Ervaring Treated

Wij laten zien:

Het is altijd belangrijk om goed de ervaringen te lezen van een Online Apotheek alvorens u gaat bestellen.

Treated.com website

Op de website van Treated staat alles duidelijk weergegeven en is aangesloten bij “Registered Pharmacy” onder nummer 1104545. Dit kunt u vinden rechtsboven op website. Alle medicijnen worden duidelijk weergegeven. Dit resulteert dan ook in een gemakkelijk en veilig aankoopproces. Dankzij de aanwezigheid van deze factoren is het vertrouwen aanwezig. Op nl.treated.com (de Nederlandse variant van Treated) kunt u terecht voor 257 geneesmiddelen en 68 aandoeningen.

Online bestelproces

Stap 1: Kies het juiste geneesmiddel

Gebruik de zoekbalk voor het vinden van het juiste geneesmiddel. Ook kunt u gebruiken van het overzichtelijke menu of de snelfunctie onder de zoekbalk. Mocht u niet bij het juiste medicijn terecht komen nemen dan vrijblijvend contact op met de klantenservice.

Stap 2: Kies de gewenste dosering

Uiteraard zijn medicijnen er in verschillende doseringen. De juiste dosering verschilt per persoon. Daarom moet u altijd via de online dokter de juiste dosering aangeven. Komt u voor een herhaalrecept? Dan weet u natuurlijk al welke dosering u nodig heeft.

Stap 3: Het consult

Het invullen van het consult duurt maximaal 10 minuten. Na het invullen van dit formulier zal er een arts kijken en u verder helpen.

Stap 4. Afrekenen

Na goedkeuring van het consult kunt u door middel van verschillende betaalmethoden afrekenen. Betalen via iDEA, creditcards en achteraf betalen is mogelijk.

Reacties

Hieronder een greep uit de reacties:

“Uitstekende en snelle afhandeling”

“Prima verzorging en op tijd geleverd”

“Gewoon duidelijk helder en snel”

Conclusie

Het is natuurlijk altijd belangrijk om u goed te adviseren als u medicijnen gaat kopen. Zo ook bij Treated en dus online. Lees altijd goed alle informatie op de website en bij twijfel stel altijd een vraag aan de arts. Koop nooit overhaast medicijnen. Het advies van de arts moet u altijd opvolgen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ga direct naar Treated.

Lees ook deze laatste artikelen:

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.