Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Exelon

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Wij laten zien:

Wat is Exelon?

Exelon is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van milde tot matige vormen van de ziekte van Alzheimer en Parkinson. In dit artikel geven we belangrijke informatie over het online kopen van Exelon, de prijs ervan en de veiligheid van online bestellen. Ook geven we antwoord op veelgestelde vragen over dit geneesmiddel en veilige online aanschaf.

 • Dosering: pleisters 4.6 & 9.5 mg. – 1.5, 3, 4.5, 6 & 9.5 mg. capsules
 • Prijs Exolon (incl. online consult): capsules en pleisters – zie apotheek

Exelon online kopen: dit zijn de voordelen

De meeste mensen zijn gewend om hun medicatie aan te schaffen via een lokale apotheek. Steeds meer medicatie kunt u echter ook online aanschaffen. Uit ons onderzoek blijkt dat online aanschaf diverse voordelen kent. Zo hoeft u niet langer het huis uit voor het bestellen of ophalen van medicatie. Daarbij kunt u veel reistijd en wachttijd besparen. Voor een online bestelling is namelijk geen wachttijd en dan is de online aanbieder ook nog eens dag en nacht beschikbaar. Dit maakt dat steeds meer mensen overgaan tot online aanschaf van medicatie zoals Exelon. Bij dergelijke medicatie is dit extra prettig, omdat men door klachten soms minder makkelijk naar buiten gaat. Dan heeft online bestellen dus een extra groot voordeel.

De prijs van Exelon online

Wanneer u online op zoek gaat naar medicatie, zal snel opvallen dat de prijzen per aanbieder kunnen verschillen. Vergelijken is dus de moeite waard. Let er daarbij wel op dat de opbouw van de weergegeven prijzen verschillend kan zijn. Sommige aanbieders tonen in eerste instantie een prijs voor alleen de medicatie. Pas later in het bestelproces komen dan eventueel aanvullende kosten naar voren. Andere aanbieders tonen direct een totaalprijs, inclusief bijvoorbeeld verzendkosten of de kosten van een online consult. Zo heeft u direct een duidelijk beeld van de prijs die het gaat kosten.

Stappenplan om online Exelon te bestellen

Het proces van online bestellen van Exelon is meestal eenvoudig. We raden u aan de volgende stappen te volgen:

 1. Ga naar de online aanbieder van uw keuze;
 2. Selecteer Exelon in de juiste dosering en hoeveelheid en voeg het toe aan uw winkelmandje;
 3. Rond het bestelproces af door uw gegevens in te vullen en te betalen;
 4. Bij receptplichtige medicatie zoals Exelon zal om een recept gevraagd worden. Dit recept kunt u uploaden. Heeft u nog geen recept? Bij sommige aanbieders is het mogelijk om alsnog een voorschrift te verkrijgen door het invullen van een medische vragenlijst;
 5. Een gekwalificeerd arts controleert uw bestelling;
 6. Na akkoord van de arts wordt de bestelling naar uw verzendadres verzonden.

Online bestelproces Exelon

Veilig Exelon bestellen? Gebruik onze tips!

Sommige mensen aarzelen om online medicatie aan te schaffen, omdat ze bang zijn dat de kwaliteit niet gewaarborgd kan worden. We adviseren om de volgende tips te gebruiken om hier toch zeker van te zijn:

 • Schaf medicatie alleen aan bij erkende aanbieders. Deze aanbieders hebben een vergunning voor het verkopen van de betreffende medicatie. De vergunning kunt u zelf controleren via een website van de overheid: aanbiedersmedicijnen.nl;
 • Let op de veiligheid van de website van de aanbieder. Zorg ervoor dat u persoonlijke gegevens alleen deelt via een beveiligde verbinding. Kijk daarnaast na of er voor de websitenaam in de browser https staat en niet alleen http;
 • Het kan de moeite waard zijn om recensies van andere klanten te lezen. Zo wordt snel duidelijk of er sprake is van een betrouwbare aanbieder.

Betalen voor online gekochte medicatie

Het voordeel van online aanbieders van medicatie is dat ze vaak verschillende betaalmethoden hanteren. Zo kunt u kiezen om te betalen met creditcard, via PayPal of met iDeal. De betaalmethoden kunnen per aanbieder verschillen.

