Exocin

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Exocin
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Exocin?

Exocin is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van ooginfecties. In dit artikel vindt u belangrijke informatie over het online kopen van Exocin, de prijzen en het bestelproces. Daarnaast beantwoorden we veelgestelde vragen over dit middel en de veilige online aankoop hiervan.

 • Dosering: Exocin Oogdruppels Ofloxacine 5 ml
 • Prijs Exocin Oogdruppels (incl. online consult):  vanaf € 154,95

Exocin online kopen? Dit zijn wat ons betreft belangrijke voordelen

Hoewel veel mensen nog gewend zijn om medicatie aan te schaffen via een lokale aanbieder, wordt online aanschaf steeds populairder. Dat is niet verwonderlijk, want online aanschaf heeft veel pluspunten. Bedenk bijvoorbeeld alleen al hoeveel tijd het kan besparen wanneer u niet langer naar de lokale apotheek toe hoeft voor het bestellen en ophalen van de medicatie. Online bestellen kunt u daarnaast op elk gewenst moment doen, dus u hoeft niet langer rekening te houden met openingstijden. Vooral als u veel last heeft van klachten, is het prettig wanneer u niet het huis hoeft te verlaten.

Dit kost Exocin online

We adviseren om online prijzen te vergelijken, omdat de prijzen voor medicatie per aanbieder, maar ook per geneesmiddel kunnen verschillen. Let bij het vergelijken wel goed op, want de weergave van de prijzen verschilt per aanbieder. Sommige aanbieders tonen direct een totaalprijs, inclusief alle bijkomende kosten. Andere aanbieders tonen eerst alleen een prijs voor de medicatie, waarna aanvullende kosten pas tijdens het bestelproces naar voren komen. Voor een totaalprijs vanaf 154,95 kunt u Exocin online aanschaffen.

Het online bestelproces in een paar simpele stappen

Als u nog geen ervaring heeft met het bestellen van online medicatie, is het prettig om een handleiding bij de hand te hebben. We geven u graag de stappen die leiden tot een succesvolle bestelling:

 1. Ga naar de online aanbieder van uw keuze;
 2. Voeg de medicatie in de juiste hoeveelheid en dosering toe aan het winkelmandje;
 3. Rond het proces af door uw persoonlijke gegevens in te vullen en te betalen voor de medicatie;
 4. Voor receptplichtige medicatie zal worden gevraagd om een recept te uploaden. Heeft u nog geen recept? Dan kunt u in plaats daarvan in sommige gevallen een medische vragenlijst invullen. Hierin geeft u meer informatie over onder meer uw medische geschiedenis en uw medicijngebruik. Op basis hiervan beoordeelt een gekwalificeerd arts uw aanvraag;
 5. Na akkoord van de arts wordt de medicatie snel en discreet naar u verzonden.

Online bestelproces Exocin

Veilig online bestellen? Zo werkt dat

Twijfelt u over online aanschaf van medicatie, omdat u niet zeker weet of de veiligheid gegarandeerd kan worden? Let op de volgende zaken, zodat dit veilig verloopt:

 • Koop medicatie alleen bij gecertificeerde online aanbieders. Van deze aanbieders kunt u de vergunning controleren op een website van de overheid: aanbiedersmedicijnen.nl. Vaak heeft de aanbieder op de eigen website een groen-wit logo staan. Als u hierop klikt komt u meteen op de juiste pagina van de overheid terecht;
 • Door recensies van andere kopers te lezen, komt u meer te weten over de betrouwbaarheid en veiligheid van de betreffende leverancier;
 • Let ook op de beveiliging van de website van de aanbieder. Deel nooit persoonlijke gegevens als u twijfelt over de beveiliging.

Betaalmethodes Exocin

Diverse betaalmethoden voor online aanschaf Exocin

Online aanbieders hebben vaak verschillende betaalmethoden. Dit maakt het gebruik flexibel. We adviseren om te kiezen voor een betaalmethode waar u ervaring mee heeft. Zo weet u zeker dat het proces goed verloopt.

De werking van Exocin

Exocin oogdruppels bevatten ciprofloxacine als actief bestanddeel. Dit is een antibioticum uit de klasse van fluorchinolon. Het medicijn werkt door bacteriën te doden die ooginfecties veroorzaken. Ciprofloxacine is effectief tegen een breed scala aan bacteriën, waardoor het geschikt is voor de behandeling van verschillende ooginfecties, zoals conjunctivitis (waarbij sprake is van rode ogen) en keratitis (ontsteking van het hoornvlies). De actieve stof in Exocin verstoort de bacteriegroei, waardoor de bacteriën zich niet meer vermenigvuldigen. Hierdoor verminderen ontstekingen en symptomen zoals roodheid, zwelling en afscheiding.

