Bisoprolol

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Bisoprolol
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Bisoprolol?

Bisoprolol is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van aandoeningen zoals hoge bloeddruk en hartfalen. Het middel is beschikbaar op doktersvoorschrift en niet alleen aan te schaffen via de fysieke apotheek, maar ook via online apotheken.

 • Dosering: 5 mg – 10 mg – 20 mg
 • Prijs Bisoprolol (incl. online consult): Bisoprololfumaraat tabletten – vanaf € 43,50

Online beschikbaarheid Bisoprolol

Het gemak van online winkelen strekt zich ook uit tot medicijnen zoals Bisoprolol. Online aankoop van medicatie kan heel praktisch zijn. U hoeft er bijvoorbeeld de deur niet voor uit. Zelfs een consult kan online plaatsvinden. Hierdoor kunt u de aanvraag doen op het moment dat u dit uitkomt en bent u niet afhankelijk van openingstijden.

De online prijs van Bisoprolol

De prijs van Bisoprolol kan variëren tussen verschillende online apotheken. Het kan dus de moeite waard zijn op prijzen te vergelijken. Let er dan wel op dat de prijsopbouw bij verschillende apotheken verschillend kan zijn. Soms wordt alleen de prijs voor de medicatie zelf weergegeven, terwijl bij andere de prijs wordt weergegeven inclusief verzendkosten en medisch consult. Online verkrijgbaar vanaf 43,50 via onze partnerapotheek.

Online stappenplan medicatie bestellen

Wilt u Bisoprolol online aanschaffen? Dat kan in een paar simpele stappen:

 1. Selecteer de online apotheek waar u de aankoop wilt doen;
 2. Plaats de gewenste medicatie in het winkelmandje;
 3. Vul uw persoonlijke gegevens in;
 4. Upload een recept. Heeft u nog geen recept? Vul dan een medische vragenlijst in;
 5. Een gekwalificeerd arts beoordeelt uw aanvraag;
 6. Als de arts akkoord is, wordt uw bestelling in orde gemaakt;
 7. U ontvangt de medicatie snel en discreet thuis.

Online bestelproces Bisoprolol

Zo bestelt u Bisoprolol veilig online

Veiligheid is een prioriteit bij het online kopen van medicijnen. Kies voor erkende online apotheken die voldoen aan de nodige regelgeving. Dit kunt u zelf nakijken via aanbiedersmedicijnen.nl. Controleer of de website beveiligd is. Dat kunt u onder meer zien aan het webadres. Start dat met https in plaats van http? Dan is er sprake van een beveiligde verbinding. En lees beoordelingen van andere gebruikers om de betrouwbaarheid van de online apotheek te bevestigen.

Online betalen van Bisoprolol

Online apotheken bieden meestal verschillende betaalmethoden aan. Betaal bijvoorbeeld via creditcard, bankoverschrijving of iDeal. Kies altijd een veilige betaalmethode en controleer of de betaling via een beveiligde verbinding wordt uitgevoerd.

Betaalmethodes Bisoprolol

Waar wordt Bisoprolol voor gebruikt?

Bisoprolol kan ingezet worden in diverse situaties. Blokkeringen in de bloedvaten die het hart voeden kunnen leiden tot pijn op de borst (ook wel angina pectoris genoemd). Een bètablokker kan de pijn dan verminderen. Ook bij een hoge bloeddruk kan dit geneesmiddel ingezet worden. U kunt echter niet in alle situaties gebruikmaken van dit middel. Heeft u bijvoorbeeld last van hartfalen, lever- of nierproblemen? Dan zal de arts andere medicatie voorschrijven. Het is daarom belangrijk om uw arts altijd te vertellen welke medicatie u verder gebruikt en van welke aandoeningen u last heeft.

Zo gebruikt u Bisoprolol

Luister goed naar de aanwijzingen van uw arts wanneer u dit middel gaat gebruiken. Lees daarnaast voor het eerste gebruik altijd de bijsluiter goed door. Zo weet u wat u kunt verwachten. Over het algemeen gelden voor dit middel de volgende aanwijzingen voor gebruik:

 • Slik de tabletten heel door met wat water;
 • Neem de tabletten ’s ochtends in, steeds rond hetzelfde tijdstip;
 • Normaal gesproken wordt gestart met de laagste dosis van dit middel. Dit is 5 mg. De arts kan dit verder opbouwen. De reguliere dosering is een keer per dag 10 mg. De maximale dosis is 20 mg.

Voor bovenstaande kunnen uitzonderingen gelden. Heeft u bijvoorbeeld een nierziekte? Dan is de maximale dosering 10 mg per dag.

Bisoprolol bijsluiter

Mogelijke bijwerkingen van dit middel

Net als andere geneesmiddelen kan ook dit middel bijwerkingen geven. Zorg ervoor dat u weet welke bijwerkingen u kunt verwachten, zodat u als dat nodig is snel actie kunt ondernemen. Mogelijke bijwerkingen van Bisoprolol zijn onder meer: misselijkheid, braken, hoofdpijn, een doof gevoelen in ledematen, diarree, verstopping en slaapstoornissen. Veel van deze mogelijke bijwerkingen treden voornamelijk tijdens de eerste weken van gebruik op en verdwijnen na verloop van tijd. Heeft u veel last van bijwerkingen? Overleg dan met uw arts. Herkent u tekenen van een ernstige allergisch reactie, zoals zwelling in de mond of ademhalingsproblemen? Schakel dan direct medische hulp in.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Bisoprolol

Als u medicatie gaat gebruiken, is het belangrijk om altijd de instructies van uw arts goed op te volgen. Voor vragen over het gebruik kunt u terecht bij de arts of apotheker. Lees voor het eerste gebruik ook de bijsluiter door. Hierin staan ook gebruiksinstructies en leest u meer over mogelijke bijwerkingen. Zo bent u goed voorbereid. Heeft u nog een vraag? We hebben een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden voor u verzameld.

Bisoprolol is een bètablokker die wordt gebruikt voor de behandeling van aandoeningen zoals hoge bloeddruk en hartfalen.

De snelheid van de werking kan variëren afhankelijk van de aandoening. Raadpleeg uw arts voor specifieke informatie.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere vermoeidheid, duizeligheid en kortademigheid. Bespreek eventuele zorgen met uw arts.

Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of zwanger wilt worden voordat u Bisoprolol gebruikt. Ook als u borstvoeding geeft dient u eerst een arts te raadplegen.

De duur van de behandeling wordt bepaald door uw arts. Volg het voorgeschreven behandelingsplan en stop niet zomaar met het gebruik van dit middel.

Informeer uw arts over alle medicijnen die u gebruikt om mogelijke interacties te voorkomen.

Bisoprolol heeft geen verslavende eigenschappen bij normaal gebruik volgens voorschrift.

Matig alcoholgebruik kan over het algemeen veilig zijn. Raadpleeg uw arts voor persoonlijk advies.

Neem de gemiste dosis in zodra u eraan denkt, tenzij het bijna tijd is voor de volgende dosis. Raadpleeg uw arts bij twijfel.

Lees de bijsluiter zorgvuldig door en volg alle instructies van uw arts op. Meld eventuele bijwerkingen aan uw arts. Is er sprake van een ernstige bijwerking? Schakel dan direct medische hulp in.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.