Aciclovir crème

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Aciclovir Crème kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het medicijn Aciclovir is op meerdere manieren te gebruiken. Wanneer het gaat om Acicilovir crème, dan gaat het om de variant die virussen zoals koortslip bestrijdt. Aciclovir is een antibioticum. Het wordt gebruikt om infecties op de lip te bestrijden. Specifiek betreft het herpes-simplex. De werking is vrij snel, maar het gebruik van het medicijn is wel enigszins specifiek. Door dit op de juiste manier te doen kunnen de klachten worden verholpen. Het is dus wel belangrijk om goed op te letten dat dit op de juiste manier wordt gedaan.

  • Dosering: 5% crème – 50 mg/g
  • Prijs Aciclovir crème (incl. online consult): tube – vanaf € 48,00

Bijwerkingen van Aciclovir crème

Een groot deel van de gebruikers van Aciclovir crème krijgt met een specifieke klacht te maken zodra het medicijn wordt gebruikt. Het is in ongeveer 30 procent van de gevallen zo dat dit troebel zicht met zich meebrengt. Dit is vooral net na gebruik en trekt vaak snel weg. Minder vaak, maar wel af en toe, komt het voor dat de huid gaat jeuken of branden na het aanbrengen. Ook kan het in zeer zeldzame gevallen zo zijn dat er overgevoeligheid voor de werkzame stof bestaat. Dit brengt allergische reacties zoals jeuk en zwellingen met zich mee.

Gebuik Aciclovir crème

Het gebruik van Aciclovir crème houdt in dat eerst de handen goed gewassen moeten worden. De crème zelf moet voorzicht op de lip aangebracht worden. Er zijn meerdere doses per dag en deze moeten goed over de dag verdeeld worden. Na het inbrengen moeten de handen opnieuw gewassen worden. Wat vooral ook belangrijk is, is de lengte van het gebruik. Dit komt erop neer dat de crème moet worden gebruikt tot de klacht weg is plus drie dagen. Dit is nodig om zeker te zijn dat het virus geheel is gedood. Wanneer dit niet gebeurt, is het zo dat het kan terugkeren.

Hoe bewaren?

Het bewaren van Aciclovir crème moet altijd buiten het bereik van kinderen gebeuren. Leg het daarom op een hoge plek. Let wel op dat er geen zonlicht op kan vallen zodat de crème op kamertemperatuur blijft. Pas ook goed op de uiterste houdbaarheidsdatum.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen

Aciclovir crème