Cilest

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Cilest kopen
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Cilest?

Cilest is een anticonceptiepil. Deze pil behoort tot de groep van gecombineerde orale anticonceptiva. Het bevat twee actieve ingrediënten, ethinylestradiol (een oestrogeen) en norgestimaat (een progestageen). Deze combinatie van hormonen voorkomt ovulatie en maakt de baarmoederhals dikker, waardoor het moeilijker wordt voor sperma om de eicel te bereiken. Ook anticonceptie kunt u aanschaffen via de gecertificeerde online apotheek.

  • Dosering: 35 µg/250 µg 250 mg norgestimaat – 35 mg ethinylestradiol
  • Prijs Cilest (incl. online consult): 3 maanden – vanaf € 57,25

Cilest online kopen?

Cileste veilig online kopen kan via gecertificeerde online apotheken. Voor dit geneesmiddel heeft u een recept nodig. Heeft u geen recept? Dan is het in sommige gevallen mogelijk om een online medische vragenlijst in te vullen, om de medicatie alsnog te kunnen bestellen. Komt u terecht op een website waar niet om een recept of medische vragenlijst gevraagd wordt? Wees dan voorzichtig, want u bent dan waarschijnlijk op een niet-gecertificeerde website terecht gekomen. Het voordeel van online medicatie kopen is het feit dat u er de deur niet voor uit hoeft.

Dit kost Cilest online

Hoeveel Cilest online kost, hangt van diverse factoren af. Denk dan bijvoorbeeld aan de dosering en de hoeveelheid. Ook tussen online apotheken kunnen prijsverschillen bestaan. Let wel goed op wanneer u prijzen gaat vergelijken: de prijs is niet altijd op dezelfde wijze samengesteld. Soms wordt alleen de basisprijs voor de medicatie weergegeven, terwijl bij andere apotheken de prijs inclusief verzendkosten en medisch consult getoond wordt.

Cilest bestellen in een paar stappen

Wilt u online Cilest bestellen? Dat kan in een paar simpele stappen:

  1. Kies een online apotheek die gereguleerd en betrouwbaar is. Controleer eventueel beoordelingen en certificaten. De vergunningen kunt u checken op een website van de overheid: aanbiedersmedicijnen.nl;
  2. Selecteer de gewenste verpakkingsgrootte van Cilest en plaats uw bestelling via het online formulier;
  3. Mogelijk moet u een medische vragenlijst invullen. Sommige online apotheken vereisen mogelijk een online consult;
  4. Maak gebruik van veilige betaalmethoden. Let erop dat de website een veilige betaalomgeving heeft;
  5. Na goedkeuring en betaling wordt het medicijn verzonden naar het opgegeven adres.

Online bestelproces Cilest

Veilig online Cilest bestellen

Heeft u nog niet eerder online medicatie besteld, omdat u twijfelde over de betrouwbaarheid of veiligheid? Dan is het goed om te weten dat u zelf kunt checken of de betrouwbaarheid in orde is. Gecertificeerde apotheken hebben een groen-wit logo op de website staan. Als u hierop klikt kunt u de door de overheid afgegeven vergunningen controleren. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een bonafide aanbieder.

Let op veilige betaling

Wanneer u de medicatie gaat betalen is het extra belangrijk om te letten op veiligheid. Voer alleen uw gegevens in wanneer er sprake is van een beveiligde verbinding. Dit kunt u zien aan het slotje dat voor of achter de websitenaam in de adresbalk. Verder is het ook van belang dat de website goed beveiligd is. Kijk altijd even na of er voor de websitenaam https vermeld staat en niet alleen http. Bij https is er namelijk sprake van een beveiligde verbinding.

Hoe te gebruiken

Cilest komt in de vorm van tabletten. Die moeten dagelijks worden geslikt vanaf de eerste dag van de menstruatie. Doe dit 21 dagen achtereen en neem dan een pauze van zeven dagen om vervolgens weer opnieuw te beginnen. Dit voorkomt zwangerschappen. Wanneer het middel wordt genomen om de menstruatie te beïnvloeden, dan is de stopweek na 21 dagen niet nodig. In dat geval kan gestopt worden wanneer u de menstruatie weer op gang wilt brengen, deze kan maximaal een jaar worden uitgesteld op deze wijze.

Bijwerkingen

De belangrijkste bijwerking van Cilest is het ontstaan van vaginale bloedingen in de stopweek. Ook buikkramp en gespannen borsten kunnen flink vaak voorkomen wanneer deze middelen worden gebruikt. Hoofdpijn kan ook regelmatig voorkomen. Tot slot is ook het vasthouden van vocht, met dikke benen als gevolg, een bijwerking die vaak voorkomt. Een droge vagina, stemmingswisselingen, wazig zien, trombose en hart- en vaatziekten kunnen ook in uitzonderlijke gevallen voorkomen. Net als het ervaren van meer of minder zin in vrijen dan gebruikelijk. Deze bijwerkingen zijn allemaal mogelijk.

Cilest bijsluiter

Actieve bestanddelen

Cilest is opgebouwd rondom twee werkzame stoffen. De eerste betreft het oestrogeen-hormoon ethinylestradiol. Het andere werkzame bestanddeel is het progestageen-hormoon norgestimaat. Deze middelen samen zorgen ervoor dat de eisprong wordt beïnvloed en het lichaam reageert alsof deze al heeft plaatsgevonden. Daardoor zijn de mogelijkheid om zwanger te worden en het menstrueren te beïnvloeden. De stoffen worden ook in het lichaam aangemaakt, bij juist gebruik is de betrouwbaarheid daardoor groot.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Cilest

Het is belangrijk dat u bij vragen over Cilest antwoorden zoekt. Juist gebruik van de medicatie vergroot namelijk de kans op maximaal effect en verkleint de kans op bijwerkingen. Raadpleeg daarom uw arts of apotheker bij vragen. En lees voor het eerste gebruik de bijsluiter door, zodat u weet wat u kunt verwachten. Hieronder hebben we een aantal veelgestelde vragen en antwoorden voor u verzameld.

Cilest voorkomt zwangerschap door de ovulatie te remmen en de baarmoederhals ondoordringbaar te maken voor sperma.

Neem elke dag één tablet in, bij voorkeur op hetzelfde tijdstip, gedurende 21 dagen, gevolgd door een pauze van 7 dagen. Start daarna direct met de volgende strip.

Raadpleeg de bijsluiter voor instructies. Neem bij twijfel contact op met uw arts of apotheker.

Niet iedereen kan Cilest veilig gebruiken. Raadpleeg een arts als u gezondheidsproblemen hebt. Bij sommige aandoeningen is deze medicatie wellicht niet of minder geschikt.

Cilest kan de huidconditie verbeteren, maar overleg met uw arts voordat u het specifiek voor acne gebruikt.

Mogelijke bijwerkingen zijn misselijkheid, hoofdpijn, stemmingswisselingen. Raadpleeg uw arts bij ernstige bijwerkingen. In de bijsluiter kunt u een compleet overzicht van gemelde bijwerkingen vinden.

Matig alcoholgebruik is meestal acceptabel, maar overleg met uw arts.

Roken kan het risico op bijwerkingen vergroten. Bespreek rookgewoonten met uw arts.

Het kan enkele dagen tot een week duren voordat Cilest volledig effectief is. Gebruik aanvullende anticonceptie indien nodig. Meer informatie hierover staat in de bijsluiter.

Stop met het innemen van Cilest en wacht op een natuurlijke cyclus. Raadpleeg uw arts voor advies over zwangerschapsplanning.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen