Mercilon

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Mercilon kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Mercilon is een combinatiepil. Dat betekent dat het synthetische vormen van vrouwelijke hormonen bevat en kan worden gebruikt als anticonceptiemiddel. Daarbij is het van belang om dit op de juiste wijze te doen. Zo kan een zwangerschap worden voorkomen. In sommige gevallen worden de pillen ook voor andere aandoeningen voorgeschreven. Het gaat dan vaak om menstruatieklachten zoals hevige menstruatie of menstruatiepijnen. In dat geval is het gebruik iets anders dan wanneer het gebruikt wordt om zwangerschap te voorkomen. Let hier dan ook goed op om optimaal te profiteren van het middel.

  • Dosering: 150 microgram desogestrel en 20 microgram ethinylestradiol
  • Prijs Mercilon (incl. online consult): 3 maanden – vanaf € 51,99

Inhoud van de verpakking en verdere info

Een verpakking Mercilon bevat meerdere blisters. In het totaal zijn er 21 tabletten in een verpakking te vinden. De tabletten die erin te vinden zijn, zijn wit en rond van vorm. De verpakkingen zijn altijd in de vorm van een doosje. Naast de middelen in de blisters is er ook een papier te vinden dat als bijsluiter dient. Daarop is te lezen wat bijvoorbeeld de werking en de bijwerkingen zijn. Daarnaast staat er verdere informatie op. Het is altijd aan te raden om de verpakking te bewaren om zo op een veilige manier de pillen op te kunnen slaan.

Hoe is Mercilon te gebruiken

Het gebruik van Mercilon is relatief simpel, maar wel specifiek. Vanaf de inname van de eerste pil moet dagelijks op hetzelfde tijdstip een pil worden ingenomen. Er mag geen dosis vergeten worden. Dit moet 21 dagen achtereen worden gedaan. Daarna moet 7 dagen worden gestopt en weer opnieuw worden begonnen. Dit moet zo worden volgehouden zolang de zwangerschap voorkomen moet worden. Let op dat de allereerste pil die genomen wordt samenvalt met de eerste dag van een menstruatie. Net als het zorgen voor regelmaat zorgt dit begin ervoor dat er 99 procent betrouwbaarheid is.

Hoe bewaren?

Het bewaren van Mercilon kan simpel worden gedaan door het in de originele verpakking te houden. Dit kan gewoon op kamertemperatuur worden gedaan. Daarnaast is het slim om het buiten het bereik van kinderen te houden. Bewaar de pillen ook niet langer dan de uiterste houdbaarheidsdatum. Al komt dit zelden voor.

Bijwerkingen

  • Migraine
  • Hoofdpijn
  • Verminderd libido
  • Gewichtstoename
  • Gevoelige borsten
  • Maag-darmklachten
  • Misselijkheid
Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen