Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Emend

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Emend kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Emend?

Emend is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om misselijkheid en braken te voorkomen bij mensen die chemotherapie ondergaan of die een operatie ondergaan waarbij deze symptomen kunnen optreden. In dit artikel geven we u belangrijke informatie over het online aanschaffen van Emend, de veiligheid van online bestellen, beschikbare betaalmethoden en antwoorden op veelgestelde vragen over dit geneesmiddel en over de veilige online aanschaf ervan.

 • Dosering: Emend 80 & 125 mg
 • Prijs Emend (incl. online consult): aprepitant – vanaf € 86,50

Emend online kopen

Emend is op recept verkrijgbaar en kan worden gekocht bij verschillende online apotheken. Als u hier nog weinig ervaring mee heeft, kan het een stap zijn om medicatie online aan te schaffen. We adviseren echter om dit zeker eens te proberen, want online aanschaf biedt diverse voordelen. Het kan bijvoorbeeld veel tijd besparen, doordat u voor het bestellen en ophalen van medicatie niet langer naar een lokale apotheek hoeft. Daarnaast kunt u bestellen op het moment dat u dit het beste uitkomt, zonder daarbij rekening te hoeven houden met openingstijden van een lokale aanbieder. Online aanschaf is dus een stuk flexibeler. Dat is extra prettig wanneer u vanwege ernstige klachten moeilijk het huis kan verlaten.

Online prijzen Emend

Wanneer u online medicatie wilt aanschaffen, is de kans groot dat u ontdekt dat de prijzen per aanbieder kunnen verschillen. Het is online heel gemakkelijk om prijzen te vergelijken, dus we adviseren u om dat te doen. Wel is het goed om daarbij te bedenken dat de prijs niet altijd het belangrijkste is. Ook zaken zoals klantvriendelijkheid en servicegerichtheid kunnen een rol spelen bij het kiezen van de aanbieder.

Een handig stappenplan voor online aanschaf medicatie

Het proces van online bestellen van Emend is over het algemeen eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen is de volgende stappen te doorlopen:

 1. Selecteer bij de aanbieder van uw keuze de gewenste medicatie in de juiste dosering en hoeveelheid;
 2. Voeg de medicatie toe aan uw winkelwagen;
 3. Rond het bestelproces af door de gevraagde gegevens in te vullen en het betaalproces te doorlopen;
 4. Bij receptplichtige medicatie zal gevraagd worden om een recept. Dit kunt u uploaden. Heeft u nog geen doktersvoorschrift? Dan is het soms mogelijk om een medische vragenlijst in te vullen;
 5. Op basis van de door u verstrekte informatie beoordeelt een gekwalificeerd arts of de medicatie voor u geschikt is;
 6. Na akkoord van de arts wordt de bestelling voor u in orde gemaakt.

Online bestelproces Emend

Zo veilig is online medicatie bestellen

Heeft u nog niet eerder medicatie online besteld, omdat u zich afvraagt of dit wel veilig is? Dan is het goed om te weten dat u veilig medicatie online kunt aanschaffen, door op de volgende zaken te letten:

 • Let op de certificering van de aanbieder van uw keuze. Bij niet-gecertificeerde aanbieders is de kwaliteit niet gewaarborgd. Van gecertificeerde aanbieders kunt u eenvoudig de vergunning checken via een website van de overheid. Zo weet u zeker dat de aanbieder aan de wet- en regelgeving voldoet;
 • Let ook op de beveiliging van de website. U wilt niet dat uw gegevens in verkeerde handen vallen, daarom is het belangrijk dat de website veilig is. Check bijvoorbeeld of de websitenaam in de browser voorafgegaan wordt door de letters https en niet alleen http. In het eerste geval is er sprake van beveiliging;
 • Het kan de moeite waard zijn om beoordelingen van andere klanten op te zoeken. Zo kunt u meer te weten komen over de betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van de betreffende aanbieder.

Online medicatie betalen? Dit is ons advies!

Online apotheken accepteren doorgaans verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, betaalpassen, PayPal en soms bankoverschrijvingen. U heeft dus veel keus. Ons advies: kies de betaalmethode die het beste bij u past en die u het beste kent. Zo verkleint u de kans op fouten. Volg de instructies om de betaling te voltooien.