De gebruiksaanwijzing van Exocin

Gaat u dit middel gebruiken? Dan is het belangrijk om dit op zorgvuldige wijze te doen. Zorg ervoor dat uw arts weet welke medicijnen u verder gebruikt. Dit geldt niet alleen voor medicatie op recept, maar ook voor vrij verkrijgbare medicatie en supplementen. Uw arts kan dan namelijk beoordelen of er risico is op een ongewenste wisselwerking. In de bijsluiter kunt u een uitgebreide gebruiksaanwijzing vinden. Dit zijn de algemene stappen voor een correct gebruik:

 • Was grondig uw handen met zeep en water, voordat u de oogdruppels aanbrengt;
 • Schud de flacon voorzichtig om de oogdruppels goed te mengen. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het medicijn;
 • Kantel het hoofd achterover en trek voorzichtig uw onderste ooglid naar beneden om een soort zakje te vormen. Houd de druppelflacon boven het oog en laat de voorgeschreven hoeveelheid druppels in het oog vallen;
 • Knipper een paar keer om de druppels gelijkmatig over het oogoppervlak te verdelen. Houd daarbij uw ogen gesloten en oefen lichte druk uit met uw vinger op de binnenste hoek van het oog om te voorkomen dat de druppels weglopen;
 • Als u oogdruppels voor beide ogen gebruikt of als u meerdere medicijnen moet aanbrengen, herhaal dan dezelfde stappen voor het andere oog of medicijn;
 • Was opnieuw uw handen om eventuele resten van het medicijn te verwijderen en om te voorkomen dat de ogen in contact komen met vuil;
 • Sluit de flacon stevig af om vervuiling te voorkomen en bewaar deze volgens de instructies van de arts of apotheker;
 • Volg de aanwijzingen van uw arts altijd goed op.

Exocin bijsluiter

Mogelijke bijwerkingen

Hoewel Exocin oogdruppels effectief zijn bij de behandeling van ooginfecties, kunnen ze bij sommige mensen bijwerkingen veroorzaken. In de bijsluiter vindt u een volledig overzicht van mogelijke bijwerkingen. U kunt onder meer te maken krijgen met een brandend of prikkelend gevoel in de ogen, direct na het aanbrengen van de druppels. Dit duurt meestal niet lang. Ook jeuk, wazig zicht en irritatie kunnen voorkomen. In zeldzame gevallen kan er sprake zijn van een allergische reactie, waarbij u bijvoorbeeld last krijgen van benauwdheid of zwellingen. Neem in dit geval direct contact op met een arts. Krijgt u last van bijwerkingen die niet in de bijsluiter worden genoemd? Neem ook dan contact op met een arts.

Vragen over Exocin? Wij hebben de antwoorden!

Wanneer u medicatie gaat gebruiken, is het belangrijk om de instructies van de arts goed op te volgen. Heeft u vragen over het gebruik van dit middel? Raadpleeg dan de arts of apotheker. Ook in de bijsluiter kunt u veel informatie vinden. Kijk hieronder voor een lijst met veelgestelde vragen, inclusief beantwoording.

Exocin is een antibioticum dat wordt gebruikt voor de behandeling van bacteriële ooginfecties. Het werkt door de groei van bacteriën te remmen.

Exocin wordt verkocht door verschillende online aanbieders en is beschikbaar voor een totaalprijs vanaf 154,95 euro.

Wanneer u let op de juiste zaken, is online bestellen van medicatie volkomen veilig. Let er bijvoorbeeld op dat u alleen medicatie aanschaft via een gecertificeerde aanbieder, en via een verbinding die goed beveiligd is.

De prijzen kunnen verschillen per online aanbieder. We raden daarom aan om prijzen te vergelijken, voordat u tot aanschaf overgaat.

Als u Exocin wilt kopen bij een erkende aanbieder, heeft u hiervoor een recept nodig. In sommige gevallen is het mogelijk om een medisch consult te volgen, om hiermee alsnog een recept te verkrijgen. Informeer hiernaar bij de aanbieder van uw keuze.

Volg de instructies van uw arts voor het juiste gebruik van Exocin. Druppel de voorgeschreven hoeveelheid in het aangetaste oog volgens het voorgeschreven doseringsschema.

Mogelijke bijwerkingen zijn irritatie van het oog, roodheid, branderigheid of jeuk. Raadpleeg uw arts als u ernstige bijwerkingen ervaart. In de bijsluiter vindt u een volledig overzicht van gemelde bijwerkingen.

Gebruik Exocin gedurende de volledige voorgeschreven periode, zelfs als de symptomen verbeteren. Stop niet met de behandeling tenzij uw arts dit adviseert.

We adviseren om uw arts te raadplegen voordat u Exocin gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

U moet contactlenzen verwijderen voordat u Exocin gebruikt. U kunt ze na 15 minuten weer indoen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen