Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Evorel

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Evorel kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Evorel?

Evorel is een geneesmiddel dat estradiol bevat en wordt gebruikt voor hormoonvervangingstherapie bij vrouwen met symptomen van de menopauze, zoals opvliegers en vaginale droogheid. In dit artikel geven we u belangrijke informatie over het online kopen van Evorel, de prijzen ervan en het proces van veilig online bestellen. Ook beantwoorden we veelgestelde vragen over dit geneesmiddel en over de veilige online aanschaf ervan.

  • Dosering Evorel Conti: 3,2 mg. estradiol en 11,2 mg. norethisterone
  • Dosering Evorel Sequi: 3,2 mg estradiol
  • Prijs Evorel (incl. online consult): 8 pleisters – vanaf € 60,49

Evorel online kopen: dit zijn de voordelen

Wanneer u medicatie nodig hebt, is de kans groot dat u hiervoor naar de lokale apotheek gaat. Tegenwoordig is er echter een ander optie: bestel de medicatie simpel en snel online. Groot voordeel hiervan is dat u niet langer de deur uit hoeft voor uw medicijnen. Vooral als u veel last heeft van klachten is dit prettig, maar ook wanneer u weinig tijd heeft voor reis- of wachttijden is dit een ideale oplossing. Een ander voordeel is dat u online heel makkelijk prijzen, maar ook de kwaliteit van verschillende aanbieders kunt vergelijken. En dat op ieder moment van de dag, want online aanbieders staan dag en nacht tot uw beschikking.

De online prijzen van Evorel

Omdat u online heel gemakkelijk en snel prijzen van verschillende aanbieders kunt vergelijken, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Let er wel op dat prijzen per aanbieder verschillend weergegeven kunnen worden. Soms wordt er bijvoorbeeld alleen een prijs voor de medicatie getoond, terwijl in ander gevallen al een totaalprijs inclusief bijvoorbeeld verzendkosten en de kosten van een medisch consult weergegeven wordt. Het is van belang om de juiste prijzen met elkaar te vergelijken.

Online Evorel bestellen in zes stappen

Heeft u nog niet eerder online medicatie besteld, of heeft u hier nog weinig ervaring mee? Dan is het volgende stappenplan handig om bij de hand te houden:

  1. Ga naar de website van de door u gekozen aanbieder;
  2. Selecteer Evorel in de juiste verhouding en hoeveelheid en voeg het toe aan uw winkelmandje;
  3. Rond het bestelproces af door uw gegevens in te vullen en te betalen;
  4. Upload een recept. Heeft u dit niet, maar wordt hier wel om gevraagd? Dan is het soms mogelijk om in plaats daarvan een medische vragenlijst in te vullen. Hierin geeft u meer informatie over bijvoorbeeld uw medische geschiedenis en medicijngebruik;
  5. Een gekwalificeerd arts beoordeelt vervolgens uw aanvraag;
  6. Na akkoord wordt de bestelling direct naar u verzonden.

Online bestelproces Evorel

Zo veilig is online medicatie bestellen

Medicatie online bestellen is veilig, maar het is belangrijk om deze alleen te kopen bij betrouwbare online apotheken. Zo kan de echtheid en de kwaliteit van de medicatie gewaarborgd worden. Er is een speciale website van de overheid, aanbiedersmedicijnen.nl, waar u de vergunningen van de aanbieder kunt nakijken. Dan weet u zeker dat zij de medicijnen mogen verkopen. Het kan ook nuttig zijn om reviews van andere klanten door te lezen. En let ten slotte ook op de beveiliging van de website van de aanbieder. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat er voor de websitenaam in de browser https staat en niet alleen http. Die s staat namelijk voor extra beveiliging.

Online betalen voor medicatie

Net als bij de fysieke apotheek, kunt u bij online aanbieders meestal kiezen uit verschillende betaalmethoden. De mogelijkheden kunnen zelfs nog groter zijn dan bij de lokale aanbieder. Kies voor online betaling bijvoorbeeld voor iDeal, bankoverschrijving, PayPal of betaling met creditcard.

