Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Terbinafine kopen bij Kruidvat of Etos?

Wij laten zien:

Iedereen heeft er wel eens last van: schimmel- of gistinfecties zoals voetschimmel of schimmelnagels. Vervelende kwaaltjes, waar men natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weer van af wil. Het geneesmiddel Terbinafine kan deze aandoeningen genezen. Houd er wel rekening mee dat dit geneesmiddel niet vrij verkrijgbaar is. Het is dus niet mogelijk om het aan te schaffen via een drogist, zoals Etos of Trekpleister. Gelukkig zijn er andere mogelijkheden om dit middel toch te verkrijgen.

  • Dosering: Terbinafine 250 mg
  • Prijs Terbinafine (incl. online consult): Vanaf € 84,05

> Bekijk hier alle legale aanbieders

Wat is Terbinafine?

Het geneesmiddel Terbinafine wordt gebruikt om gisten en schimmels te doden. Het kan gebruikt worden als u last heeft van ernstige schimmelnagels of voetschimmel. Het middel wordt geleverd in de vorm van tabletten. Wilt u dit middel gebruiken als u zwanger bent? Raadpleeg dan eerst een arts, omdat dit geneesmiddel niet in alle gevallen gebruikt kan worden.

Hoe wordt Terbinafine gebruikt?

Heeft u last van voetschimmel? Dan zult u enkele dagen na het eerste gebruik van Terbinafine al effect bemerken. Schimmelnagels verdwijnen na gebruik van dit middel gedurende maximaal 4 maanden. Bij andere huidinfecties is effect sneller zichtbaar. Binnen 6 weken dient u resultaat te bemerken. Het is daarbij wel belangrijk om de gehele kuur af te maken. Het kan zijn dat u al na een paar weken geen klachten meer ervaart. Toch dient u dan toch de kuur af te maken. Het kan namelijk zijn dat er toch nog schimmels of gisten aanwezig zijn, ook al zijn de symptomen verdwenen. Als u dan te vroeg stopt, zullen deze snel weer toenemen. Verder kunt u tijdens het gebruik van dit geneesmiddel, net als bij andere medicatie, last krijgen van bijwerkingen. Merkt u dat last krijgt van maag- of darmklachten? Dan is het aan te raden om de tabletten in te nemen met wat voedsel.

Kan ik Terbinafine kopen bij Kruidvat, Etos of drogist?

Zoals hierboven aangegeven is Terbinafine niet vrij verkrijgbaar bij drogisterijen zoals Etos of Kruidvat. Via uw (huis)arts kunt u een recept voor dit geneesmiddel aanvragen. Nog makkelijker; via de online apotheek kunt u vanuit huis een medische vragenlijst invullen. Op basis van uw antwoorden beoordeelt een gekwalificeerd arts uw aanvraag. Is de aanvraag akkoord? Dan heeft u de medicatie meestal de eerstvolgende werkdag al in huis.

Lees ook deze laatste artikelen:

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.