Betaalmethodes Exelon

Bijwerkingen

Een bijwerking die haast in de helft van de gevallen bij gebruikers voorkomt is het optreden van misselijkheid bij inname. Ook andere maag-darmklachten zoals diarree en braken komen voor. Dit geldt vooral bij de variant van het medicijn die moet worden ingenomen. Wanneer de behandeling langer bezig is zal deze klacht steeds meer afnemen. Een belangrijke stap is het opbouwen van de dosering. Andere klachten zijn: gewichtsverlies, duizeligheid, psychische klachten, verwardheid, angst, depressie, slaperigheid, overmatig transpireren, meer trillen, blaasontsteking, huiduitslag en slapeloosheid. In sommige gevallen kan het gaan om overgevoeligheid voor de werkzame stof.

Hoe is Exelon te gebruiken?

Het gebruik van Exelon gaat door capsules of door pleisters. De capsules moeten in het geheel worden doorgeslikt met enkele slokken water. Doe dit tweemaal per dag, bij het ontbijt en bij het avondeten. Ook kan het zijn dat er een pleister met de stof wordt voorgeschreven. Deze moet dagelijks op hetzelfde tijdstip worden ververst. Daarbij moet steeds een andere plek worden gekozen. Dit kan op de rug, borst of bovenarm. Na twee weken kan een eerder gebruikte plek opnieuw worden gebruikt. De behandeling is langdurig, maar moet na drie maanden wel worden geëvalueerd. Er kan dan worden bekeken of de medicijnen effect hebben.

Exelon bijsluiter

Actieve bestanddelen

Rivastigmine is de werkzame stof in Exelon tegen geheugenverlies. Het is een stof die de lichaamseigen stof acetylcholine helpt versterken. Dit is de zogenaamde boodschapperstof in de hersenen waarvan de aanmaak met de jaren kan verminderen. Door gebruikt van de actieve stof kan dit worden teruggedrongen om klachten tegen te gaan.

Vragen over bestellen en gebruik van Exelon? Wij beantwoorden ze graag!

Volg bij het gebruik van medicatie altijd de aanwijzingen van de voorschrijver goed op. Juist gebruik zorgt ervoor dat de medicatie het maximale effect kan bereiken en de kans op het krijgen van bijwerkingen zo klein mogelijk is. Heeft u vragen over het gebruik of over het bestellen van Exelon? Kijk dan ook eens in onderstaande lijst, waarin we veelgestelde vragen over dit middel beantwoorden.

Exelon is een geneesmiddel dat de afbraak van acetylcholine remt, een chemische stof in de hersenen die nodig is voor geheugen en denken.

Volg de instructies van uw arts voor het juiste gebruik van Exelon. Het kan als tablet worden ingenomen of als pleister op de huid worden aangebracht.

Mogelijke bijwerkingen zijn misselijkheid, braken, diarree, duizeligheid, hoofdpijn en huidirritatie op de plaats van toediening. In de bijsluiter kunt u een volledig overzicht vinden van mogelijke bijwerkingen.

Er zijn diverse aanbieders die Exelon in het online assortiment hebben. U kunt hierdoor gemakkelijk prijzen en kwaliteit vergelijken.

We adviseren u om online alleen medicatie aan te schaffen bij erkende aanbieders. Wanneer u dit doet, is het veilig om medicatie online te kopen.

Exelon is een receptplichtig medicijn. Dit betekent dat u de medicatie niet kunt verkrijgen zonder dat u hier een doktersvoorschrift voor heeft. Wel is het in sommige gevallen mogelijk om op basis van een medische vragenlijst een voorschrift te verkrijgen.

Het kan enkele weken duren voordat u verbetering opmerkt. Raadpleeg uw arts voor specifieke informatie.

Raadpleeg uw arts voordat u Exelon gebruikt als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Informeer uw arts over alle andere geneesmiddelen die u gebruikt, inclusief recept- en niet-voorgeschreven geneesmiddelen, voordat u Exelon begint te gebruiken.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen