niet veilig te doen. Enkele maanden later krijg ik deze wratten. Ik krijg eindelijk medicijnen voor ze. Ik ben op dag 2 en jongen mijn anale gebied doet PIJN. Ik breng het aan op de plekken, maar het komt wel in contact met de gewone huid. Ik kan niet vegen dus ik stel voor om babydoekjes te kopen, want dat helpt veel. Ik heb ongeveer 6-7 vlekken. 1 echt groot, maar ik zie de topjes wit worden. Ik zal jullie een update geven, maar gezien het uiterlijk denk ik dat het goed gaat. Sorry aan iedereen die zich op dit moment slecht voelt over zichzelf omdat ik weet dat ik dat heb gedaan. Maar alles gaat in orde zijn! U bent nog steeds jij! We komen hier doorheen”.

Ervaring 2

“Het werkte niet voor mij. Bovendien heeft het de buitenste laag van mijn huid weggesleten in lapjes die na meer dan een jaar nog nooit genezen zijn en er afschuwelijk uitzien. Na het gebruik van dit medicijn ben ik overgestapt op een privédokter gespecialiseerd in SOA’s en hij zei: “Ik gebruik dit nooit voor behandeling vanwege de hoge hoeveelheid littekens”. (Wat voor mij werkte was de herhaalde behandelingen van de Cryochirurgie en het hebben van de HPV Gardasil 9 injecties allen beheerd door mijn Arts). Hoewel de Gardasil-injectie niet vermeld staat voor behandeling, zei mijn arts dat er anekdotisch bewijs was dat het ook kan helpen bij de behandeling. Als ik terug kon gaan in de tijd zou ik de Gardasil 9 injecties direct hebben genomen en dan Cryochirurgie. Het kostte me 8 maanden om van de wratten af te komen. Ik wou dat ik Condyline nooit had gebruikt. De bijwerkingen van deze drug Condyline vermeldt wel het wegslijten van de huid, maar ik realiseerde me niet dat dit betekende dat het NOOIT zou genezen”.

Ervaring 3

“Heeft iemand de medicatie ervaren waardoor de wratten zichtbaar groter worden voordat ze weggaan? Ik ben twee dagen bezig en mijn man, op de tweede dag, kon niet geloven hoeveel groter en lelijker ze werden. Betekent dit dat ze zich al aan het voorbereiden zijn om eraf te vallen? Ik had ook ’s nachts ongelooflijk veel pijn. Vertel me alstublieft dat dit niet alleen mijzelf is en dat het ook bij sommigen van jullie is gebeurd”.

Lees ook deze laatste artikelen:

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.