Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Janumet

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Janumet kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het middel Janumet is een medicijn dat helpt bij de behandeling van diabetes type 2. Dit is de meer voorkomende variant van diabetes. Het medicijn helpt bij het reguleren van het gehalte van bloedsuikers in het bloed. Daardoor kunnen de klachten die uit een te hoge concentratie voortkomen worden tegengegaan. Dit zijn klachten op allerlei vlakken. Denk dan aan de ogen, het hart en de vaten, maar ook de nieren. Janumet is een ander medicijn dan de meeste middelen tegen deze aandoening. Dit komt doordat er meerdere actieve stoffen in zitten. Let hier dus op.

  • Dosering: 50 mg./1000 mg – 50 mg. sitagliptine en 1000 mg. metforminehydrochloride
  • Prijs Janumet (incl. online consult): 56 tabletten – € 130,49

Janumet en bijwerkingen

Janumet brengt relatief vaak bijwerkingen met zich mee. Zo zijn klachten die veel voorkomen die van een te laag bloedsuikergehalte, winderigheid en misselijkheid of overgeven. Iets minder vaak komen voor maagpijn, diarree of juist verstopping, slaperigheid, duizeligheid, hoofdpijn of een droge mond. Ook kan het soms zo zijn dat er een allergische reactie wordt ervaren. Pas hier goed op. In dat geval is het belangrijk om de arts in te lichten over deze problemen. Die kan dan bekijken of er een ander middel kan worden aangedragen ter behandeling.

Hoe is Janumet doorgaans te gebruiken?

Janumet komt in tabletvorm. Daarvan moet er tweemaal per dag één worden ingenomen. Doorgaans kunt u dit het beste tijdens de maaltijd doen. In dat geval kan de tablet beter verteren. Neem het altijd in met behulp van enkele slokken water. Het is belangrijk om naast het medicijn ook een bepaald dieet te volgen en dit op de juiste manier te doen. Zo kan worden gezorgd dat het medicijn optimaal effect kan hebben. Zorg dus ook dat hier goed aan gehouden wordt. Overschrijd nooit de dosis van een tablet per innamemoment.

Hoe bewaren?

Bewaar Janumet altijd op een veilige plek. Zo kunnen kinderen het niet in handen krijgen. Bij verkeerd gebruik kan er immers flinke hinder van de bijwerkingen worden ondervonden. Leg de verpakking daarom op een hoge plek op kamertemperatuur. Doe dit ook op een plek die niet warmer dan 25 graden Celsius kan worden. Zo blijven de tabletten het best. Dit is zeer belangrijk.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen