Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mizollen

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Mizollen kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Mizollen wordt als medicijn gebruikt voor de behandeling van drie verschillende aandoeningen. In de eerste plaats gaat het om de behandeling van hooikoorts. Daarnaast kan ook worden gekozen om dit medicijn in te zetten bij andere allergische reacties. Bovendien kan het helpen bij de behandeling van jeukende huiduitslag zoals bijvoorbeeld netelroos. Deze klachten worden ook wel urticaria genoemd. In alle gevallen is het wel belangrijk om de medicijnen op de juiste wijze in te nemen voor goed resultaat. In dat geval zullen de klachten die bij de aandoeningen horen verminderen.

  • Dosering: 10 mg 30 tabl. mizolastine
  • Prijs Mizollen (incl. online consult): 30 tabletten – vanaf € 53,00

Hoe Mizollen gebruiken?

Mizollen moet eenmaal per dag worden ingenomen. Op het innamemoment wordt een tablet genomen die in het geheel met enkele slokken water wordt doorgeslikt. Dit moet gedurende de periode van gebruik bij voorkeur iedere dag op hetzelfde moment gebeuren. Wel is het belangrijk om de dosering nooit te overschrijden. Wanneer dus bijvoorbeeld een dosis vergeten wordt, dan kan dit niet gecompenseerd worden door de volgende dag een dubbele dosis te nemen. In dat geval moet de dosis die vergeten is overgeslagen worden. De behandeling komt in kuurvorm, maak deze in het geheel af.

Hoe is mizollen te bewaren

De tabletten bewaren moet in ieder geval altijd in de originele verpakking worden gedaan. Op die manier kan in ieder geval worden gezorgd dat er geen onverwachte situaties kunnen ontstaan. Doe dit op een droge plek waar het beneden de 25 graden Celsius blijft. Blijf ook goed op de kleur van de tabletten letten. Wanneer deze verandert, dan zijn de middelen niet meer bruikbaar. Let daarnaast ook op de uiterste houdbaarheidsdatum. Wanneer deze verstreken is, dan moet het medicijn worden afgevoerd. Doe dit op correcte wijze en gooi het niet zomaar in de afvalbak of wc. Daarmee kunnen problemen worden voorkomen.

Inhoud van de verpakking

In een verpakking van Mizollen zijn strips met hierin de tabletten te vinden. De verpakkingen kunnen flink verschillen in omvang. De kleinste verpakking bevat 4 tabletten, de grootste tot wel 100 tabletten. Daarnaast is er in elke verpakking ook een papier te vinden met daarop de informatie van de bijsluiter.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.