Neoclarityn

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Neoclarityn kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Neoclarityn als medicijn is handig in gebruik wanneer er allergieën optreden. Dit kunnen klachten zijn zoals hooikoorts en netelroos. Het kan ook gaan om uitingen van allergieën zoals jeuk en het behandelen van ontstekingen die zijn ontstaan door de allergie. Het is belangrijk om te weten dat het medicijn al na een uur begint te werken en dat de werking ervan lange tijd kan aanhouden. Wel is het desondanks belangrijk om regelmaat in het innemen van de doses te houden. Zo kunnen de klachten het best bestreden worden. Let hier dus op.

  • Dosering: Desloratadine 5 milligram één keer per dag
  • Prijs Neoclarityn (incl. online consult): 30 tabletten – € 49,99

Wat zijn de bijwerkingen van Neoclarityn?

Waar het gaat om de bijwerkingen van Neoclarityn is het belangrijk om voorop te stellen dat deze niet heel vaak voorkomen. Het gaat daarbij om klachten die vaak al snel weer af kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan meer vermoeidheid, hoofdpijn of het ervaren van een droge neus, mond of keel. Vaak is dit al snel weer over. Klachten die wel goed in de gaten gehouden moeten worden zijn hartkloppingen, leveraandoeningen en overgevoeligheid voor de werkzame stof. Wanneer één van deze klachten zich voordoet is het belangrijk om direct de arts te raadplegen voor advies.

Hoe is Neoclarityn te gebruiken

Een belangrijk voordeel van Neoclarityn is dat het in verschillende varianten te krijgen is. In de meeste gevallen is het zo dat tabletten worden voorgeschreven. Dit kunnen vaste tabletten zijn die met water moeten worden ingenomen, of smelttabletten die onder de tong smelten. Ook kan in sommige gevallen een drank worden voorgeschreven. Deze wordt dan ingenomen met behulp van de maatbeker. Het is belangrijk om het middel naar behoefte in te nemen. Bij chronische allergie dus dagelijks, bij seizoensgebonden allergie alleen gedurende de periode waarin de klachten merkbaar zijn en daarbuiten niet.

Hoe te bewaren?

In alle gevallen moet Neoclarityn worden bewaard op een plek die niet warmer wordt dan kamertemperatuur. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat de plank in de keuken niet in de zon mag komen te staan. Ook is het niet de bedoeling dat het middel in de vriezer wordt bewaard. Houd de medicijnen in de originele verpakking en buiten bereik van kinderen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.