Betaalmethodes Emend

Bijwerkingen van Emend

Emend brengt niet vaak bijwerkingen met zich mee, maar dit komt soms wel voor. Klachten die dan kunnen optreden zijn: vermoeidheid, hoofdpijn, verminderde eetlust, constipatie, oprisping, maagpijn, buikpijn, winderigheid of de hik. Ook dorst, een veranderde smaak en blaren in de mond komen zeer af en toe voor. In zeer zeldzame gevallen komen duizeligheid en een zwak gevoel voor. Zoals ook een enkele gebruiker last kan krijgen van psychische klachten zoals verwardheid of angst. Pas vooral op wanneer een overgevoeligheid voor Uv-licht optreedt of wanneer allergie begint op te spelen.

Emend bijsluiter

Hoe is Emend te gebruiken?

Emend wordt in twee verschillende vormen aangeboden. Wanneer het de tabletten betreft, dan moeten deze altijd in het geheel worden doorgeslikt zonder te kauwen. Gebruik hiervoor enkele slokken water. Ook is het medicijn in de vorm van een drank te krijgen. Dit wordt over het algemeen voorgeschreven aan kinderen. Wanneer het gebruikt wordt rondom een chemokuur moet de eerste dosis op de ochtend voorafgaand worden gebruikt en de volgende twee doses in de twee dagen die daarop volgen. Het medicijn wordt niet langer dan drie dagen gebruikt. Wanneer het middel wordt gebruikt bij een operatie moet het drie uur voorafgaand worden gebruikt. Eén dosis moet dan volstaan.

Werkzame stoffen in Emend

Emend is opgebouwd rond de werkzame stof aprepitant. Dit is een stof die braken en ernstige misselijkheid helpt bestrijden. Het wordt om die reden door artsen voorgeschreven in situaties waarbij misselijkheid en braken optreden. Het middel blokkeert dan de werking van het braakcentrum in het lichaam. Zo kunnen de neigingen afnemen.

Vragen over Emend? Wij beantwoorden ze graag

Bij vragen over het gebruik van Emend kunt u terecht bij uw arts of apotheker. Uw arts zal u bij het voorschrijven van de medicatie ook gebruiksinstructies geven. Meer informatie hierover kunt u ook terugvinden in de bijsluiter. Wij raden dan ook aan om de bijsluiter voor het eerste gebruik goed door te lezen. Daarnaast hebben we een lijst met veelgestelde vragen samengesteld, inclusief beantwoording.

Emend is een geneesmiddel dat werkt door de werking van bepaalde chemicaliën in de hersenen te blokkeren die misselijkheid en braken veroorzaken.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid en obstipatie. In de bijsluiter kunt u een volledig overzicht van gemelde bijwerkingen vinden. Schakel bij ernstige bijwerkingen direct medische hulp in.

Emend begint meestal binnen enkele uren te werken na inname.

Ja, Emend is beschikbaar bij diverse online aanbieders. We raden aan om het geneesmiddel alleen aan te schaffen via gecertificeerde aanbieders, zodat kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

Emend is alleen op recept verkrijgbaar, maar soms is het mogelijk om op basis van een medische vragenlijst een voorschrift te verkrijgen. U kunt dan alsnog de medicatie aanschaffen.

Bij gecertificeerde aanbieders wordt uw bestelling gecontroleerd door een gekwalificeerd arts. Zo weet u zeker dat de medicatie voor u geschikt is.

Kijk bij de aanbieder van uw keuze of er bij de door u gewenste medicatie een mogelijkheid wordt geboden om een online vragenlijst in te vullen. De mogelijkheden verschillen per aanbieder en per geneesmiddel.

Raadpleeg uw arts voordat u Emend gebruikt als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

Vertel uw arts over alle geneesmiddelen en supplementen die u gebruikt, omdat sommige geneesmiddelen de werking van Emend kunnen beïnvloeden.

We adviseren om een arts te raadplegen voor advies als u een dosis Emend hebt gemist.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.