Betaalmethodes Evorel

Brengt Evorel bijwerkingen met zich mee?

Evorel kan weliswaar verschillende klachten helpen behandelen, maar ook de bijwerkingen van het medicijn kunnen zeer divers zijn. Irritatie van de huid op de plek waar de pleister wordt aangebracht komt het meest voor. Andere klachten die ook weleens willen voorkomen zijn angstgevoelens, hoofdpijn, slaapproblemen, hartkloppingen, pijn op de borst, spataderen, gevoelige borsten, maag-darmproblemen zoals diarree en braken, onregelmatige of pijnlijke menstruatie, gespannen borsten, het vasthouden van vocht en gewichtstoename. Sommige van deze klachten zijn van korte duur, andere blijven aanhouden gedurende het gebruik. Houd dit goed in de gaten.

Hoe is Evorel te gebruiken?

Het gebruik van Evorel gaat met behulp van pleisters. Deze moet om de drie tot vier dagen worden vervangen. Uiteindelijk moeten twee pleisters per week worden gebruikt gedurende de behandeling. Daarom is het aan te raden om het vervangen altijd op dezelfde dag van de week te doen. Zorg dat de plek schoon, haarloos en intact is voor de pleister wordt aangebracht. Zorg daarom ook dat niet steeds exact dezelfde plek wordt gebruikt voor de pleister maar wissel dit af. Door dit op de juiste wijze te doen kunnen de pleisters optimaal werken. Het gebruik is tijdelijk, maar wel voor middellange tijd om goed te werken.

Evorel bijsluiter

Stoffen in Evorel

Evorel bestaat uit hormonen die ook in het vrouwelijk lichaam voorkomen. Het gebruik van de pleisters wordt ook wel hormonale-suppletietherapie of HST genoemd. Zo wordt de daling van de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam in de hand gehouden en worden de klachten matiger ervaren.

Wij hebben het antwoord op veelgestelde vragen over Evorel

We adviseren om voor het eerste gebruik van nieuwe medicatie de bijsluiter goed door te lezen. Zo weet u wat u kunt verwachten en wat de gebruiksinstructies zijn. Volg de aanwijzingen van uw arts ook altijd goed op. Verder hebben wij hieronder een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden over Evorel en het online bestellen ervan verzameld.

Evorel is een hormoonvervangend medicijn dat estradiol levert aan het lichaam om de symptomen van de menopauze te verminderen.

Volg de instructies van uw arts voor de juiste plaatsing en vervanging van de Evorel-pleister.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer huidirritatie op de plaats van toediening, hoofdpijn en misselijkheid. Kijk in de bijsluiter voor een volledig overzicht van bekende bijwerkingen.

Voor Evorel heeft u een doktersvoorschrift nodig. In sommige gevallen is het mogelijk om deze te verkrijgen op basis van het invullen van een medische vragenlijst.

U kunt dit geneesmiddel veilig online aanschaffen, zolang u dit doet via een gecertificeerde online aanbieder. Komt u terecht op een website waar niet om een recept wordt gevraagd bij receptplichtige medicatie? Wees dan voorzichtig, want dan is het waarschijnlijk een website van een niet-gecertificeerde aanbieder.

De levertijden van medicatie kunnen verschillen per aanbieder en per geneesmiddel. We adviseren u om te informeren bij de betreffende aanbieder als u de exacte levertijden wilt weten.

Het kan enige tijd duren voordat u de volledige effecten van Evorel ervaart. Blijf het medicijn gebruiken zoals voorgeschreven door uw arts.

Evorel mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Raadpleeg de bijsluiter van het medicijn voor instructies over wat u moet doen als u een dosis Evorel heeft gemist.

Raadpleeg uw arts voordat u Evorel gebruikt als u een voorgeschiedenis heeft van bepaalde aandoeningen, zoals borstkanker of bloedstolsels.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen