Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Condyline 5 mg/ml dosering

Wij laten zien:

Waarvoor wordt Condyline gebruikt?

Condyline is een lokale cutane oplossing voor de behandeling van genitale wratten – cutaan, wat ‘huidaantasting’ betekent. Het actieve bestanddeel is podofyllotoxine, dat voorkomt dat wratten groeien of zich splitsen. Condyline is een populaire en effectieve behandeling met een goed slagingspercentage, die vaak binnen drie dagen de genitale wratten verbetert. Condyline is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Met onze online service kunt u Condyline bestellen zonder dat u persoonlijk naar de dokter hoeft te gaan.

  • Dosering: Condyline 5 mg/ml
  • Prijs Condyline 5 mg/ml (incl. online consult): 1 flacon – vanaf € 77,45

Hoe weet u of u genitale wratten heeft?

Genitale wratten worden veroorzaakt door een infectie van HPV, het menselijke papillomavirus. Wratten zijn kleine wratten die rond de penis, vagina of anus verschijnen. Ze worden meestal verspreid tijdens vaginale of anale seks, maar kunnen ook worden overgedragen via niet-penetratieve contacten. Het wordt altijd geadviseerd om verdachte genitale wratten te krijgen die door uw GP of GUM kliniek voor de eerste uitbarsting worden gediagnostiseerd.

Hoewel wratten niet pijnlijk of kankerachtig zijn, willen veel patiënten ze toch verwijderen met behandelingen zoals Condyline. HPV is één van de gemeenschappelijkste seksueel overgebrachte besmettingen – de studies tonen aan dat de helft alle mensen die seksueel actief zijn in enig stadium met HPV zal worden besmet. De genitale wratten zijn lichtjes gemeenschappelijker voor vrouwen dan voor mannen.

Hoe werkt Condyline?

Condyline is een duidelijke actuele oplossing met podofyllotoxine. Bij toepassing op wratten komt podofyllotoxine in de kernen van de geïnfecteerde cellen terecht. Het richt zich op het vermogen van de cellen om zich te delen en te vermenigvuldigen, zodat de wratten niet groeien. Wanneer de bestaande wrattencellen afsterven, worden ze vervangen door gezonde huidcellen. Bijwerkingen zijn zeldzaam, maar kunnen bestaan uit een branderig of prikkelend gevoel bij het aanbrengen en soms pijn of roodheid in het getroffen gebied.

Condyline kan HPV niet volledig behandelen. Het lichaam heeft echter de neiging om zich na verloop van tijd zelf van de infectie te ontdoen. Bepaalde stammen van HPV kunnen uiteindelijk leiden tot kanker, maar dit is anders dan de stam die genitale wratten veroorzaakt. Wratten kunnen nog steeds worden overgedragen tijdens het gebruik van Condyline, dus neem voorzorgsmaatregelen zoals het gebruik van bescherming en het wassen van gedeeld seksspeelgoed tussen gebruik.

Waarom kiezen voor Treated?

Benieuwd waar Condyline oplossing te kopen?

  1. Snelle levering – bestel voor 16.00 uur en ontvang uw behandeling net zo snel als de volgende dag.
  2. Gratis online consultatie bij de geregistreerde arts.
  3. Discrete verpakking & vertrouwelijke service – we hebben geen branding of apothekerslogo op onze verpakking, wat betekent dat u uw behandeling overal kunt krijgen.
  4. Alleen bewezen medicijnen op recept verkrijgbaar.

Lees ook deze laatste artikelen:

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.