Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bricanyl

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Bricanyl kopen
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Bricanyl?

Bricanyl is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ademhalingsproblemen, zoals astma en chronische obstructieve longziekte (COPD). Het kan handig zijn om dit medicijn online te bestellen. Let er dan wel op dat u dit op een veilige wijze doet, zodat u zeker weet dat u de medicatie van juiste kwaliteit ontvangt.

  • Dosering: Tabletten – Turbohaler – Respules 5mg/2ml – Siroop 1.5mg/5ml
  • Prijs Bricanyl (incl. online consult): € 51,99

Hoe te gebruiken

Bricanyl gebruiken gaat door middel van een inhalator. Dit betekent ook dat er wat aandacht besteed moet worden aan de techniek van het inhaleren. Dit kan worden gedaan met de hulp van een arts of een verpleegkundige. Goed inhaleren is noodzakelijk om het medicijn volledig te laten werken. Het medicijn kan naar behoefte worden gebruikt. Wanneer u het benauwd heeft kunt u een puf nemen. Tenzij een arts een dosering op regelmatige basis voorschrijft. Wanneer vaker op een dag van het medicijn gebruikgemaakt moet worden, verdeel dan de doses over de dag.

Bijwerkingen

De bijwerkingen van Bricanyl die het meest voorkomen zijn hoesten, hoofdpijn en een combinatie van hartkloppingen en trillende handen. Ander klachten die als bijwerking kunnen optreden hebben meer te maken met de manier waarop het medicijn gebruikt wordt. Het gaat dan om een geïrriteerde mond of keel, vermindering van de smaak, misselijkheid, een toename van de benauwdheidsklachten, hartritmestoornissen, hartkramp of een verergering van andere hartaandoeningen. Ook slaap- en gedragsstoornissen en psychische klachten kunnen optreden.

Bricanyl bijsluiter

Actieve bestanddelen

Het actieve bestanddeel in Bricanyl is terbutaline inhalatie. Deze stof zorgt voor het wijder worden van de luchtwegen waardoor de benauwdheidsklachten afnemen. De stof kan tot wel enkele uren werken en slaat meestal binnen enkele minuten al aan. De middelen zorgen er echter wel voor dat moet worden opgepast met gebruik wanneer ook hartmedicijnen worden gebruikt. Ook bètablokkers en Bricanyl kunnen een wisselwerking met elkaar hebben. Het is verstandig hier met een arts over te spreken.

Online kopen van Bricanyl

Online medicatie bestellen is erg praktisch. U hoeft er dan namelijk niet de deur voor uit, zoals u dat wel moet als u naar de arts moet voor een recept, of naar de fysieke apotheek om medicatie op te halen. Het kan ook medisch gezien fijn zijn om hiervoor niet de deur uit te hoeven, bijvoorbeeld omdat u veel hinder ondervindt van de klachten van COPD.

Dit kost Bricanyl online

Als u online prijzen vergelijkt, zult u zien dat de prijzen kunnen verschillen. Dit kan deels te maken hebben met de prijs die wordt weergegeven. Soms wordt alleen de prijs voor de medicatie weergegeven, terwijl op andere websites een prijs inclusief verzendkosten en medisch consult genoemd wordt. U kunt Bricanyl online kopen voor een vanafprijs van 51,99 euro, inclusief bijkomende kosten.

Bricanyl online bestellen in een paar stappen

Overweegt u Bricanyl online aan te schaffen, maar vraagt u zich af hoe het online proces in zijn werk gaat? Bekijk hieronder dan de stappen die u kunt doorlopen:

  1. Selecteer Bricanyl in de online apotheek van uw keuze;
  2. Geef aan welke dosering u wenst en plaats de aankoop in het winkelmandje;
  3. Vul uw persoonlijke gegevens in;
  4. Upload een recept als hierom wordt gevraagd. Heeft u nog geen recept? Dan kunt u online een medische vragenlijst invullen. Hierin wordt onder meer gevraagd naar welke medicatie u verder gebruikt, en welke aandoeningen u verder heeft of heeft gehad;
  5. Een gekwalificeerd arts kan hierna uw aanvraag beoordelen;
  6. Is de arts akkoord? Dan wordt de bestelling voor u in orde gemaakt.

Online bestelproces Bricanyl

Is het veilig om Bricanyl online te Bestellen?

Veiligheid is prioriteit bij het online kopen van medicijnen. Kies alleen voor erkende online apotheken die voldoen aan de nodige regelgeving. Als u bij niet-erkende apotheken koopt, loopt u namelijk de kans om onjuiste of ondeugdelijke medicatie te krijgen. Controleer verder ook of de website goed beveiligd is (https://) en lees eventueel beoordelingen van andere gebruikers om de betrouwbaarheid te verifiëren.

Bricanyl betaalmethodes

Meestal bieden online apotheken verschillende betaalmethoden aan, zoals creditcards, iDeal, bankoverschrijvingen en elektronische portefeuilles. Kies altijd een veilige betaalmethode en zorg ervoor dat persoonlijke gegevens tijdens het betalingsproces worden beschermd.

Betaalmethodes Bricanyl

Veelgestelde vragen en antwoorden over Bricanyl

Als u deze medicatie krijgt voorgeschreven, zal de arts u uitleggen wat de instructies voor gebruik zijn. Volg die aanwijzingen altijd goed op. Raadpleeg bij vragen een arts of apotheker. Lees daarnaast de bijsluiter goed door voor het eerste gebruik. Zo weet u wat de gebruiksinstructies zijn en welke bijwerkingen u eventueel kunt verwachten. Hieronder staat een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden over dit geneesmiddel.

Bricanyl is een bronchodilator, die wordt gebruikt voor de behandeling van ademhalingsproblemen, zoals astma en COPD.

De snelheid van de werking is onder andere afhankelijk van de individuele respons. Raadpleeg uw arts voor specifieke informatie, of wanneer u het idee heeft dat het te lang duurt voordat u effect bemerkt.

Mogelijke bijwerkingen kunnen onder andere trillende handen, hoofdpijn en snelle hartslag zijn. Bespreek eventuele zorgen met uw arts.

Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of zwanger wilt worden voordat u Bricanyl gebruikt. Hij of zij kan beoordelen of u de medicatie veilig kunt gebruiken.

De duur van de behandeling wordt bepaald door uw arts. Volg het door de arts voorgeschreven behandelingsplan.

Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt, om mogelijke interacties te voorkomen. Dit geldt niet alleen voor medicatie op recept, maar ook voor medicatie en supplementen die zonder recept verkrijgbaar zijn.

Bricanyl heeft voor zover bekend geen verslavende eigenschappen bij normaal gebruik volgens voorschrift.

Matig alcoholgebruik is meestal veilig, maar raadpleeg uw arts voor persoonlijk advies.

Neem de gemiste dosis in zodra u eraan denkt, tenzij het bijna tijd is voor de volgende dosis. Neem nooit een dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen. Raadpleeg uw arts bij twijfel.

Lees de bijsluiter zorgvuldig door en volg alle instructies van uw arts op. Meld eventuele ernstige bijwerkingen onmiddellijk aan uw arts.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.