Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Phenergan

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Phenergan kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Phenergan is een medicijn dat misselijkheid helpt bestrijden. Het wordt vooral voorgeschreven wanneer de misselijkheid voortkomt uit reisziekte. In dat geval is het goed mogelijk om met behulp van dit middel de klachten terug te dringen. Ook kan het soms helpen bij de behandeling van migraine. Daarnaast zijn er nog enkele andere klachten die misselijkheid veroorzaken die met behulp van Phenergan kunnen worden tegengegaan. Goed gebruik van het middel is dan wel belangrijk. Hiermee kan worden gezorgd dat het medicijn de juiste werking heeft en dat bijwerkingen worden tegengegaan. Let daarom op het volgende.

  • Dosering: 25 milligram promethazine
  • Prijs Phenergan (incl. online consult): 56 tabletten – € 49,99

Heeft Phenergan bijwerkingen?

De bijwerkingen waarmee het gebruik van Phenergan gepaard gaat zijn bijvoorbeeld een droge mond, vermoeidheid, duizeligheid, wazig zicht, slaperigheid, hoofdpijn, nachtmerries, verlies van eetlust en verstopping. Soms komt ook moeite met plassen voor als bijwerking van dit medicijn. Daarnaast kunnen er nog enkele andere klachten optreden die meer aandacht verdienen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om leverproblemen, spierkrampen, hartkloppingen of het ontstaan van een allergische reactie. In deze gevallen kunt u het beste de arts direct waarschuwen. Zo kan bekeken worden wat hieraan gedaan kan worden.

Dosering en gebruik Phenergan

Phenergan wordt vaak gebruikt bij reisziekte. Dat betekent dat de tablet vlak voor de reis moet worden ingenomen. Het middel werkt zes tot acht uur. Duurt de reis langer dan kan bij uitwerking nog een tablet worden ingenomen. Dit geldt ook voor de bestrijding van andere klachten. Gebruik het middel echter nooit langer dan zeven dagen achter elkaar. De tabletten kunnen in het geheel met enkele slokken water worden doorgeslikt. Neem in alle gevallen nooit meer dan één tablet tegelijk. Een dubbele dosis werkt niet beter, maar geeft wel meer kans op bijwerkingen.

Werkzame stoffen

Phenergan valt onder de fenothiazinen. Dit zijn stoffen die een werking hebben op het braakcentrum in het lichaam. Dat komt doordat het is opgebouwd rond de werkzame stof promethazine. Deze stof bestrijdt de in het lichaam van nature voorkomende stof histamine. Op die manier kan de prikkeling in het braakcentrum worden weggenomen of voorkomen.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen